*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουλίου

Με επιτυχία ξεκίνησε την Παρασκευή ο Μουσικός Ιούλης 2018, σήμερα Σάββατο 21/7 εμφανίζονται οι CODA PROJECT

21 Ιουλίου
ΜΩΒ ΟΝΕΙΡΑ...Στον Μουσικό Ιούλη 2018


 Και ο  Γιάννης Δασκαλόπουλος στον Μουσικό Ιούλη


Ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιουλίου με μεγάλη επιτυχία ο Μουσικός Ιούλης 2018, στο θεατράκι της Κεντρικής πλατείας της Ξάνθης, απέναντι από τον ΟΤΕ.
Οι συναυλίες ξεκίνησαν με τα υπέροχα ΜΩΒ ΟΝΕΙΡΑ, την δημοφιλή Ξανθιώτικη μπάντα που έκανε τα πρωτά δειλά μουσικά της βήματα το 2003 με ροκ μουσική.
Στο συγκρότημα συμμετείχαν οι εξής καλλιτέχνες.
Χριστίνα Τσεμαλίδου – φωνητικά,
Στέλιος Χωλίδης – κιθάρα,
 Βίλης Καμπάνταης –μπάσο,
Πόλυς Πολινός – ντραμς και
Απόστολος Δήμου πλήκτρα (quest).
Ακολούθησε η συναυλία με το γνωστό καλλιτεχνικό δίδυμο Αντώνης Μουσαδές-Ασμίκ Μπεκλαριάν με τη συνοδεία δύο έμπειρων και καταξιωμένων μουσικών, του Χάρη Ξυλά στο σαξόφωνο και του Βαγγέλη Κοντόπουλου στο μπάσο.
Το συγκρότημα παρουσίασε παρουσιάζουν γνωστά σ’ όλους μας κι αγαπημένα τραγούδια καθώς και τραγούδια του Αντώνη Μουσαδέ από την προσωπική του δισκογραφία.
Τις συναυλίες παρακολούθησαν ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος με τον Μιχάλη Σπανίδου και την πρωταγωνίστρια της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ Στελίνα Σπανίδου, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κολλάρος, ο Γιάννης Δασκαλόπουλος, η ειδική σύμβουλος του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη Ανθή Παναγιώτουι,  οι Coda Project και πολύς κόσμος.




 Βαγγέλης Κοντόπουλος, Μουσαδές, Ασμικ και Ξυλάς

 Μουσαδές-Ασμίκ



Σάββατο 20 Ιουλίου
Ο Μουσικός Ιούλιος συνεχίζεται το Σάββατο 20 Ιουλίου στον ίδιο χώρο, ως εξής:
FIFTH DIMENSION (20.00)
Οι Fifth Dimension δημιουργήθηκαν το 2015 μέσα στα πλαίσια του Μουσικού Εργαστηριού του Αγγέλου Μουρβάτη. Παίζουν rock και alternative rock μουσική.
Αποτελούνται από 5 άτομα: Φίλιππος Ρωσσίδης – κιθάρα, Θοδωρής Ρωσσίδης – κιθάρα, Επαμεινώνδας Τσότσος – μπάσο, Κατερίνα Σουλιώτη – φωνή, Κώστας Καρακώστας – ντραμς.
THE WALLFLOWERS (20:30)
Οι The Wallflowers δημιουργήθηκαν το 2016 μέσα στα πλαίσια του Μουσικού Εργαστηριού του Αγγέλου Μουρβάτη. Είναι ένα ακουστικό σχήμα από 3 άτομα: Φίλιππος Ρωσσίδης – κιθάρα, Κατερίνα Σουλιώτη – φωνή, πλήκτρα, Χριστίνα Καϊλάρη -φωνή.
CODA PROJECT (21.00)
Οι Coda Project είναι ένα μουσικό ντουέτο που αποτελείται από την Γιώτα Χατζίδου και τον Σάββα Περτσινίδη, δύο νέους μουσικούς με καταγωγή την Ξάνθη.
Τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα στη μουσική πραγματοποιούνται στην πόλη τους (2009) και αργότερα στη Θεσσαλονίκη (2012) και στην Αθήνα (2016) όπου έζησαν και δραστηριοποιήθηκαν. Την άνοιξη του 2017 συμμετείχαν στον μουσικό διαγωνισμό X FACTOR 2 στον ΣΚΑΙ όπου κατέκτησαν μία θέση ανάμεσα στους πέντε φιναλίστ.
Το ντουέτο πλέον πλαισιώνεται από ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών κρατώντας όμως πάντα τον αφαιρετικό και μελωδικό χαρακτήρα της.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »