*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Αυγούστου

Ιωάννινα: Η 62χρονη δολοφονήθηκε από τον ανηψιό της για οικονομικές διαφορές - Ομολόγησε ο δράστης

16 Αυγούστου

Ο ανηψιός της 62χρονης γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή με τραύμα από καραμπίνα στα Ιωάννινα, ομολόγησε το φόνο της.

Ο ίδιος το πρωί της παρασκευής 16/08 ειδοποίησε τις αρχές ότι δήθεν βρήκε νεκρή τη θεία του, στο σπίτι όπου διέμενε στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων.

Η γυναίκα έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και διαπίστωσε αμέσως πως η εικόνα δεν παραπέμπει σε αυτοχειρία, ενώ το συμβάν φέρεται να έλαβε χώρα το τελευταίο 24ωρο. Ο ανηψιός θεωρήθηκε εξ αρχής βασικός ύποπτος από τις ανακριτικές αρχές.

Όπως είπε κάτοικος της περιοχής η 62χρονη είχε εγκατασταθεί μόνιμα στο χωριό τα τελευταία 2 περίπου χρόνια,  καθώς νωρίτερα ζούσε στην Αθήνα με την κόρη της .

Ο ανιψιός της την επισκέπτονταν σχεδόν κάθε βράδυ σημείωσε ο κάτοικος και την βοηθούσε σε κάποιες δουλειές, που έκανε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος δεν είχε ακούσει ποτέ κάποια φασαρία ή καβγά στο σπίτι της 62χρονης, όπως σημείωσε .

«Όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι» είπε επισημαίνοντας πως οι γείτονες και οι γνωστοί της 62χρονης αναρωτιούνται για το ποιος μπορεί να ήταν αυτός που ήθελε το κακό της γυναίκας .

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανηψιός της γυναίκας «έσπασε» στις ανακριτικές αρχές και ομολόγησε την πράξη του. Φέρεται μάλιστα, να είπε πως έριξε το όλπο του εγκλήματος σε μία δεξαμενή νερού.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »