*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Απριλίου

Η εμφάνιση του Δ. Μπένη στο 1ο North Aegean Boat Show, η συμβουλή στον Μάκη και η τρομερή φώτο του Στέλιου!

16 Απριλίου


Στέλιος Μωραΐτης, Χριστόδουλος Τοψίδης και Γραβάνης (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κομοτηνής) στην έκθεση Ιστιοπλοϊκών σκαφών 1ο North Aegean Boat Show στο Φανάρι.

.................................................

Αυθεντικό 1


«Χρόνια πολλά για τα 97 χρόνια της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης! Υποστηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα της Ένωσης να χρησιμοποιήσει το όνομά της, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

(Από τις ευχές του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»)

-Ποιοι μιλάνε για... Ανθρώπινα δικαιώματα! Αυτοί που έχουν γεμίσει τις Φυλακές στην Τουρκία με δημοσιογράφους και πολίτες που διαφωνούν με την Χούντα Ερντογάν!

.................................................

Αυθεντικό 2

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!

2024 και να πεθαίνει έτσι μια γιαγιά και να υπάρχουν ΑΒΑΤΑ!

ΕΛΕΟΣ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ! ΕΛΕΟΣ!

Εάν ήταν η δικιά σου γιαγιά ή η μάνα;!».

(Από την τρομερή ανάρτηση του ΑΝΕΣΤΗ Κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ για τον τραγικό θάνατο της 75χρονης Ελληνοπόντιας μετά την κλοπή της τσάντας της από γυναίκα Ρομά από το Δροσερό)

-Αν ήταν η δική σου Μάνα κύριε Υπουργέ Μιχάλη Χρυσοχοίδη!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


*Τι σύμπτωση κι αυτή... Πήγα να πάρω Κυριακάτικες εφημερίδες από το γνωστό περίπτερο της 4ης Οκτωβρίου (σ.σ. Απέναντι από το Μικέλ του Φανουράκη που θέλει να ‘ρθεί διακαώς στο βακούφικο της κεντρικής πλατείας της Ξάνθης) κι εκεί έπεσα επάνω στον... πρώην «κολλητό μου», τον Δημήτρη Μπένη!

Ο οποίος μπορεί να εργάζονταν σε εταιρεία της Κύπρου όπου είναι αποσπασμένη από το ΥΠΕΞ και η σύζυγός του, αλλά όπως μαθαίνω, ετοιμάζεται για... επιστροφή στη Ξάνθη με σκοπό να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος για 3η φορά τώρα που ο Τσέπελης θεωρείται «τελειωμένος» οριστικά και αμετάκλητα...!

Αφού η Ρουμπίνη επιστρέφει στο Γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων Ξάνθη αν δεν κάνω λάθος σε... δυο χρόνια περίπου!

Και «εξέλιπε» πλέον το ασυμβίβαστο (σ.σ. Λόγω της ποινής του ΣτΕ αν θυμάμαι καλά...). Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε ο Δημήτρης το μεγάλο του όνειρο για τον Δήμο Ξάνθης.

.......

*Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, δεν «τρελάθηκε» που με είδε και οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά το ίδιο θα έλεγα κι εγώ για εκείνον..! Και ξέρει και τους λόγους, που δεν είναι φυσικά μόνο οι μηνύσεις και οι «δαίμονές» του γύρω από το όνομα Πάνος Παπαδόπουλος!

.....

*Σίγουρα πάντως αυτός που θα «καταχάρηκε» θα είναι ο γνωστός Μάκης Τοπαλίδης, ο οποίος αν τελικά «κατέβει» υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ο Δημήτρης Μπένης –άλλωστε κι ο νυν Δήμαρχος της Μύκης Κιούρτ Αχμέτ την 3η φορά κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος και όπως μαθαίνω, δεν πάει και τόσο καλά- καλό είναι να του πει από τώρα του Μάκη ότι «θέλει τον ίδιο να κατέβει με το ψηφοδέλτιό του  ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κι όχι κάποια από τις... φαρμακοποιούς» του...! Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!

(σ.σ. Μάκης άλλωστε είναι αυτός... οπότε!)

......

*Τώρα γιατί ο Δημήτρης Μπένης εμφανίστηκε στη Ξάνθη –μετά τις δημοτικές εκλογές της 15η

-Μα για να παραστεί στο 1ο North Aegean Boat Show στο Φαναρι στο οποίο συμμετείχαν 20 ιστιοπλοϊκά σκάφη!

(σ. σ. Για να δούμε τι νέα κρουαζιέρα ετοιμάζει για το φετινό καλοκαίρι...)

......

*Μάλιστα στο εύρος των φορέων και εταιρειών που συνεργάστηκαν  για να 1ο North Aegean Boat Show που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο (12.13 και 13/4/2024) στο Φανάρι Κομοτηνής, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε  ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Βορείου Αιγαίου κ. Δημήτρης Μπένης, σε μια σύμπραξη του Δημόσιου, του Ιδιωτικού τομέα και του Αθλητισμού, προσπαθώντας να προωθήσουν τον Αθλητικό τουρισμό στην περιοχή μας και είδε ιδιαίτερα θερμή συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα με τον Χριστόδουλο Τοψίδη όπως λένε οι πληροφορίες μου.

......


*«Είμαστε μια πανέμορφη περιοχή που δυστυχώς είναι μακριά από το κέντρο, οπότε δεν απολαμβάνει αυτά που θα απολαύσει μια εταιρεία ή ένας όμιλος στην κεντρική ή το Νότια Ελλάδα», σημείωσε ο Δημήτρης Μπένης, για αυτό και αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το North Aegean Boat Show.

Στάθηκε δε στην παρουσία στην εκδήλωση δύο εκ των μεγαλύτερων εταιρειών ναυτικού τουρισμού, την Athenian Yachts και την North Sailing.

«Τα σκάφη είναι επισκέψιμα για να μπορέσει ο κόσμος να δει τι σημαίνει σκάφος, πώς μπορεί να κάνει τουρισμό με αυτό, ενώ θα κάνουν βόλτες με τα σκάφη οι μεγάλοι, και οι μικροί με το υποβρύχιο που μπορούν να δουν το βυθό. Παράλληλα θα έχουν παρουσία εκθέτες με προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις», τόνισε χαρακτηριστικά την ημέρα των εγκαινίων!

Φύγαμε λοιπόν αυτό το καλοκαίρι για....κρουαζιέρα με Ιστιοπλοϊκό!!! Το αποφάσισα και πίσω δεν κάνω!!!  Αρκεί η κρουαζιέρα να γίνει την ημέρα της ... Πρωταπριλιάς!!!

......

 

*Απίστευτος Στέλιος Μωραϊτης και αποκλείω παντελώς να το έκανε .... επίτηδες με την χθεσινή  φωτογραφία  που "ανάρτησε" στο fb. Τέτοια  "φοβερή" ...πολιτιστική εκδήλωση στο Χατζιδάκειο το βράδυ της Δευτέρας και τέτοια προσήλωση του Δήμαρχου Στράτου στο.... κινητό του πορτιέρη Αντιδήαμαρχου Πολιτισμού Του! Και μάλιστα  την ίδια ώρα  που ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης αγόρευε (!) αυτοθαυμαζόμενος, αυτός να κοιτάζει τα... μηνύματα στο κινητό του αντιδημάρχου Του !!! 

-Στέλιο Αρσενίου αν όχι ... "γλυκό" αμέσως (σε άπαντες), κόκκινο ... ωόν! Τέτοια προσήλωση...

(σ.σ. Θες ν' αγιάσεις αλλά με τέτοιες ....φωτογραφίες, πως να μην λες, "πίσω μου σ'  έχω Σατανά, πάλι θα λένε.... ο Παπαδόπουλος το "έστησε" κι αυτό"!)

 

*Αλλάζω θέμα. Μπορεί όλοι να μη «τραβάει» η Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα –και κυριολεκτώ... - ο Χριστόδουλος  Τοψίδης όμως είναι «τυχερός», γιατί δουλεύουν για τον ίδιο... οι άλλοι!

Και δεν εννοώ μόνο τον Στέλιο Μωραϊτη αλλά και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Μεταφορών Ιρφάν Χατζηγκενέ που κάνει....10 Μιχάληδες Αμοιρίδηδες!

Απόδειξη η παρακάτω ανάρτηση του Ιρφάν:

«Hacigene Irfan

Ξεκίνησε η χάραξη διαγραμμίσεων στο οδικό δίκτυο τηε ΠΕ Ξάνθης. Πρόκειται για την υλοποίηση μιας προεκλογικής μας δέσμευσης καθώς η Ασφάλεια των πολιτών αποτελεί πρωταρχικό μέλημά μας. Είναι γεγονός οτι σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της ΠΕ Ξάνθης - και ειδικά στα πλέον ορεινά ή απομακρυσμένα- οι διαγραμμίσεις ήταν είτε ελλιπείς, είτε είχαν ξεθωριάσει εντελώς με την πάροδο του χρόνου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολη, αλλά κυρίως επικίνδυνη η διέλευση των οχημάτων και να μεγαλώνει σημαντικά ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Οι παρεμβάσεις μας βελτιώνουν σημαντικά την κατάσταση και φυσικά ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών».

-Μπράβο Ιρφάν.. συνέχισε το έργο σου κι άστους να... λένε!.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »