*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Οκτωβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

02 Οκτωβρίου
*Έχουν «μπερδέψει» κυριολεκτικά τα «μπούτια» τους στο γνωστό συγκρότημα Κανάλι 6 – ΤΟΛΜΗ - XanthiPress κλπ υπό τον φόβο σωρείας μηνύσεων και αγωγών που τους περιμένει, σε σημείο που δημιουργούνται πλέον τραγελαφικές καταστάσεις...
.........
*Χθες για παράδειγμα οι εργαζόμενοι του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης με αφορμή σχόλια που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα ΤΟΛΜΗ όπου γράφουν σχεδόν όλοι οι «συνεργάτες» της «υγιούς δημοσιογραφίας», Γ. Σιδηρόπουλος, Μαρία Κώστογλου, Κ. Κανάτας, Αλκμήνη κλπ και εκδότης είναι ο αδελφός Παύλος Σιδηρόπουλος... έστειλαν σκληρή διάψευση για συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας που σε μια ακόμη προσπάθειά του να ρίξει «λάσπη» στον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη και μάλιστα εκ δόλου παραμονές της δίκης του για το θέμα της Αναπτυξιακής, έγραφε ότι «οι εργαζόμενοι του Κέντρου Πολιτισμού εξ’ αιτίας της αυταρχικότητας του Προέδρου βρίσκονται στα «πρόθυρα νευρικής κρίσης», εμφανίζοντάς τον στην κοινή γνώμη... σατράπη και αυταρχικό!
........
*Με επιστολή τους λοιπόν οι εργαζόμενοι απευθυνόμενοι στους αδελφούς Παύλο και Γιάννη Σιδηρόπουλο κατέληγαν ως εξής:  «Σας διαβεβαιώνουμε ότι η συνεργασία μας με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης μέχρι τώρα είναι άριστη»!
-Μάλιστα την επιστολή συνυπέγραψε και ο Νίκος Ιγνατιάδης, υπάλληλος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και συνέταιρος στο Κανάλι 6 των μετόχων Κ. Κανάτα και Παύλου Σιδηρόπουλου!!!
........
*Τι έπραξε λοιπόν ο διαχειριστής του Xanthi Press Γ. Σιδηρόπουλος από την πλευρά του;
-Φοβούμενος ότι ο Πασχάλης Λύρατζης δεν θα «καταπιεί» κι αυτή τη λάσπη και θα καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος όλων των υπευθύνων, επιχείρησε να στρέψει όλο το βάρος του συκοφαντικού δημοσιεύματος στην εφημερίδα ΤΟΛΜΗ και συγκεκριμένα στον αδελφό του... Παύλο Σιδηρόπουλο που είναι ο εκδότης της!!!
Και παράλληλα να δώσει και μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας στους εργαζόμενους, στέλνοντάς τους την παρακάτω επιστολή:
«Aγαπητοί εργαζόμενοι και Κέντρο Πολιτισμού, την επόμενη φορά ίσως θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί καθώς το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεστε δεν αφορά στο XanthiPress.gr αλλά στην εφημερίδα "Τόλμη" από την οποία όπου το διαβάσαμε και εμείς. Θα αναμένουμε την επανόρθωσή σας.
Καλό σας απόγευμα
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Διευθυντής XanthiPress.gr»
-Να γελάει κανείς ή να «κλαίει» για τα δημοσιογραφικά ευτράπελα;
........
*Ποια είναι ωστόσο η αλήθεια; Ο Γ. Σιδηρόπουλος που είναι γνωστό τοις πάση ότι συντάσσει και την τελευταία σελίδα των «ΤΟΛΜΗρών», αφού κείμενα της παραπολιτικής του στήλης, δημοσιεύονται στη συνέχεια εκεί, προφανώς δεν... θυμόταν ότι στη στήλη παραπολιτικά, αναπαρήγαγε τα συκοφαντικά δημοσιεύματα της εφημερίδας, χωρίς να μπει καν στον κόπο να ρωτήσει τον ίδιο τον Πασχάλη Λύρατζη, δημοσιεύοντας επακριβώς τα παρακάτω:
«25 Σεπτεμβρίου 2015
Διαβάζουμε στην «Τόλμη» της 16-9-15 «Πληροφορίες λένε ότι το καθεστώς της διοίκησής του στην Αναπτυξιακή Ξάνθης επιβάλει ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού στους εργαζόμενους του Κέντρου. Μάλιστα λέγεται ότι οι εργαζόμενοι είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και έτοιμη να εκραγούν». Το δημοσίευμα συνεχίζει και ζητά να πληροφορηθεί αν γνωρίζει κάτι τέτοιο ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων».
-Τι κάνει δηλαδή νιάου-νιάου...;
......
*Βέβαια αν έκανε τον κόπο ο Γ. Σιδηρόπουλος να συμβουλευτεί και ολίγον τον νομικό του σύμβουλο Θανάση Ξυνίδη, ίσως απέφευγε τον προσωπικό διασυρμό ώστε μετά από 9 μέρες να αναπαραγάγει την ΛΑΣΠΗ της «Τόλμης» όπου όχι μόνο γράφει και ο ίδιος, αλλά συχνά πυκνά ακολουθεί την ίδια μέθοδο... προβάλλοντας τα.... αποκαλυπτικά της θέματα από την ιστοσελίδα του Ούτση!
-Λίγη «ανδρεία» τουλάχιστον Γ. Σιδηρόπουλε... Κι όχι να ζητάς και τα ρέστα από τους εργαζόμενους, απαιτώντας να...επανορθώσουν!!!

-Ο δημοσιογραφικός «τσαμπουκάς» απαιτεί και ΨΥΧΗ την οποία απέδειξες για μια ακόμη φορά ότι δυστυχώς δεν διαθέτεις!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »