*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

30 Οκτωβρίου
*Πολλά τα αποκλειστικά και σήμερα από τη στήλη για το 2ήμερο της 28ης Οκτωβρίου και ξεκινάω…
……

*Στο γνωστό ελληνάδικο ΑΜΑΝ λοιπόν, συνεχίζονται κάθε Τετάρτη τα «αφιερώματα» σε γνωστούς τραγουδιστές… με διαφορά! Σε αυτές δεν παίζει πλέον μουσική ο Τόρης Παπαδήμας, ούτε όμως και Βασίλης Ζουμπούλης.
Προφανώς γιατί ο Τάκης, βρήκε ικανότερο αντικαταστάτη τους…
……
*Και εξηγούμαι. Μουσική λοιπόν στο αφιέρωμα του Πασχάλη Τερζή το βράδυ της Τετάρτης στο ΑΜΑΝ έπαιζε ο δημοφιλής Γιωργάκης σαν DJ…μαθητής του Τόρη Παπαδήμα που προσφάτως αναβαθμίστηκε από τον Τάκη, ενώ ήταν σερβιτόρος ο άνθρωπος και το ύφος του, λέει πολλά..!
-Τι έπαθες βρε Γιωργάκη;;; Μήπως έπεσαν έξω τα… καράβια σου ή η ταβέρνα σου και ήσουν τόσο σκυθρωπός προχθές το βράδυ;;;;
……
*Στο Αμάν επίσης είδα να διασκεδάζει το βράδυ της Τετάρτης και ο δαιμόνιος φωτορεπόρτερ Κυριάκος Κεσίσογλου με τον φίλο του Τάσο τον ηλεκτρολόγο.
-Μάλιστα τραγουδούσε πίνω για να ξεχνώ την… «πείνα» προφανώς που πέρασε τελευταία στην Βουλγαρία με την αποστολή της Νομαρχίας Ξάνθης!!!
-Α ρε Κυριάκο!!! Τι σούμελε να πάθεις…
……
*Οι υπόλοιποι που δεν πήγαν στο Αμάν πήγαν στο Αδιέξοδο όπως είναι αυτονόητο!!!
-Εκεί μάλιστα εντόπισα και την όμορφη Δήμητρα να δουλεύει στο μπαρ με νέο σούπερ λουκ στο μαλλί…
Στην φωτογραφία φαίνεται η Δήμητρα να μιλάει με την όμορφη Σοφία της μάρκας και φυσικά ο Αργύρης Κατσίκας DJ της βραδιάς να ξεσηκώνει τον κόσμο μέχρι αργά τα μεσάνυχτα!!!
……
*Και μιας και το ξέχασα να πω τα χρόνια μου πολλά στην Δημητρούλα μας αν και κάπως καθυστερημένα
-Να σε χαιρόμαστε!!!
……
*Αλλάζω θέμα την Τρίτη στο Rich γινόταν ένας μικρός πανικός… Λόγω της αργίας της Τετάρτης πολύς ήταν ο κόσμος, γνωστοί και άγνωστοι τούτης της μικρής και όμορφης πόλης, που είπαν να το ρίξουν λίγο έξω….
……
*Είδα λοιπόν τον Νίκο τον Τσίπουρα μαζί με τον Άρη Γιαπουτζή να πίνουν το ποτό τους στα πριβέ καναπεδάκια του Rich παρέα με άλλους ωραίους κυρίους… Για τον Νίκο, ούτε λόγος το παιδί τελευταία διασκεδάζει πολύ.
-Τον Άρη όμως είχα καιρό να τον δω στα στέκια της νύχτας…
……
*Στο Rich όμως, διασκέδαζε και η Ελπίδα Γεωργίου μαζί με την Γωγώ, την γυναίκα του Κούτρα και άλλες αιθέριες υπάρξεις. Μάλιστα η Ελπίδα δε δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει όταν της το πρόσφερε ο Διογένης… καθώς ήταν σε μεγάλα κέφια!
……
*Πάντως από τις παρουσίες που βλέπω συχνά στο Rich είναι αυτές των δύο κολλητών!
Και εννοώ τον Σωτήρη Σεμερτζή και τον Σίφη, τους οποίους οι ζηλόφθονες εχθροί τους και θα πρέπει να ντρέπονται, τους έχουν «βαπτίσει» και με το ψευδώνυμο… «γαμπροί»!
Τα παιδιά είναι φίλοι του Ηλία Ταληκριάδη και γι’ αυτό βρίσκονται τόσο συχνά στο Rich… που ακόμη και να φτωχός να είσαι, σε κάνει να… αισθάνεσαι… «πλούσιος»!!!
……
*Να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Βάνα, γιατί αν και μητέρα, παραμένει τόσο όμορφη και φρέσκια κάθε φορά που τη βλέπω στο ΑΜΑΝ…
Είναι όμως καιρός να βάλει σε πρόγραμμα… διαίτης τον Τάκη της! Να τον στυλάκι σαν την ίδια…
……
*Δεν πήγε στο χορό των 4 ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης ο Μανώλης Φανουράκης, ωστόσο υπάρχει εξήγηση…
Ήταν άρρωστος ο άνθρωπος και με πυρετό μάλιστα!
-Κι όχι γιατί στον ίδιο χορό παραβρέθηκε ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Σγουρίδης…
……
*Πολύ σκεφτική και μελαγχολική βλέπω τον τελευταίο καιρό την νεαρή τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi channel Μαρία Παπαδοπούλου.
-Τι τρέχει Μαράκι; Γιατί πολλά μας «κρύβεις» τώρα τελευταία…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »