*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Σεπτεμβρίου

Νέος Πρόεδρος στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών ο Γιώργος Μπατζακίδης, μη χάσετε και τον "Μαχητή" της Τετάρτης

04 Σεπτεμβρίου


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΥ Α. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ ΔΡ. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ 
1.Γεώργιον Παυλίδην Περιφερειάρχην Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,
2.ΚωνσταντίνονΖαγναφέρην Αντιπεριφερειάρχην διαμερίσματος Ξάνθης,
3.Χαράλαμπον Δημαρχόπουλον, Δήμαρχον Ξάνθης,
4.Γεώργιον Τσιτιρίδην Αβδήρων,
5. Θωμά Μιχιγλου , Δήμαρχον Τοπείρου,
6.Τζεμίλ Καπζά, Δήμαρχον Μύκης, και
7.Ολους τους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπεριφέρειας Ξάνθης και των Δήμων αυτής.
Αξιότιμοι κύριοι
Επί τη αναλήψει των υψηλών  άμα και εμπεδομόχθων καθηκόντων σας, εκφράζω τα πλέον ειλικρινή και θερμά συγχαρητήρια μου, ευχόμενος ταυτόχρονα από καρδιάς  όπως στο δρόμο πού ανοίγεται μπροστά σας, να είσαστε εύορκοι, χαλκέντεροι, υπομονετικοί, ορεξάτοι, ακαταπόνητοι αντικειμενικοι, χωρίς διακρίσεις φίλων και εχθρών, φυλής, γλώσσας, θρησκεύματος. κομματικών επιλογών κ.λπ μετερχόμενοι προς όλους ανεξαιρέτως ισονομία και ισοπολιτείαν, υπερασπιζόμενοι την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και επιδεικνύοντες ιδιαίτερη ευαισθησία και κατανόηση προς ανθρώπους με προβλήματα (υγείας, οικονομίας κ.λπ), και μάλιστα προς τη νεότητα και την τρίτη ηλικία, εσείς πρώτοι  νομοταγείς, φιλοδοξώντας να αποδείξειτε ότι δεν θητεύετε για να κερδίσετε πλούτο ή δόξα αλλά για να προσφέρετε από τό περίσσευμα της καρδιάς και της ενεργητικότητός σας καί όταν κάποτε φτάσετε στο τέρμα της θητείας σας νάχετε τη συνείδηση σας ήσυχη και γαλήνια ότι τό μόνο πού θα έχετε κερδίσει θα είναι η αγάπη και η εκτίμηση των συμπολιτών  (όλων ανεξαιρέτως) της περιοχής σας.
Και πάλι καλή δύναμη και ο Θεός μαζί σας.
Με εκτίμηση και αγάπη

Πέτρος Γεωργαντζής
….
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
Με την στήριξη και του πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης Σωτήρη Τσιακίρογλου αλλά και σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του για εκλογές «νοθεία» στο Σωματείο Κρεοπωλών, ο Γιώργος Μπατζακίδης εκλέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης νέος Πρόεδρος στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Ξάνθης με 18 ψήφους έναντι 12 ψήφων της παράταξης Χρυσούλας Γρηγορίου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Από την παράταξη Μπατζακίδη:
1.Γ. Μπατζακίδης με 17 σταυρούς
2.Μ. Τσιακίρογλου με 15
3.Δ. Καραπαναγιωτίδης με 15
4.Γ . Ιωαννίδης με 9
Από την παράταξη Γρηγορίου
1.Χ .Γρηγορίου με 10 σταυρούς
2.Γ. Τσάκαλος με 8
3.Κ. Φανίφου με 7 (με κλήρωση κατόπιν ισοψηφίας με τον Κ. Τσέκη)
Για την ΓΣΒΕΕ εκλέγονται από την παράταξη Μπατζακίδης οι Καραπαναγιωτίδης και Τσιακίρογλου ενώ από την παράταξη Γρηγορίου η ίδια.
Το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης θα καταρτιστεί σε σώμα εντός των ημερών, με νέο Πρόεδρο τον Γιώργο Μπατζακίδη.
Καπετάνος και Σολτάνι στο περίπτερο της SKODA ΞΑΝΘΗ!
Παρά τις δυσκολίες λόγω καιρικών συνθηκών, το περίπτερο της SKODA ΞΑΝΘΗ στην Πλατεία Αντίκα συνέχισε το εορταστικό του πρόγραμμα με την παρουσία των Παντελή Καπετάνου και Καρίμ Σολτάνι. Οι δύο επιθετικοί της ξανθιώτικης ομάδας αφού υπέγραφαν, μοίρασαν τα αυτόγραφα και τα πόστερ ενώ φωτογραφήθηκαν τόσο με το τμήμα Κ-15 της Ακαδημίας της SKODA ΞΑΝΘΗ, όσο και με τους αρκετούς φίλους που επισκέφθηκαν το περίπτερο στην Πλατεία Αντίκα.
Και το απόγευμα της Πέμπτης δύο ακόμη ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στο περίπτερο της ομάδας ενώ οι φίλαθλοι θα μπορούν εκτός από το επετειακό υλικό, να προμηθεύονται και εισιτήρια για το διεθνές φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (18:00, 10€) μεταξύ της SKODA ΞΑΝΘΗ και της Ιστανμπουλ.
Σημειώνουμε ότι η  ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θα παρουσιάσει όλα τα μεταγραφικά της αποκτήματα την ερχόμενη Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:15 στο περίπτερό της στην Πλατεία Αντίκα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »