*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιουνίου

Ξάνθη: Πώς έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα -Το ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο

16 Ιουνίου

Άπαντες είναι συγκλονισμένοι στην Ξάνθη από το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της (16/6) στην περιοχή Τοξότες.

Από τη σφοδρή σύγκρουση -στην οποία ενεπλάκησαν ένα ΙΧ αυτοκινήτο και ένα λεωφορείο- έχασαν τη ζωή τους οι τέσσερις από τους πέντε επιβαίνοντας του ΙΧ, ενώ το πέμπτο άτομο είναι σοβαρά τραυματισμένο. 

 Τους επιβάτες του ΙΧ αποτελούσαν μια Ρουμάνα, ένας νεαρός Αλβανικής υπηκοότητας και τρεις Έλληνες από την Χαλκιδική. Όλοι έμεναν σε ξενοδοχείο της Ξάνθης. 

Από το λεωφορείο τραυματίστηκαν έξι επιβάτες, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά αλλά εκτός κινδύνου. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Ξάνθης όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Το λεωφορείο, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφερε εργαζομένους σε τοπική επιχείρηση (SUN LIGHT).

Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ στην Ξάνθη

Το δυστύχημα συνέβη όταν το ΙΧ αυτοκίνητο πέρασε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και συγκρούσθηκε μετωπικά με το λεωφορείο, λίγο μετά το βενζινάδικο στους Τοξότες με κατεύθυνση προς Ξάνθη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους σχεδόν ακαριαία οι τέσσερις από τους 4 επιβάτες του ΙΧ ενώ σοβαρά τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου είναι ο 5ος επιβάτης.

Στον τόπο του δυστυχήματος έφτασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, η πυροσβεστική υπηρεσία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »