Η "ΕΥΧΟΥΠΟΛΗ" Ξάνθης, τα fake News του Ούτση και η 76χρονη φίλη...

Σήμερα στις 18:00 εγκαινιάζεται η «Ευχούπολη» στην Ξάνθη 
με πλούσιες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις!
……………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*«Από πότε η δουλειά ενός Ιμάμη είναι να καλεί από τα μεγάφωνα του τεμένους τους κατοίκους να παραβρεθούν στην υποδοχή ενός πολιτικού;
Ποιος τους δίνει το δικαίωμα να προσβάλουν κατ’ αυτόν τον τρόπο έναν χώρο λατρείας;». Ρωτάει ο Σεμπά Καραχότζα από το fb με αφορμή τις κινητοποιήσεις όλων των Ιμάμηδων των «Ψευτομουφτήδων» να πάνε στην υποδοχή του Ερντογάν στην γειτονική Κομοτηνή….
Και καταλήγει:
«Ποιος κυβερνάει στη Θράκη ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ;
Αν το κάνω εγώ αυτό σε 10 λεπτά θα είμαι με χειροπέδες στα κρατητήρια»
-Αν μπορούσες να το κάνει αυτό Σεμπά, δεν θα «κλαιγόσουν» κάθε βράδυ στο fb για τις 6.000 ευρώ που σου οφείλουν τα πρώην αφεντικά σου!!!
……
*Πάντως δουλειά δεν είχαμε και δουλειά αποκτήσαμε με την αυριανή επίσκεψη του Ερντογάν στην Κομοτηνή…
-Τα λύσαμε όλα τα προβλήματά μας, το μόνο που έμεινε είναι αυτό του «δικτάτορα» και το πόσος κόσμος θα κινητοποιηθεί από τους «Ψευτοιμάμηδες» των «Ψευτομουφτήδων» για να ‘ναι παρόντες στην υποδοχή του…
……
*Ερώτημα κρίσεως. Οι τρεις μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη και στη Ροδόπη συν τον Ιλχάν Αχμέτ της ΔΗΜΑΡ θα είναι στην υποδοχή του Ερντογάν;
-Γιατί είμαι τόσο αφελής που είχα την εντύπωση (μέχρι και σήμερα..), ότι ανεξάρτητα από το πώς λειτουργούν, είναι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου…
……
*Αλλά και το άλλο; Αντί να στείλουν τον Τέρενς Κουικ στη Κομοτηνή την Παρασκευή, στέλνουν τον Κατρούγκαλο και τον Αμανατίδη!!!
-Χάθηκε ο κόσμος να στείλουν στη Θράκη τον Τέρενς τον… «Τουρκοφάγο» με σωματοφύλακα τον Διαμαντή Σκουλαρίκη, μπας και τρομάξει και φοβηθεί ο Ερντογάν;;;;
……
*Από   το  Δ΄   Σ.   Στρατού  ανακοινώνεται   ότι,   στο   πλαίσιο   των   εορταστικώνεκδηλώσεων  εν  όψη   των   εορτών   των  Χριστουγέννων   και  της   Πρωτοχρονιάς,  την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Σ. Στρατού, στο Στρατόπεδο «ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ».
Οι εξυπνάδες του Πέτρου Ούτση για τον ΤΑΠ 
και τα αδίστακτα ψέματά του (FAKE NEWS)!
Κι άλλες φορές έχω αναφερθεί στην «δημοσιογραφία» του αξιότιμου κυρίου Πέτρου Ούτση στην οποία πάντα πρωτεύουν βέβαια τα προσωπικά του συμφέροντα, χθες όμως το παράκανε και του χρειάζεται μια καθαρή απάντηση στα  αδίστακτα ψέματα που χρησιμοποιεί.
Έγραψε λοιπόν ο κ.Πέτρος Ούτσης χθες τα παρακάτω:
«Όταν άλλαξε η πολιτική του TAP σχετικά με την ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών η διαδικασία ήταν η εξής, έδιναν διαφημίσεις σε όλα τα ΜΜΕ από όπου περνούσε ο ΤAP και έμπαιναν οι σωλήνες. Έτσι με αυτό τον τρόπο οποιοδήποτε πρόβλημα και να προέκυπτε δεν θα υπήρχε προβολή στην τοπική κοινωνία.
Στην Ξάνθη πριν λίγες ημέρες ο TAP επανήλθε με διαφημιστική καμπάνια και αυτό γιατί  υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα στο έργο. Σύμφωνα με -πληροφορίες μας ενώ τα έργα ήταν σε εξέλιξη και οι σωλήνες ήταν έτοιμες να τοποθετηθούν, δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα με το υλικό συγκόλλησης. Άμεσα σταμάτησαν οι εργασίες και οι τοποθετήσεις των σωλήνων αφού πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα ασφάλειας.
Εμείς επικοινωνήσαμε με την Κοινοπραξία η οποία αρνείται να μας δώσει απαντήσεις, όπως κάνει εδώ και ένα χρόνο σε καίρια ερωτήματα μας»
1ο ψέμα. Ο  TAP έδωσε διαφήμιση όχι μόνο στα Μέσα της Ξάνθης, αλλά και στα ΜΜΕ Ροδόπης.
2ο Κύριε Ούτση δεν ξέρω αν εξ’ ιδίων κρίνεται τα αλλότρια, εμείς όμως ουδέποτε σταματήσαμε να δίνουμε βήμα στον οποιοδήποτε φορέα ή πολίτη ήταν ή είναι, κατά του TAP..
3ο Σε μας τουλάχιστον ουδέποτε ο TAP έκανε παρέμβαση τι να βάζουν και κυρίως να μην βάζουμε!
4Ο  Mήπως Πέτρο έχεις πρόβλημα με τον…εαυτό σου και τα ψυχολογικά σου και δεν το κατάλαβες ακόμη;
76χρονη στην Καβάλα έκλεψε κοσμήματα από τη φίλη της 
και τα πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο
Συνελήφθησαν την 5-12-2017 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 41 (άντρας) και 76, 30 (γυναίκες) ετών, διότι, όπως προέκυψε, την 4 και 5-12-2017, η 76χρονη εκμεταλλευόμενη φιλική σχέση με 63χρονη ημεδαπή αφαίρεσε από το εσωτερικό του σπιτιού της διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα, ενώ στη συνέχεια διέθεσε έναντι χρηματικής αμοιβής, μέρος των κλοπιμαίων σε ενεχυροδανειστήριο και κοσμηματοπωλείο που διατηρούν οι άλλοι δύο δράστες. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων χρυσαφικών - κοσμημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο του.
Η ΝΟΔΕ Ξάνθης συγχαίρει τον Στέλιο Μωραΐτη για την επανεκλογή του
Συγχαίρει η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης τον Στέλιο Μωραϊτη για την θριαμβευτική επανεκλογή του στο Επιμελητηρίου Ξάνθης με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα παρακάτω:
Συγχαίρουμε το στέλεχος της παράταξης μας και πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης κ. Μωραΐτη Στυλιανό για τη συντριπτική επικράτηση του συνδυασμού «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» του οποίου ηγείτο, στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης, που διεξήχθησαν στις 3-4 Δεκεμβρίου 2017. Απαιτεί ιδιαίτερη μνεία, ότι η κατάρτιση του ψηφοδελτίου του εν λόγω συνδυασμού χαρακτηριζόταν από τις βασικές αρχές της παράταξης μας, την πολυφωνία και την ευρεία συνεργασία.
Η μαζική προσέλευση των επιχειρηματιών της πόλης αναδεικνύει τη τεράστια σημασία του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην καθημερινότητα του ελεύθερου επαγγελματία, ενώ το ποσοστό 82% που έλαβε ο συνδυασμός του κ. Μωραΐτη αποτελεί την μέγιστη αναγνώριση του έργου του Επιμελητηρίου τα τελευταία έξι χρόνια, όπως και την ποιότητα των υποψηφίων του Συνδυασμού.
Σε μια εποχή, κατά την οποία η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελεί τον βασικό εχθρό της επιχειρηματικότητας και οι τοπικοί βουλευτές απουσιάζουν πλήρως από τις καθημερινές ανάγκες των ελ. επαγγελματιών, η εκλογή του κ. Μωραΐτη και των μελών του συνδυασμού του, αποτελεί ένα βασικό θεμέλιο για την ανάδειξη και την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας.
 Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης
 Ο Πρόεδρος  Κιατίπης Νικόλαος
Ο Γραμματέας Πατεράκης Μιχαήλ
Μέχρι 31 Δεκεμβρίου η υποβολή δηλώσεων συγκομιδής, 
επεξεργασίας και παραγωγής στον αμπελοοινικό τομέα
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Παράταση της ημερομηνίας για τη συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συγκομιδής, επεξεργασίας και παραγωγής στον αμπελοοινικό τομέα για το έτος 2017, μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του ΥΠΑΑΤ
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  ενημερώνει τους καλλιεργητές οινοποιήσιμων αμπελιών ότι η συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συγκομιδής οινοποιήσιμων ποκιλιών αμπέλου για το έτος 2017,μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του ΥΠΑΑΤ, θα παραταθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2017.
Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον Καν.436/2009, ισχύουν οι παρακάτω προθεσμίες:
1. Δηλώσεις επεξεργασίας /εμπορίας αμπελοοινικών προϊόντων ως την 10η Ιανουαρίου 2018.
2. Δηλώσεις παραγωγής αμπελοοινικών προϊόντων ως την 15η Ιανουαρίου 2018.
Ε.Π.
Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος  της Διεύθυνσης
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΛΑΤΣΟΣ
Γεωπόνος Α'
Σύσταση Νέου Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου 
Φίλων Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης
Αξιότιμες/οι, με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη σύσταση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου των φίλων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης η οποία προέκυψε μετά τη γενική συνέλευση της 27/11/2017. Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι η εξής:
Πρόεδρος Μακέδος Βασίλειος
Αντιπρόεδρος Ξυλάς Χαράλαμπος
Γενική Γραμματέας Ζλάτκου Μαρία
Ταμίας Βογιατζοπούλου Ιωάννα
Γραμματέας Οργανωτικού Ξανθόπουλος Γεώργιος
Μέλος 1 Μωυσίδου Ξανθίππη
Μέλος 2 Σεργενλίδης Νικόλαος
Αναπληρωματικός 1 Εφραιμίδου Ελένη
Αναπληρωματικός 2 Δαλάτση Σταυρούλα
Ο Σύλλογος Φίλων του Ι.Θ.Τ.Π από την ίδρυσή του (1998) έως σήμερα, στηρίζει με την ενεργή και εθελοντική συμμετοχή των μελών του, την εκπαιδευτική και πολιτιστική δράση του Ιδρύματος. Συμμετέχει στις εκδηλώσεις, καταθέτει προτάσεις, διευρύνει ορίζοντες και προοπτικές σ' ένα φορέα που έχει αποδείξει την ευελιξία του να συνδυάζει το σεβασμό και την πίστη στη διάδοση της παράδοσης και της τέχνης με νέα μέσα και τεχνικές. Απώτερος στόχος όλων μας η προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και η ανάδειξη της παράδοσης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας του.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Μακέδος Βασίλειος
τηλ. 6972076579,
makedosb@yahoo.gr
Η Γεν. Γραμματέας
Ζλάτκου Μαρία
τηλ. 6944791971,

mzlatkou@gmail.com