*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαΐου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

27 Μαΐου
*H 1η Ελληνική βραδιά στο My club για το καλοκαίρι του 2016 είναι γεγονός!
-Το αγαπημένο club της πόλης μας ξεκινάει την Τετάρτη 1 Ιουνίου τις αγαπημένες & αξέχαστες Ελληνικές βραδιές παρέα με τους ανατρεπτικούς KNOCK OUT για ένα ξέφρενο πάρτι!
-Κάθε Τετάρτη Πονάμε, Αγαπάμε, Τραγουδάμε Ελληνικα!
-Dj Fotis Itsakos
-Ώρα προσέλευσης: 23:00
-Είσοδος: 5 ευρώ με Κρασί ή Μπύρα
Ρεζερβέ: 25410-73536
-Και φέτος το καλοκαίρι… My Club. Στο 3o χλμ. Ξάνθης – Καβάλας.
……

*Αλλά το «καυτό» event έρχεται στο My club... έρχεται από την επόμενη Πέμπτη 2 Ιουνίου με ένα ξέφρενο summer πάρτι με Τrill, ‎Gladcompany, ‎Panda!
-Μη το χάσετε!
…..

*Σήμερα Παρασκευή στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ θα γίνει… «πόλεμος»!!!
-Λουλουδοπόλεμος και πιατοπόλεμος για ατελείωτο κέφι και διασκέδαση με τις μουσικές επιλογές των DJ Κώστα Σπυριάδη και TZO STAV!
-Διασκεδάστε σήμερα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» στο ΚΥΤΤΑΡΟ και χορέψτε σπάζοντας πιάτα και ραίνοντας λουλούδια την παρέα σας όπως τις παλιές καλές εποχές!
……

*Την έκπληξη όμως ο Τάκης Αλεξούδας στο ΚΥΤΤΑΡΟ την… «κράτησε» για αυτή την Κυριακή, όπου guest star θα είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής Άγγελος Δήμου μετά από απαίτηση πολλών θαυμαστών του!
-DJ και πάλι το αχτύπητο δίδυμο Κώστας Σπυριάδης και TZO STAV!
-Θα γίνει χαμός!!!
……

*Εντωμεταξύ ο Κώστας Σπυριάδης εντός της εβδομάδας, εκμεταλλευόμενος το ρεπό του στο ΚΥΤΤΑΡΟ, συχνά πυκνά επισκέπτεται με τη σύζυγό του Λία το cafe Le Petit της φίλης τους Ρίας για ένα ποτό!
-Κάτι που έκανε το γνωστό ζεύγος και την περασμένη Τετάρτη!
……

*Ήταν δυνατόν να έρθει στην Ξάνθη από την Αθήνα ο τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης και να μη συναντηθεί με τον ενταύθα «μάνατζέρ» του και «γραφείο τύπου» του Χαράλαμπο Κυρκούση;;;
-Οι δυο κολλητοί εθεάθησαν την περασμένη Δευτέρα να κυκλοφορούν στους δρόμους της Ξάνθης και να συζητούν για τις νέες επαγγελματικές δραστηριότητες και συνεργασίες του Γιώργου στην Αθήνα!
-Δεν έμαθα όμως αν έγινε λόγος για την πρόσφατη επίσκεψη του Χαράλαμπου στη Θεσσαλονίκη με Ανέστη Μελισσόπουλο, Νίκο Στογιαννίδη και Θόδωρο Μιχαηλίδη ή ο Χαράλαμπος το… «κράτησε» μυστικό… από τον… κολλητό του!
……

*Το καλοκαίρι άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του στην πόλη και η «Ξανθίππη», από την κορυφή της πόλης προσφέρει στους εκλεκτούς φίλους της, τη δροσιά της, τη θέα της, τις γεύσεις και τα αρώματά της!!
Απολαύστε το γεύμα σας μεσημέρι ή βράδυ εξαντλώντας κάθε περιθώριο γευστικής έντασης! Με παγωμένο λευκό ή ημίγλυκο κρασί και κόκκινο μπρούσκο από τους ντόπιους ασκούς μας ή εμφιαλωμένα, από μια πλήρως ενημερωμένη κάβα με πάνω από 40 «διαμάντια» του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα Βέβαια το καλοκαίρι η μπύρα έχει την τιμητική της και προσφέρεται κυριολεκτικά παγωμένη είτε από βαρέλι είτε σε μπουκάλι σε μια ευρεία γκάμα επιλογών.
Εστιατόριο- Café «Ξανθίππη», στο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης προς Σταυρούπολη.
Τηλέφωνο για παραγγελίες και κρατήσεις: 25 41 0 23 6 27

www.xanthippirest.gr - FaceBook: Ξανθίππη εστιατοριο καφε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »