*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

Νέο τροχαίο μέσα στη πόλη! Διακινητής με τζιπ μπήκε στο…αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με Ξανθιώτη.

14 Ιουνίου
 Δυστυχώς ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο με διακινητές λαθρομεταναστών συνέβη στη πόλη της Ξάνθης, ύστερα από κυνηγητό με την αστυνομία.
Αναλυτικότερα: Γύρω στις 11 το πρωϊ της Πέμπτης τζιπ που μετέφερε 4 μετανάστες και μπήκε στη πόλη της Ξάνθης, όταν αντιλήφθηκε ότι τον κυνηγούσαν οι αστυνομικοί επιχείρησε να διαφύγει από την ανατολική είσοδο της πόλης και επί τους οδού Δημοκρίτου, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε Ξανθιώτης μπροστά από το ΕΠΑΛ Ξάνθης!!!
Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και ο Ξανθιώτης οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά από την σύγκρουση ενώ το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές. Ο οδηγός του τζιπ προσπάθησε να διαφύγει από τα χέρια των αστυνομικών που τελικά τον συλλάβανε.
Πρόκειται για ένα ακόμη αστυνομικό ανθρωποκυνηγητό μέσα στη πόλη όπου από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δυο άτομα ενώ ο τραυματισμός του Ξανθιώτη οδηγού ήταν ελαφρύς.
Οι πολίτες ωστόσο αναρωτιούνται μέχρι πότε θα συμβαίνουν τέτοια συμβάντα μέσα στη πόλη; Από τα οποία μπορεί μάλιστα να την πληρώσουν αθώοι; Κάτι που όλοι μας απευχόμαστε…;
(σ.σ. Το συμβάν αποθανάτισαν με τα κινητά τους διερχόμενοι πολίτες αλλά και οι ίδιοι οι αστυνομικοί…)



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »