*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαΐου

Με Στάθη Γιαννακίδη και Χουσείν Ζεϊμπέκ η Νέα Αριστερά στη "Στροφή" στη Ξάνθη. Απάντηση στους "ψιθύρους"!

26 Μαΐου

Απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στελέχη του οποίου τον κατηγορούν ανοιχτά για διαπλοκή,  δίνει ο πρώην Υπουργός και πρώην βουλευτής του κόμματος Στάθης Γιαννακίδης που προσχώρησε στη ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ με αφορμή την επίσκεψη Χαρίτση και την εκδήλωση του κόμματος στη Ξάνθη την περασμένη Πέμπτη για την Παλαιστίνη. 

Συγκεκριμένα ο Στάθης Γιαννακίδης με την ανάρτησή του με το κλιμάκιο της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ επιχειρεί να πείσει τους "επικρατές" του ότι παραμένει στο κόμμα και βρίσκεται μάλιστα στην... πρώτη γραμμή, δημοσιεύοντας φωτογραφία από το γεύμα του κλιμακίου στην ταβέρνα ΣΤΡΟΦΗ.

Όπως είναι γνωστό η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ διοργάνωσε εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης υπέρ της Παλαιστίνης την περασμένη Πέμπτη  23 Μαίου 2024. 

Από το απόγευμα πάντως απουσίαζαν τόσο ο έμμισθος ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης Ηλίας Λαζαρίδης, στενός συνεργάτης του Στάθη Γιαννακίδη, όσο και η Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα.

Ιδού αυτούσια η ανάρτηση του Στάθη Γιαννακίδης - απάντηση στους πρώην συντρόφους του που παραμένουν στο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. 

Στην φωτογραφία διακρίνεται και ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Χουσείν Ζεϊμπέκ που συμμετείχε στο γεύμα, την ίδια ώρα που ο συνάδελφός του βουλευτής Ροδόπης ανοιχτά στηρίζει το μειονοτικό κόμμα DEB! Φυσικά το αποτέλεσμα της Νέας Αριστεράς στη Ξάνθη για τις Ευρωεκλογές, θα δείξει..... περισσότερα!


 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »