*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Αυγούστου

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμος, ιερούργησε στον Ι.Ν. Πηγαδίων-Ποιοί ήταν. (πολλές φώτο)

19 Αυγούστου

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με τον γνωστό Ξανθιώτη δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά Γεωργία Γεννιά





Όπως αποκλειστικά είχαμε δώσει την είδηση πριν λίγες μέρες, το πρωϊ της Κυριακής ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος μαζί με τον Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονα, ιερούργησαν παρουσία πολύ κόσμου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Πηγάδια Ξάνθης.
Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν μεταξύ των άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ο διοικητής Στρατηγός του Δ’ Σώματος Στρατού Γεώργιος Καμπάς, η βουλευτής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά που ξάφνιασε με την εμφάνισή της, αν είναι και γνωστή η ευαισθησία της στα Εκκλησιαστικά και Εθνικά θέματα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γρηγόρης Στογιαννίδης,  ο γνωστός Ξανθιώτης δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος που συνοδεύονταν από τον Σάββα Μελισσόπουλο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Δρεμσίζης, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Μπάμπης Ευστρατίου κ.α ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου που εκπροσωπήθηκε μάλιστα όχι από κάποιον Αντιδήμαρχο, αλλά τον απλό δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης και πολιτευτή (;) της Ν.Δ. Κώστα Τριανταφυλλίδη που εμφανίστηκε στην εκδήλωση κατά δήλωσή του, ως...εκπρόσωπός του!
Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία στα Πηγάδια, όλοι μαζί κατευθύνθηκαν στο Le chalet Πηγαδίων για έναν καφέ, αφού στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος θα έφυγε για επίσκεψη στο νησί Λήμνο.
Στο Le chalet μάλιστα κατέφτασαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ και Γρηγόρης Στογιαννίδης που δεν ήταν στην Θεία Λειτουργία αλλά συνεχίζουν και πηγαίνουν παντού «πακέτο» και όπου ο Στρατηγός του Δ’ Σώματος Στρατού Γεώργιος Καμπάς έκανε κι ένα δωράκι στον Αρχιεπίσκοπο για την επίσκεψή του στη Ξάνθη.
Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του Αρχιεπίσκοπου στη Ξάνθη το Σαββατοκύριακο ήταν ιδιωτική, αφού ήρθε στην πόλη μας προκειμένου να ενώσει ο ίδιος με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Πέτρο  Γιαρισκάνη και τη Νίκη Ξενοπούλου το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Ακάθιστου Ύμνου στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, επειδή επί χρόνια είναι πολύ φίλος με τον πατέρα του γαμπρού.












 Ο Αρχιεπίσκοπος χαιρετάει τον βουλευτή Ξάνθης Γρ. Στογιαννίδη, ενώ ο Στρατηγός περιμένει να του απονέμει το αναμνηστικό δωράκι του για την επίσκεψή του στη Ξάνθη...

















Share this

Related Posts

Previous
Next Post »