*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Απριλίου

Τραγωδία: 75χρονη Ελληνοπόντια, πέθανε από ανακοπή μετά από επίθεση γυναίκας Ρομά από το Δροσερό έξω απο το Χατζιδάκειο!

10 Απριλίου

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Ξάνθη, όπου μια 75χρονη έχασε τη ζωή της από ανακοπή, μετά από επίθεση γυναίκας – τσαντάκια έξω απο το Χατζιδάκειο! Μάλιστα οι φωνές της 75χρονης Ελληνοπόντιας όταν άρχισε να "φωνάζει", ακούστηκαν μέχρι και τα γραφεία του "Μ" στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ήδη  η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη της δράστιδος. Η γυναίκα, η οποία είναι Ρομά,από το Δροσερό  έριξε την άτυχη ηλικιωμένη κάτω για να της αρπάξει την τσάντα με την  τελευταία να φωνάζει βοήθεια, αλλά ο δρόμος εκείνη την ώρα να μην έχει δυστυχώς καθόλου κίνηση και λόγω του μπαϊραμιού, αν και υπάρχουν 3-4 περαστικοί που είδαν το επεισόδιο.

Η 75χρονη Ελληνοπόντια δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο υπέστη ισχυρό σοκ από την άγρια επίθεση που δέχθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα από ανακοπή.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που αντιμετωπίζουν πλέον το περιστατικό ως ληστεία μετά φόνου, εξασφάλισαν υλικό από κάμερες της περιοχής και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την δράστιδα η οποία ήδη αναζητείται αφού είναι γνωστά τα στοιχεία της αρχές κι έχει κάνει κι άλλες παρόμοιες επιθέσεις, ενώ κυκλοφορεί στο δρόμο πολλές φορές με "καροτσάκι" μικρού παιδιού για παραπλάνηση....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »