*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Αυγούστου

Στις 00.30 ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση στην Π. Πόλη-Σήμερα στα νεκροταφεία Χαλανδρίου Αττικής, το τελευταίο αντίο στον Παράσχο Καραλίδη...

11 Αυγούστου
     Σεμνά & Ταπεινά
*Στις 00.30 τα μεσάνυχτα αποχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις απο την Π. Πόλη, αφού πραγματοποίησαν ελέγχους σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά της πλατείας Αντίκα και της Ορφέως. Περίπου 20 αστυνομικοί πραγματοποίησαν τους ελέγχους με τρία περιπολιτικά και τρεις μηχανές, ενώ οι πληροφορίες μας λένε οτι "δεν βγήκαν άδειες τραπεζοκαθισμάτων στο σύνολο των καφέ μπαρ που ηλέχθησαν, επιβάλλοντας πρόστιμα που ξεκινούσαν απο 400 ευρώ και πάνω. 
-Κάποιοι πάντως στα ψιλά πρόλαβαν να "εξαφανίσουν" οτι βρήκαν μπροστά τους, ενώ μετά την απομάκρυνση των αστυνομικών όπως μας είπαν κάτοικοι που μας τηλεφώνησαν....η κατάσταση συνεχίστηκε όπως πριν!!!!
.....
*Σήμερα Δευτέρα στις 17.00 στα νεκροταφεία Χαλανδρίου θα πουν το τελευταίο αντίο στον Αλησμόνητο πρώην Πρόεδρο του ΑΟΞ Παράσχο Καραλίδη, η οικογένειά του, οι  συγγενείς του και οι φίλοι του. Όπως είναι γνωστό ο Παράσχος Καραλίδης υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο στο Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί μετά απο λιποθυμικό επεισόδιο την Παρασκευή το πρωϊ και απεβίωσε το Σάββατο στις 5 το απόγευμα. 
Ο περισσότερος κόσμος πληροφορήθηκε το θάνατό του απο το Xanthi channel και το μπλόκ του "Μ" που μετέδωσε την θλιβερή είδηση. 
....
*Δεν ξέρω βέβαια αν γι' αυτές τις περιπτώσεις γραφείο τύπου ή γραφείο επικοινωνίας της Skoda Ξάνθη συνεχίζει να είναι ο κύριος Κασναφέρης,θεωρώ όμως οτι για τον θάνατο του Παράσχου θα έπρεπε απο το πρωϊ της Κυριακής να βγάλει μια ανακοίνωση και να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στο φιλικό αγώνα με τον Πανθρακικό. 
.....
*Υποχρεωτική θητεία 2.5 ετών θα έχουν οι νέοι αντιδήμαρχοι με τον νέο Νόμο, εκτός αν τους πάρει προκαταβολικά......παραιτήσεις για το τέλος της χρονιάς ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης, ώστε να προλάβει και να κάνει κι άλλους....
Αυτό ισχύει βέβαια και για τους υπόλοιπους Δήμους.
....
*Επισημαίνω επίσης οτι ο μέγιστος αριθμός Αντιδημάρχων για τους 4 Δήμους της Ξάνθης έχει ως εξής: 
Δήμος Ξάνθης 6 (Οι δύο άμισθοι)
Δήμος Αβδήρων Αβδήρων 4 (Οι δύο άμισθοι)
Μύκης 4  (Οι δύο άμισθοι)
Τοπείρου 3 (Οι δύο άμισθοι)
Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξει των Προεδρίων θα γίνει το πρωϊ της Κυριακής 7 Σεπτεμβρίου.
.....
*Διαμαρτυρίες απο την Σταυρούπολη και συγκεκριμένα απο την πλευρά του Δαφνώνα, αφού την ίδια ακριβώς μέρα και με Πόντιους επίσης καλλιτέχνες, παρόμοια εκδήλωση διοργάνωσε πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής στα Κομνηνά!
Κόσμο βέβαια είχαν και οι δύο οικισμοί, αλλά όσο και να πεί κανείς, κάποιοι....διασπάστηκαν και είχαν απώλειες και οι δύο εκδηλώσεις. 
....
*Είναι που είναι λίγοι, δεν μπορούν ωστόσο να συνενοηθούν ούτε στα πιο απλά πράγματα; 
....

*Η πολύ δυναμική και συγχρόνως πολύ όμορφη βουλευτής της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή σχολίασε μέσω Twitter την επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιο Όρος και έκανε λόγο για ψηφοθηρία.
Υπογράμμισε μάλιστα πως “είναι σα να πήγαιναμε εμείς ελεύθερο camping στην Ικαρία”.
Συγκεκριμένα, η βουλευτής της ΝΔ έγραψε:
“Δεν έχουμε θέμα με την επίσκεψη Τσίπρα. Με την υποκρισία της ψηφοθηρίας έχουμε. Είναι σα να πηγαίναμε εμείς ελεύθερο camping στην Ικαρία.
....
*Και μια και μιλάμε για κάμπινγκ, ανήκει τελικά ή δεν ανήκει ο Γιάννης Τσεγγελίδης στο "Ποτάμι" του Θεοδωράκη...
Πάντως το ότι διαφωνεί με πολλούς "περίεργους" εκεί, είναι πασιφανές...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »