*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Απριλίου

Όλη η πόλη μια ορχήστρα! Πανηγυρική λήξη του Μουσικό Φεστιβάλ Ξάνθη Πόλης Ονείρων 2018 απο το Δήμαρχο Ξάνθης, με...πυροτεχνήματα! (φώτο)

29 Απριλίου

 

 






Με την τελετή λήξης από την Κεντρική πλατεία της Ξάνθης το βράδυ του Σαββάτου από τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, έληξε και το φετινό Μουσικό Φεστιβάλ 2018 με την συμμετοχή  17 μουσικών σχολείων σχολεία από όλη τη χώρα 
Ο Δήμαρχος Ξάνθης ευχαρίστησε όλα τα σχολεία για την συμμετοχή τους, ενώ συνεχάρη τους μαθητές για τις μουσικές εμπνεύσεις και το θέαμα που παρουσίασαν στην πόλη που γεννήθηκε ο Μάνος Χατζιδάκις, δίνοντας απο τώρα ραντεβού για του χρόνου με ακόμη περισσότερες συμμετοχές και νέες εκπλήξεις. 
Αναλυτικά, συμμετείχαν στο φετινό Φεστιβάλ τα εξής σχολεία: Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης, Μουσικό Σχολείο Αμύνταιου, Μουσικό Σχολείο Άμφισσας, Μουσικό Σχολείο Άρτας,  Μουσικό Σχολείο Βόλου, Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, Μουσικό Σχολείο Καβάλας, Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής, Μουσικό Σχολείο Λευκάδας, Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, Μουσικό Σχολείο Πειραιά, Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου, Μουσικό Σχολείο Σερρών, Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας, Μουσικό Σχολείο Χανίων και το Μουσικό Σχολείο Ρουμανίας (Colegiul Carol I).
Σημειώνεται ότι για δεύτερη χρονιά το φεστιβάλ Ξάνθη Πόλις Ονείρων ολοκληρώθηκε με την επίδειξη της ομάδας κρουστών υπό το Νίκο Τουλιάτο.
Ο ιδιαίτερα δεξιοτέχνης και δάσκαλος των κρουστών έδωσε το δικό του σώου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, ενώ τα πυροτεχνήματα έδωσαν μια ακόμη πιο πανηγυρική αίγλη στην τελετή λήξης.
Και του χρόνου
Ακολούθησε το αποχαιρετιστήριο πάρτι στο Hotel Elisso με κέφι, χαρά, χορό και διασκέδαση μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου







 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »