*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Οκτωβρίου

Ο «απίστευτος» Μπάμπης Δημαρχόπουλος, οι υποψηφιότητες Λύρατζη και Γιάννη Παπαχρόνη, ο Τάσος Θεοδωρίδης και οι νέες «αθλιότητές» του!

20 Οκτωβρίου
*Δεν αποτελεί είδηση…Ότι τον  τελευταίο καιρό ο Μπάμπης Δημαρχόπουλο «κοιμάται» και «ξυπνάει» παρακολουθώντας τι γράφει ο «Μαχητής» ή τι λέει ο Πάνος Παπαδόπουλος. Κάτι που έχει «μεταδώσει» και στους «λαγούς» του βέβαια…
……
*Βλέπετε την «είχε» δέσει καλά την δουλειά ο  συγκεκριμένος κύριος, είχε κάνει τις «επαφές» του με τον Φανουράκη και όχι μόνο ζητώντας να τον στηρίξουν την… δεύτερη Κυριακή καθότι δεν περίμενε άλλους συνδυασμούς (σ.σ. Στο κόλπο και ο Αντιδήμαρχός του Κυριάκος Παπαδόπουλος που όταν μάλιστα εξυπηρετούσε το "παράνομο" ρουσφέτι γνωστού δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης το πρώτο που τον ρωτούσε ήταν αν θα τους στηρίξει την δεύτερη Κυριακή!…) και ξαφνικά κάποιοι του «χάλασαν» τα σχέδια!
-Κι από κείνη την μέρα δεν κοιμάται ούτε ο ίδιος, ούτε και οι «λαγοί» του…Και δεν εννοώ βέβαια μόνο τους κυρίους Φανουράκη-Σάββα Μελισσόπουλο και τον Τσέπελη που έχει πάθει "αμόκ" να βρει δημοτικός σύμβουλος για να διαπραγματευτεί...θέση και να συνεχίσει να παρανομεί με την πλήρη κάλυψη του Δήμου και των Λομβαρδέων! (σ.σ. Θα έχει πράγματι ενδιαφέρον να δούμε ποιοί θα "λεκιάσουν" το όνομά τους μαζί με το ψηφοδέλτιο Τσέπελη..!)
……
*Το ιστορικό. Οι επαφές και κινήσεις του Πασχάλη Λύρατζη στο να κατέβει Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, ξεκίνησαν εδώ και 3-4 μήνες τουλάχιστον, όταν πήρε τα πρώτα «ναι» από κάποιους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους! Τότε μάλιστα είχα διαφωνήσει μαζί του, εκ των υστέρων όμως διαπίστωσα ότι αυτό είναι υποχρέωσή του να το κάνει…καθότι ο Δημαρχόπουλος εκτός από «καλαμοκαβαλητής», είναι και αχάριστος!
Ωστόσο ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος προσπαθούσε να το «διασκεδάσει» ποντάροντας βέβαια όχι στην δική του προσωπικότητα, αλλά στους «μέντορές» του, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να με βάλει μάλιστα να μαλώσω και με τον Παπαβραμίδη…είπα άντε γεια και τέλος!Σιγά τα ωά...
…..
*Όταν όμως ο Μπάμπης είδε νάχει τόσο ευρεία απήχηση η υποψηφιότητα Λύρατζη και να του λένε ΝΑΙ ακόμη και ονόματα που «θερμοπαρακαλάει» ο Φανουράκης, όπως ο Πάνος Σταυρακάρας, δεν πανικοβλήθηκε απλά, αλλά έπαθε και ΣΟΚ! Διότι στην καλύτερη περίπτωσή του θα ήταν..δεύτερος!
….
*Αφού λοιπόν στην αρχή έκανε τον τζάμπα μάγκα στο Λύρατζη και απαξίωσε μάλιστα να κάνει μια δήλωση για το Αρδευτικό, έπεσε στην συνέχεια…γονυπετής κι άρχισε να…εκλιπαρεί στους «μέντορές» του να...επέμβουν! Καθότι μόνος του, ούτε τοπικός σύμβουλος δεν θα εκλέγονταν!
*Μάλιστα όταν ξαφνικά βγάλαμε στην επιφάνεια το όνομα του Προέδρου του Γηροκομείου Ξάνθης και των Αιμοδοτών Γιάννη Παπαχρόνη ότι κατεβαίνει Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, έπαθε…διπλό ΣΟΚ!
-Διότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκτός των άλλων, έχει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ του που μιλάει για τον ίδιο!
-Ενώ ο Δημαρχόπουλος το μόνο που έχει να επιδείξει είναι το…πρώτο σκαλοπάτι στην υπερήφανη φωτογραφία του με τους δημάρχους της ΚΕΔΚΕ και τον Πατούλη!Την ίντριγκα, την αφιλία, την αχαριστία και το να μας στέλνει δια  των υπαλλήλων του...απειλητικά μηνύματα!!!
……
*Κοντά ωστόσο σε όλα αυτά, ήρθε και η δήλωση του Τάσου Θεοδωρίδη. Ο οποίος όχι μόνο βγήκε δημόσια στην «Ανοιχτή γραμμή» και δήλωσε ότι «δεν θα κατέβει υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος γιατί όλοι τον… βρίζουν εξ’ αιτίας του Μπάμπη και δεν τολμάει να κυκλοφορήσει στο δρόμο», είχε το θάρρος να διαχωρίσει τη θέση του και τις λογικές του….»καλαμιού» του!
….
*Όλα αυτά βέβαια, θα μου ήταν απολύτως κατανοητά! Αν την επόμενη μέρα προφανώς μετά την συνάντησή του με τον Αλέξανδρο Κοντό...) δεν έβγαινε στη «πιάτσα» περιχαρής και δήθεν άνετος διαδίδοντας τα παρακάτω::
1. Ο Πασχάλης Λύρατζης δεν θα κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος…. Δεν θα τον αφήσει ο Κοντός. Αλλά αν θέλει κάπου να πάει, μπορεί να κατέβει και στην Περιφέρεια και θα τον...στηρίξει! (Που καταντήσαμε λοχία...)
2. Ο Γιάννης Παπαχρόνης θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ...μαζί μου, ήδη το… κλείσαμε! (σ.σ. Για νεροκουβαλητή βέβαια τον θέλει τον Γιάννη… αφού στην καλύτερη περίπτωση δεν θα βγάλει πάνω από 9-10 συμβούλους με την απλή αναλογική όπως βέβαια και τους περισσότερους απο αυτούς που κλείνει!).
3. Ο Τάσος Θεοδωρίδης όχι μόνο θα είναι όμως και πάλι υποψήφιος δημοτικός μου σύμβουλος, αλλά και θα μου φέρει και τον....γιατρό κ.Φιλίππου. Και μαζί με την Ελένη Σισμάνη που έκλεισα θα σαρώσουν...! (Άκουσον...Άκουσον!)
……
*Ειλικρινά δεν ξέρω. Μπορεί πράγματι να είναι τα πράγματα όπως λέει ο ΜΠΑΜΠΗΣ κύριος Δημαρχόπουλος. Και μπορεί πράγματι τόσο ο Λύρατζης όσο και ο Γιάννης Παπαχρόνης να "ενέδωσαν" και να μην κατέβουν υποψήφιοι Δήμαρχοι Ξάνθης, κάτι που είναι ωστόσο είναι δικό τους θέμα.
-Είναι όμως ΑΝΕΝΤΙΜΟ και ΑΘΛΙΟ συγχρόνως, πριν αλέκτωρ λαλήσει, να βγαίνει ο ίδιος ο Δημαρχόπουλος με τέτοια έπαρση και θράσος και να «διαδίδει» όλες αυτές τις γελοιότητες, ενώ μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει τέτοιο δεδομένο.
-Εκτός αν κοντά στα υπόλοιπα, είναι τόσο αφελής ο συγκεκριμένος κύριος, ώστε να πιστεύει ότι «θα θυσίαζε ο Κοντός φίλους και ανθρώπους ψυχής εδώ και 25-30 χρόνια…» για έναν άνθρωπο που νοιάζεται μόνο για τον...«εαυτούλη» του και τον φέρανε! 
-Μπορεί νάναι αυτό....γιατί με την έπαρση, την ίντριγκα και το "καλάμι" που  διακρίνει τον Δήμαρχο Μπάμπη, προφανώς νομίζει οτι και όλοι οι άλλοι είναι σαν κι αυτόν....όμοιοι...! 
-Άντε Μπάμπη...Ραντεβού στα τζοκεράδικα ή στους...υπόγειους κάδους! Ξέρεις εσύ, όπως λέει κι ο Φανουράκης...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »