*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Αυγούστου

Βόμβα! Παραιτήθηκε απο το Νοσοκομείο Ξάνθης η Πνευμονολόγος γιατρός Αναστασία Αμανατίδου μετά την 3η απόπειρα απόσπασης!

20 Αυγούστου


*Γιατί Άδωνι Γεωργιάδη οι "διοικητές" σου στην 4η ΥΠΕ (πρώην και νυν), έχουν βάλει στο... στόχαστρο το Νοσοκομείο Ξάνθης; Και το "αποψιλώνουν" συνέχεια από γιατρούς;  Με περίεργες μάλιστα "αποσπάσεις";

Ούτε μία, ούτε δυο αλλά.... τρεις απόπειρες "απόσπασής" της στο Νοσοκομείο Δράμας (σ.σ. Αλλά και στο Νοσοκομείο Σερρών), έγιναν στην εξαιρετική Ποντιακής Καταγωγής γιατρό Πνευμονολόγο Αναστασία Αμανατίδου από την  4η ΥΠΕ που ζει στη Ξάνθη και μεγαλώνει το ανήλικο παιδί της.

Και όλα αυτά, εν γνώσει φυσικά όλων των "αρμοδίων" και κυρίως του "άφαντου" Κυβερνητικού βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη αλλά και του Ιατρικού συλλόγου Ξάνθης ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται εσαεί η αποψίλωση του Νοσοκομείου Ξάνθης με πρόσφατο παράδειγμα και αυτό του Ορθοπεδικού γιατρού που "μετακινήθηκε" εν μία νυκτί στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου παραμονές του 15ου Αύγουστου χωρίς καν να έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο...

Χωρίς μάλιστα να ζητηθεί η απόσπασή του από το εκεί Νοσοκομείο με αποτέλεσμα να παρέμβει και η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδος λόγω και της... τραγελαφικότητας που παραιτήθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση από τους νέους ΥΠΕ της 3ης και 4ης ΥΠΕ που πρόσφατα "ανα-κατατάχθηκαν" από τον Υπουργείο Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. (σ.σ. Ο εις εξ' αυτών μάλιστα τυγχάνει και της στήριξης του Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ όπως λένε οι πληροφορίες μας...)

Η συγκεκριμένη λοιπόν Ποντιακής Καταγωγής Πνευμονολόγος γιατρός  Αναστασία Αμανατίδου που είναι και εξαιρετική επιστήμων λόγω και άλλων ειδικοτήτων που διαθέτει,  δεν είναι δυνατόν με ένα ανήλικο παιδί να μετακινείται σε άλλα Νοσοκομεία και να γίνεται συνεχώς "μπαλάκι" αποσπάσεων!!!

Μετά λοιπόν από την 3η απόπειρα απόσπασης και μετακίνησή της στο Νοσοκομείο Δράμας αφού η προηγούμενη χάρις στην ΑΔΕΔΥ Ξάνθης ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, αγανάκτησε και  υπέβαλε την παραίτησή της, προκειμένου ν' ανοίξει ιδιωτικό γραφείο και να μεγαλώσει το ανήλικο παιδί της προκειμένου να μην "διαλύσει" το σπίτι της!!! 

Και όλα αυτά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, βρίσκεται και με κανονική άδεια που είχε να... παίρνει λόγω της αναγκαστικής παρουσίας της στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

-Εμείς απλά ρωτάμε τον λαλίστατο Υπουργείο Υγείας κ.Άδωνι  Γεωργιάδη (σ.σ. Αλήθεια πότε θα "διοριστούν" οι νέοι διοικητές στα Νοσοκομεία της χώρας -που εκκρεμεί από τον Φλεβάρη 2024;)

Ως πότε θα συνεχιστεί φίλτατε Άδωνι  η αποψίλωση του Νοσοκομείου Ξάνθης που εγκαινίασε ο Αείμνηστος πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Μητσοτάκης; Με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε... Κέντρο Υγείας κατά γενική ομολογία; 

-Και που ακριβώς το "πάνε" οι διοικητές της 4ης ΥΠΕ (πρώην και νυν) και έχουν βάλει στο στόχαστρο το Νοσοκομείο Ξάνθης;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »