*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Φεβρουαρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη στηρίζει και κατεβαίνει υποψήφιος μαζί του, ο μαχητικός Χρήστος Καρακάσης, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μάνδρας.

23 Φεβρουαρίου


Ενώ δεν σκέφτονταν να ασχοληθεί, ο Χρήστος Καρακάσης θα δώσει την μάχη για την "απαλλαγή" του Δήμου Αβδήρων απο τον Βασίλη Τσολακίδη και τις πρακτικές του!
     Ο άνθρωπος αφού εδώ και πολύ καιρό είχε  διαχωρίσει τη θέση του απο τον Δήμαρχο Αβδήρων του "βαθύ" ΠΑΣΟΚ και δεν σκέφτονταν να πολιτευτεί εκ νέου, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στις πρακτικές Τσολακίδη"....μολονότι είχε αηδιάσει με τις λογικές του κατεστημένου. Ο λόγος για τον Χρήστο Καρακάση απο την Μάνδρα που αποφάσισε μετά απο τα όσα συνέβησαν σε βάρος του, να δώσει την μάχη για την "απαλλαγή" του Δήμου Αβδήρων απο τις πρακτικές Τσολακίδη. 
    Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη στηρίζει και κατεβαίνει μάλιστα και υποψήφιος μαζί του, ο μαχητικός Χρήστος Καρακάσης, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μάνδρας που είχε το θάρρος να καταγγείλει με δημόσια διάψευση-καταγγελία τον Δήμαρχο Αβδήρων του "βαθύ ΠΑΣΟΚ", Βασίλη Τσολακίδη.
Όπως είναι γνωστό την περασμένη Τετάρτη δόθηκε στον τύπο επιστολή Προέδρων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Αβδήρων με την οποία εκφράζονταν ...αμέριστη στήριξη (!) στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη. Ωστόσο ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μάνδρας όχι μόνο διέψευσε τον Δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Αβδήρων, αλλά έδωσε και επιστολή στον τύπο, στην οποία αναφέρει τα παρακάτω:
"Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι συνυπέγραψα κείμενο στήριξης του νυν Δημάρχου Αβδήρων κ. Τσολακίδη μαζί με άλλους συναδέλφους Προέδρους Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Αβδήρων, για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014 . Οφείλω να ενημερώσω τους συνδημότες μου και το αναγνωστικό κοινό ότι ουδέποτε συμφώνησα για το εν λόγω δημοσίευμα και φυσικά ουδέποτε υπέγραψα το συγκεκριμένο κείμενο. Τέτοιου είδους ενέργειες εκθέτουν τους εμπνευστές του και με βρίσκουν κάθετα αντίθετο.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μάνδρας 
Καρακάσης Χρήστος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »