*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Να επέμβει άμεσα ο Δήμαρχος Ξάνθης στο μπάζωμα του μικρού συντριβανιού του "Ξενία"...

06 Οκτωβρίου
ΜΠΑΖΩΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΑΚΙ, ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ «ΤΟΠΙΟ»…
Συνεχίζονται τα παράπονα και οι καταγγελίες των δημοτών για το σιντριβανάκι απέναντι από τον Κήπο που αντί να το θέσουν σε λειτουργία γιατί πράγματι πρόσφερε –ειδικά την άνοιξη και τα καλοκαίρια- μια όαση δροσιάς και ομορφιάς στην είσοδο της Π. Πόλης από την πίσω μεριά, άγνωστο με τίνος εντολές, πήγαν και το… μπάζωσαν και ασκήμαιναν υπερβολικά το χώρο.
Δεν ξέρω βέβαια αυτοί που το έκαναν αν πήραν την άδεια της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων, ωστόσο η εικόνα δεν είναι καθόλου όμορφη και προσωπικά θα κάνω έκκληση προσωπικά στον ίδιο τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο να πάει μια βόλτα εκεί και να δει πως κατάντησε το «τοπίο»…
Όπως και είμαι σίγουρος ότι μπροστά στην ασχήμια που δημιοιυργήθηκε εκεί, θα δώσει άμεσα εντολή στην Τεχνική Υπηρεσία και την ΔΕΥΑΞ να προβούν σε άμεση αποκατάσταση στο παρκάκι και σύντομα το συντριβανάκι να ξαναλειτουργήσει όπως παλιά….
Κύριε Δημαρχόπουλε περιμένουμε την άμεση παρέμβασή σου.

ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ
Μπορεί να συμμετείχε ο Κώστας Ζαγναφέρης στην σύσκεψη των Αντιπεριφερειαρχών με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Σκουρλέτη, ωστόσο μιλώντας στην εκπομπή Ανοιχτή γραμμή δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το αν θα κατέβει ή δεν θα κατέβει στις Περιφερειακές εκλογές του 2019 και αρκέστηκε στο να σχολιάσει από τη μια την εμμονή του Υπουργού για την απλή αναλογική κι από την άλλη την απόφασή του αντί να καταργήσει την Αποκεντρωμένη, να την… ενισχύσει με περισσότερες αρμοδιότητες!
Εκτός αν βέβαια προηγηθούν οι Εθνικές εκλογές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τ’ αλλάξει όλα…
Διότι αυτή είναι και η προσμονή των Περιφερειακών, όπως και των Δημοτικών αρχόντων…
(σ.σ. Κατά τον κύριο Ζαγναφέρη πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές δεν θα κερδίσει ούτε μια Περιφέρεια και θα καταποντιστεί παντού…! Οπότε πως ο Σκουρλέτης να μην επινοεί συνεχώς και νέα πράγματα…;).

ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ… ΤΙΠΟΤΑ!
Αν θέλεις να σχολιάσεις αρνητικά και κυρίως αν είσαι διατεθειμένος να δεις κάτι μόνο… αρνητικά, ε τότε… δεν ξεκολλάς εύκολα.
Αναφέρομαι στα συνεχή σχόλια του πρώην δημοτικού συμβούλου Ξάνθης Δημήτρη Βορίδη…
Που ότι «ενοχλήθηκε| και από τις κιτρινόμαυρες διαχωριστικές γραμμές που σε διεθνές βέβαια επίπεδο συναντάει κανείς σε όλες τις χώρες…

Πέρα δηλαδή από την πλάκα και τα περί ΑΕΚ κλπ ε… καλό είναι να μη γκρινιάζουμε και για όλα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »