*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Φεβρουαρίου

ΕΡΩΤΗΣΗ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ για τον Ιμάμη Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου!

16 Φεβρουαρίου
Ο  Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος φέρνει τις αποκαλύψεις του «Μ» στη Βουλή για τον βιασμό της 5χρονης στις τουαλέτες του τζαμιού της Γλαύκης, την ώρα των φροντιστηρίων Κορανίου ("Kuran Kursu") από τον Ερκάν Αζίζογλου

*Δικαιούται ο ιμάμης  Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου να εμφανίζει δημοσίως στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ φωτογραφίες με ανηλίκους από τέτοια "φροντιστήρια", πράξη  στην  οποία προβαίνει μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης στην προσπάθεια προπαγάνδισης του εθνικιστικού του έργου παραβιάζοντας τα δικαιώματα των παιδιών καθώς και τα προσωπικά δεδομένα;
«Δικαιούται ο ιμάμης  Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου να εμφανίζει δημοσίως στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ φωτογραφίες με ανηλίκους από τέτοια "φροντιστήρια", πράξη  στην  οποία προβαίνει μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης στην προσπάθεια προπαγάνδισης του εθνικιστικού του έργου παραβιάζοντας τα δικαιώματα των παιδιών καθώς και τα προσωπικά δεδομένα;», ρωτάει ο συνεργαζόμενος (και συγκυβερνών με τον ΣΥΡΙΖΑ), ανεξάρτητος βουλευτής κ. Ν. Νικολόπουλος σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.
1. Πρώτα απορούμε γιατί την συγκεκριμένη ερώτηση δεν την απεύθυνε ευθέως ο κύριος Νικολόπουλος ΚΑΙ στον μειονοτικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσειν Ζεϊμπέκ και μέντορα του Ιμάμη της Γλαύκης.
2. Και δεύτερον απορούμε γιατί ο κύριος Νικολόπουλος στην ίδια ερώτηση δεν ζητεί να πληροφορηθεί και ποιοι καλύπτουν τον συγκεκριμένο Ιμάμη και φωτογραφίζονται μάλιστα στο σπίτι του μαζί του πλην του κυρίου Ζεϊμπέκ; Μήπως ο Τούρκος Πρόξενος και ο περιβόητος «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ. Μετέ.;
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ»
H γνωστή τραγική ιστορία της Γλαύκης, που αποκάλυψε σε αποκλειστικότητα πρώτος ο ΜΑΧΗΤΗΣ στις 27 Φεβρουαρίου 2014 και εν συνεχεία έγινε Πανελλήνιο θέμα, όπου μια μάνα (η Φαχριέ), περνάει το δικό της «γολγοθά», έρχεται πάλι στο φως της δημοσιότητας μετά από ερώτηση του βουλευτή Ν. Αχαΐας Νίκου Ι. Νικολόπουλου στη Βουλή με αφορμή τα «φροντιστήρια» του γνωστού ανθέλληνα Ιμάμη της Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου, κατά την διάρκεια των οποίων βίασαν στις τουαλέτες του τζαμιού την τότε 5χρονη κόρης της.
Ο Ανεξάρτητος βουλευτής ζητάει να πληροφορηθεί από τον Υπουργό Εσωτερικών τι συμβαίνει με τα φροντιστήρια τουρκικού εθνικισμού που εμφανίζονται υπό το πρόσχημα της διδασκαλίας Κορανίου ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον περιστατικά όπως αυτού του βιασμού, και αν δικαιούται ο ιμάμης Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου να εμφανίζει δημοσίως στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ φωτογραφίες με ανηλίκους από τέτοια "φροντιστήρια", πράξη  στην  οποία προβαίνει μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης στην προσπάθεια προπαγάνδισης του εθνικιστικού του έργου παραβιάζοντας τα δικαιώματα των παιδιών καθώς και τα προσωπικά δεδομένα!!!
Αναλυτικά η ερώτηση του κ.Νικολόπουλου αναφέρει τα παρακάτω:

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ Αρ.Πρ.:3369/10.2.2017
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
Θέμα: «Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων σε τεμένη της Ελληνικής Θράκης  την ώρα των φροντιστηρίων Κορανίου ("Kuran Kursu")»
Συχνές  είναι οι αναφορές στον τύπο της Θράκης για τις περιπτώσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων σε τεμένη την ώρα που γίνονται φροντιστήρια Κορανίου, τα λεγόμενα " Kuran Kursu". Τα φροντιστήρια αυτά γίνονται σχεδόν σε κάθε οικισμό της Ξάνθης και της Ροδόπης, υπό την εποπτεία των ψευδομουφτήδων και -όπως έχει καταγγελθεί κατά κόρον στο παρελθόν -τα μικρά παιδιά μόνο το Κοράνι δεν μαθαίνουν καθώς διδάσκονται σε αυτά εθνικιστική τουρκική ποίηση και λογοτεχνία. Φράσεις όπως «είμαι περήφανος που είμαι Τούρκος» και άλλες σχετικές τα μικρά παιδιά καλούνται να τις  αποστηθίζουν.
Υπενθυμίζεται το  περιστατικό που συνέβη στο τέμενος της Γλαύκης Ξάνθης όπου ένα ανήλικο κορίτσι έπεσε θύμα σαδιστικής κακοποίησης από τον ίδιο της τον θείο, τον 12χρονο ξάδερφο της και έναν συνομήλικο φίλο του.
Το τραγικό στην όλη ιστορία που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό είναι το γεγονός ότι το άτυχο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού δύο φορές, την πρώτη τον Αύγουστο του 2010 από τον θείο της στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών και την δεύτερη τον Μάιο του 2012 από τον ξάδερφο της και τον φίλο του. Η αρρωστημένη και σαδιστική κακοποίηση του κοριτσιού μάλιστα δεν περιορίστηκε στον ομαδικό βιασμό καθώς οι απάνθρωποι δράστες χρησιμοποίησαν ακόμα και ξύλα στα γεννητικά όργανα της άτυχης μικρούλας, προκαλώντας της τεράστια σωματική και ψυχολογική βλάβη. Παιδοψυχίατρος που εξέτασε το παιδί βεβαίωσε τον βιασμό μένοντας μάλιστα άναυδος από το μέγεθος της κακοποίησης καθώς όπως είπε ο ίδιος «τέτοια ζημιά σε γεννητικά όργανα γυναίκας δεν έχω δει τόσα χρόνια ούτε στη μεγαλύτερη πόρνη». Για την υπόθεση σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες, η μία το 2013 και η δεύτερη το 2014. Με την πρώτη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για την πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της ηθικής αυτουργίας στην πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ενώ με τη δεύτερη για αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση. Οι δύο ανήλικοι δράστες με απόφαση δικαστηρίου οδηγήθηκαν στο Αναμορφωτήριο Βόλου.
Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάσθε :
1ον Ελέγχεται από τις αρχές  συνεχώς και με προσοχή τι συμβαίνει σε αυτά τα φροντιστήρια  τουρκικού εθνικισμού που εμφανίζονται υπό το πρόσχημα της  διδασκαλίας Κορανίου ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον περιστατικά όπως το ανωτέρω;
2ον Θα ενταθούν οι έλεγχοι σε αυτά;
3ον  Δικαιούται ο ιμάμης  Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου να εμφανίζει δημοσίως στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ φωτογραφίες με ανηλίκους από τέτοια "φροντιστήρια" , πράξη  στην  οποία προβαίνει μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης στην προσπάθεια προπαγάνδισης του εθνικιστικού του έργου παραβιάζοντας τα δικαιώματα των παιδιών καθώς και τα προσωπικά δεδομένα;
Ο ερωτών βουλευτής
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »