*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Ιουνίου

Ξάνθη: Δυο γυναίκες και δυο άνδρες 20 – 25 ετών οι νεκροί στο σοκαριστικό τροχαίο.

16 Ιουνίου

Παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή και λήψη αίματος για ανίχνευση και προσδιορισμού αλκοόλης από τον θανόντα οδηγό του α΄ οχήματος και ελήφθη ποσότητα αίματος για ανίχνευση και προσδιορισμού αλκοόλης από τον οδηγό του λεωφορείου

Τέσσερις νέοι, ηλικίας 20-25 ετών (δύο άνδρες και δύο γυναίκες) βρήκαν σήμερα στις 8 το πρωί τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο του Sunlight, το οποίο μετέφερε εργαζομένους από τοπική επιχείρηση της περιοχής.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις άντρες, οι οποίοι είναι από τη Χαλκίδα και είχαν πάει στην Ξάνθη προκειμένου να πάρουν μέρος σε επαγγελματική υποχρέωση για γνωστή βιομηχανία (σ.σ. Εργάτες  στο νέο κτίριο της Sunlight. Μαζί τους, επέβαιναν μια φοιτήτρια από την Χαλκίδα και μία ακόμη κοπέλα από τη Ξάνθη Ρουμάνικης καταγωγής που γνώρισαν στο  μπαράκι που διασκέδαζαν.

Η παρέα των πέντε ατόμων προερχόταν από βραδινή διασκέδαση και σύμφωνα με πληροφορίες πήγαιναν για μπάνιο στο Νέστο πριν γίνει το μοιραίο.

Σύμφωνα με την αστυνομία το ΙΧ αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο. Το αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση και από μια άμορφη μάζα σιδερικών ανασύρθηκαν νεκροί, δύο άνδρες 26 και 27 ετών αντίστοιχα και δυο γυναίκες 28 και 22 ετών.

Σώθηκε ο 5ος επιβάτης του αυτοκινήτου που "πετάχτηκε" στο δρόμο από το σπασμένο τζάμι του αυτοκινήτου. 

 Ενδεικτικό της σφοδρής σύγκρουσης είναι ότι το αυτοκίνητο πετάχτηκε 150 μέτρα μακριά.

Από το λεωφορείο ελαφρά τραυματίας είναι ο 52χρονος οδηγός, και άλλα τρία άτομα με την κατάστασή τους να μην εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή και λήψη αίματος για ανίχνευση και προσδιορισμού αλκοόλης από τον θανόντα οδηγό του α΄ οχήματος και ελήφθη ποσότητα αίματος για ανίχνευση και προσδιορισμού αλκοόλης από τον οδηγό του λεωφορείου


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »