*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Ορεστιάδας τιμά τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών με πρωτοβουλία Αντώνη Πασχάλη.

11 Οκτωβρίου

Μετά τον Δήμο Καβάλας, άλλος ένας Δήμος ακολουθεί αναμεταδίδοντας την συναυλία για την Μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Όχι της Π.Ε. Ξάνθης, αλλά ο Δήμος Ορεστιάδας που όπως είναι γνωστό έχει γενικό γραμματέας τον ημέτερο Αντώνη Πασχάλη. 

 Αναλυτικά!

Σε ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης προς τη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, ο Δήμος Ορεστιάδας (σ.σ. Γενικός γραμματέας του Δήμου ο ημέτερος Αντώνης Πασχάλης), διοργανώνει μια εκδήλωση που απευθύνεται σε όλους τους δημότες. Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, στις 19:00, στην πλατεία Δασίου, θα πραγματοποιηθεί προβολή της συναυλίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Συγγενών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, μέσω live streaming από το Καλλιμάρμαρο.

Η συναυλία, στην οποία θα συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι Κοινοί Θνητοί, αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για να τιμηθεί η μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα, καθώς και για να στηριχθεί ο μεγάλος αγώνας των οικογενειών τους για δικαιοσύνη.

Μία νύχτα μνήμης και ενότητας

«Η σημερινή νύχτα αποτελεί μία νύχτα μνήμης με την παράκληση να γίνουμε ένα μέσα από τη μουσική για να μην ξεχάσουμε και να μην ξεχαστούμε» είναι το μήνυμα της συναυλίας, που έχει στόχο να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη των θυμάτων και να ενισχύσει το αίσθημα ενότητας και συμπαράστασης.

Ο Δήμος Ορεστιάδας τιμά τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Κάλεσμα σε όλους τους δημότες

Η Αντιδήμαρχος του Δήμου Ορεστιάδας, Ευαγγελία Μπραικούδη, απηύθυνε πρόσκληση προς όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στην εκδήλωση: «Ο Δήμος Ορεστιάδας στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που έχασαν αγαπημένους τους στη μεγάλη αυτή τραγωδία και καλεί όλους τους δημότες να δείξουν τη στήριξή τους, συμμετέχοντας στη συναυλία μέσω της προβολής στην πλατεία μας». Η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο αναμένεται να συγκινήσει, φέρνοντας κοντά ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια θλίψη και τον ίδιο αγώνα για δικαιοσύνη, ενώ η πρωτοβουλία του Δήμου Ορεστιάδας αναδεικνύει την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή της τοπικής κοινωνίας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »