*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

12 Αυγούστου


Θα σε θυμηθώ….σαν τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα, να πέφτεις στην…Ανδρέου Δημητρίου στη Ξάνθη!
…………

Ο Παράσχος Καραλίδης, υπήρξε ο μεγάλος Οραματιστής της ανόδου του ΑΟΞ στην Α' Εθνική! Ο άνθρωπος που όχι μόνο οραματίστηκε την άνοδο της ομάδας μας από τις χαμηλές ακόμη κατηγορίες, αλλά και αποτέλεσε επί σειρά ετών ως Πρόεδρος του ΑΟΞ, την ΨΥΧΗ της ομάδας μας, συμβάλλοντας αποφασιστικά, ψυχικά και κυρίως οικονομικά στο να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο όνειρο όλων των φιλάθλων της Ξάνθης, ακόμη κι αν αυτό κόστισε "ακριβά" στον ίδιο...
(Ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός για τον θάνατο του Παράσχου Καραλίδη)
-Ένας Κοντός, τόλμησε και είπε σε λίγες αράδες, αυτά που δεν είπαν όλοι μαζί, πολιτικοί και αθλητικοί παράγοντες του τόπου….
……
Έχουμε τονίσει κι άλλες φορές ότι η τηλεόραση έχει την μαγεία να σε ανεβάζει, έχει ωστόσο την «μαγεία» να σε ρίχνει τα…τάρταρα!
Τώρα λοιπόν με την ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ κι ένα ευρύ κοινό 850.000 τηλεθεατών περίπου, θα φανεί και ποιος είναι ο….καλύτερος!
Ο Γ. Σιδηρόπουλος με την Κώστογλου, Καρυπίδη και την παρέα τους, ή εμείς που εξακολουθούμε να επιμένουμε ότι κάναμε και κάνουμε τηλεόραση χωρίς ροζ και ειδήσεις…χωρίς μείκάπ!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στις «Βολίδες» του «Μ»)
-Μην τους προκαλείς έτσι, γιατί λίγο τόχουν να κάνουν μια.....νέα δημοσκόπηση με  την εταιρεία του «ΑΝΑΣΑ» και να σου κόψουν την…ανάσα με τα ποσοστά τους!

Σεμνά & Ταπεινά
*Καλά τόσο «δύσκολο» ήταν για τον απερχόμενο Δήμαρχο Ξάνθης και τον νέο Περιφερειάρχη να πουν δυο λόγια και να κάνουν μια δήλωση για τον Παράσχο Καραλίδη, τον αείμνηστο Πρόεδρο της ΑΟΞάρας που έβαλε το βασικότερο λιθαράκι να βγει η ομάδα μας στην Α’ Εθνική;
Τόσο «δύσκολο»;
…..
*Κι άντε ο Γιώργος Παυλίδης που του έδωσε και την πλακέτα, θα μου πει ότι τον βράβευσε ναι μεν, αλλά δεν τον…γνώριζε!
Ο Δήμαρχος αυτής της πόλης, που επί θητείας του «ξέχασε» να τιμήσει μέσα από το δημοτικό συμβούλιο έναν Γιώργο Ροδίου κι έναν  Χάρη Ατματζίδη μετά τον θάνατό τους….. «αποκατέστησε» όμως την….ιστορία καθότι λέει στον πίνακα των Δημάρχων Ξάνθης, πρόσθεσε και αυτό του Τούρκου  Δημάρχου μετά την Βουλγαρική κατοχή…
-Δεν είχε το χρόνο να κάνει μια λιτή και σεμνή δήλωση για τον Παράσχο;
….
*Ώρες ώρες όταν «μελετάω» τον σημερινό Λάκη Στυλιανίδη, αυτόν της… «αποκατάστασης» των πρώην Δημάρχων, που ξεπέρασε και την…επιτροπή, αποκαθιστώντας και τον Τούρκο Δήμαρχο της πόλης (άλλο πάλι κι αυτό…) και αναρωτιέμαι…
-Είναι ο ίδιος Λάκης που κάποτε πίστευα ότι είναι ο…Δήμαρχος της Ψυχής μας; Τόσο μα τόσο… «λάθος» νάμαι;
Της τρελής έγινε πάλι χθες με το κυκλοφοριακό στη πόλη, όταν«κόλλησε» ένα φορτηγό στη στροφή της Περικλέους-Ανδρέου Δημητρίου κι έγινε…του φορτηγού με την ταλαιπωρία δεκάδων οδηγών, μέχρι να φύγει ένα αυτοκίνητο που ενοχλούσε και δεν μπορούσε να «φύγει» προς το πάνω για να συνεχίζει για Εχίνο-Βουλγαρία…
Έκαναν το περιβόητο έργο «ενοποίησης» πλατειών, αλλά ούτε ένας δεν σκέφτηκε τα μεγάλα αυτοκίνητα που μπαίνουν στη πόλη και θέλουν να κατευθυνθούν για Σταυρούπολη και Εχίνο ή τα σύνορα, πως θα πάνε; Δια…ελικοπτέρου ή δια μέσω της…αερογέφυρας που δεν διαθέτουμε;;;
…………………

Γιώργος Παυλίδης:
Η δρόμος καρμανιόλα Μάνδρα –Ψαθάδες δεν ενδείκνυται για μικροπολιτική. Τι επιδιώκουν;
Από το γραφείο του νέου Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη δόθηκε στη δημοσιότητα το παρακάτω δελτίο τύπου για τον δρόμο καρμανιόλα Μάνδρα-Ψαθάδες:
«Κρίμα γιατί  κάποιοι στο όνομα κομματικών μικροσυμφερόντων έφτασαν να εκδίδουν δελτίο τύπου ανησυχώντας γιατί βρέθηκε νομοθετική λύση, μετά 4 χρόνια, για την ολοκλήρωση του έργου του δρόμου καρμανιόλα  Μάνδρα- Ψαθάδες.
 Είχαμε τονίσει ότι η διελκυστίνδα μεταξύ Εγνατίας και διαχειριστικής αρχής, η εμπλοκή που δημιουργήθηκε,   ενείχε σοβαρότατους διακοπής του έργου, έλλειψης μελλοντικής ευρωπαϊκής χρηματοδότησης (λήγει και η δεύτερη προγραμματική περίοδος χρηματοδότησης του έργου) και επιστροφής πόρων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στην Ε.Ε. Ο νέος περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, μετά την ενημέρωση που είχε από την Εγνατία Οδό και την αλληλογραφία με την διαχειριστική αρχή για αναζήτηση αρκετών επιπλέον εκατομμυρίων- που δεν υπάρχουν-αντί γι αυτό- επεδίωξε- επιζήτησε εναγωνίως την ανέξοδη νομοθετική λύση για το έργο και τον τόπο. Με πολύ κόπο επιτεύχθηκε..
Κάποιοι συνεχίζουν να θέλουν το έργο να σέρνεται… Αφήνουμε στην κρίση της κοινωνίας , αφανείς και εμφανείς « ανησυχούντες».. το σίγουρο είναι ότι δίνεται μια ειλικρινής μάχη για τον τόπο μας.
…….

Αποφυλακίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρ. Ματθαιόπουλος
Αποφυλακίστηκε χθες  ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών.
"Το γεγονός της αποφυλάκισής μου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η πολιτική δίωξη εις βάρος της Χρυσής Αυγής έχει λάβει τέλος. Η ανθελληνική συγκυβέρνηση συνεχίζει να κρατά έγκλειστους τελείως παράνομα και αντισυνταγματικά βουλευτές και τον Αρχηγό του Κόμματος, κατόπιν ωμής παρέμβασης στους δικαστικούς κύκλους τους οποίους ελέγχει απόλυτα", δήλωσε κατά την αποφυλάκισή του και κατέληξε ως εξής:

-Ο αγώνας της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αμείωτος, για Πατρίδα, Εθνική Κυριαρχία και Λαϊκή Δικαιοσύνη!".
Σημειώνεται ότι ανακρίτριες και εισαγγελέας τον προφυλάκισαν με το σκεπτικό ότι εάν παρέμενε ελεύθερος θα συνέχιζε την εγκληματική δραστηριότητά του, καθώς εκτός από βουλευτής ανήκε στη στενή ηγετική ομάδα του κόμματος αλλά το Εφετείο είχε άλλη άποψη….!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »