*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! - Στο studio για την ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού ο Γιώργος Καρυπίδης

17 Απριλίου
*Μεγάλη κοσμοσυρροή σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 14 Απριλίου το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ για το ανεπανάληπτο live με Γιώργο Κουμουλίδη, Μάριο Κιοσσέ και Γιάννη Αντωνίου!
-Οι τρεις καλλιτέχνες διασκέδασαν τον κόσμο με όλες τις επιτυχίες τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια βραδιά που έμεινε αξέχαστη σε όσους είχαν την τύχη να παραβρεθούν!!!
……
*Ιδού και ο Τάκης Αλεξούδας με τους Γιώργο Κουμουλίδη, Μάριο Κιοσσέ και Γιάννη Αντωνίου, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του live τους στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Η βραδιά του Σαββάτου ήταν sold out, γι’ αυτό ο Τάκης πήρε την απόφαση να επαναλάβει την υπέροχη βραδιά και το Σάββατο 28 Απριλίου τόσο γι’ αυτούς που δεν την απόλαυσαν όσο και γι’ αυτούς που θα ήθελαν να ξαναζήσουν αυτές τις μοναδικές στιγμές διασκέδασης!
……
*Οι εκπλήξεις όμως στο ΚΥΤΤΑΡΟ δεν σταματάνε!!!
-Ο Τάκης Αλεξούδας πήρε… φόρα και το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου φέρνει για άλλο ένα ανεπανάληπτο Live την τρομερή και ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου!!!
-Αναμένεται να γίνει χαμός για άλλο ένα Σαββατόβραδο στο αγαπημένο Ελληνάδικο της Ξάνθης!!!
……
*Εντωμεταξύ, η δημοφιλής DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, ΤΖΟ STAV, εκμεταλλευόμενη το ρεπό της το περασμένο Σάββατο το βράδυ από το ΚΥΤΤΑΡΟ πήρε το μεσημέρι την παρέα της (Μιχαέλα, Μίλτο, Νίκο, Ελένη, Βάσια, Αναστασία, Ευεγγελία και Σίσσυ) και πήγανε για… πικ νικ στις όχθες του ποταμού Νέστου στη Γαλάνη της Ξάνθης με φόντο το υπέροχο μαγευτικό τοπίο!
……
*Ο δημοφιλής και ταλαντούχος Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης από την Κυριακή βρίσκεται ήδη στο studio για την ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού «πίσω δεν γυρίζω», στο οποίο στίχους και μουσική έγραψε για άλλη μια φορά ο ίδιος!
-Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό και… «δροσερό» «beat» το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο με Video-Clip μέσα στον Μάιο!
-Γιώργο περιμένουμε το νέο σου τραγούδι με πολύ αγωνία να το ακούσουμε!
……
*Και τέλος, το Ελληνάδικο «ΣΚΙΕΣ» στη Διομήδεια Ξάνθης, το ερχόμενο Σάββατο 21 Απριλίου το βράδυ, διοργανώνει άλλο ένα Live, αυτή τη φορά με το φοβερό καλλιτεχνικό «τρίδυμο» John & Chris Bozidis αλλά και Andreas Darbuka!
-Οι τρείς καλλιτέχνες είναι δημοφιλείς στην περιοχή μας από εμφανίσεις τους σε διάφορα μαγαζιά της πόλης μας κατά το παρελθόν και έχουν αποκτήσει πολλούς «φανατικούς» θαυμαστές!

-Όσοι θέλετε να τους απολαύσετε, κλείστε ρεζερβέ είτε στο τηλέφωνο 694 276 8925 η με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του Ελληνάδικου «ΣΚΙΕΣ» στο Facebook!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »