*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαΐου

1.000.000 ευρώ για την «βελτίωση» του δρόμου Ξάνθη-Εχίνος και μια ακόμη δήλωση του Γ. Παυλίδη στον…εαυτό του!

23 Μαΐου
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης προωθεί την υλοποίηση σημαντικών έργων, των οποίων η δημοπράτησή επίκειται, μετά από την ένταξη των έργων με απόφαση του Περιφερειάρχη, και μετά από αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΑΜ-Θ.
Ειδικότερα , στον Έβρο, προχωρά η δημοπράτηση των έργων:
-Αποκατάσταση οδικού άξονα Λάδη-Κυπρίνος
-Αποκατάσταση οδικού άξονα Ορεστιάδα-Βάλτος-Φυλάκιο
-Αποκατάσταση επικίνδυνων φθορών και αντιμετώπιση καταστροφών του επαρχιακού δικτύου  Ευγενικό-Λάδη
Στην Ξάνθη, δημοπρατείται το έργο «Βελτίωση Εθνικής Οδού 55- Ξάνθη- Εχίνος»,  συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.
Τα συγκεκριμένα έργα, υλοποιούνται με πιστώσεις από τη ΣΑΕΠ 531. Ανάλογα έργα, ήδη, έχουν δημοπρατηθεί για άλλες Περιφερειακές Ενότητες ή  εκκρεμούν για την ωρίμανσή τους προς δημοπράτηση.
Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Γιώργος Παυλίδης, δήλωσε σχετικά: «Προτάσσουμε έργα στα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου της Περιφέρειας, ιεραρχώντας τα μέσα στις δυνατότητές μας. Έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »