*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Απριλίου

"Έφυγε" η Τεράστια Μάνα Ειρήνη Παπαβραμίδου, Μητέρα του Κώστα Παπαβραμίδη. Αύριο (11.30) η κηδεία.

13 Απριλίου

*Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στις 11.30 η κηδεία στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης.

Μια Τεράστια Μάνα με όλο το μεγαλείο της λέξης, η πολυαγαπημένη Μητέρα του γνωστού Ξανθιώτη επιχειρηματία Κώστα Παπαβραμίδη με καταγωγή από την Διομήδεια , έφυγε στο γενικό νοσοκομείο Ξάνθης μετά πολυήμερη άνιση μάχη με το πρόβλημα που αντιμετώπισε (εγκεφαλικό), σε ηλικία 83 ετών.

 Τρομερή Μανούλα με πάθος για την Ξάνθη αλλά και το χωριό μας τη Διομήδεια το οποίο συχνά επισκέπτονταν, η Ειρήνη Παπαβραμίδου μετά την ανέγερση του Μεγάλου Οικοδομικού κέντρου απο τον γιο της στην περιοχή της οδού Γεωργίου Κονδύλη 46, απέναντι απο το Z' Palace, προτιμούσε να μένει στη Ξάνθη παρά στην Αθήνα, όπου σπουδάζει άλλωστε και η μια εγγονή της ως φοιτήτρια στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης. 

Είχε την ευτυχία να φέρει στον κόσμο τρία υπέροχα παιδιά, δυο αγόρια και ένα κορίτσι και η ψυχή της ήταν ένας απέραντος ωκεανός Αγάπης για τον Άνθρωπο και την πολυαγαπημένη Μας  Ξάνθη.

Η κηδεία θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου στις 11.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ,  Νικολάου και Ειρήνης στην περιοχή του Αμοιρίδιου. 

Αναφέρθηκα στο αγώνα που έδινε στο Νοσοκομείο Ξάνθης η  Μάνα Μας Ειρήνη Παπαβραμίδου μέσα απο την Ανοιχτή γραμμή της Παρασκευής όταν το πληροφορήθηκα κάπως καθυστερημένα το πρόβλημα υγείας της, αλλά δυστυχώς οι ευχές μου δεν εμπεδώθηκαν.

Είμαι πολύ τυχερός όμως που γνώρισα την Ειρήνη Παπαβραμίδου από τον γιο της Κώστα Παπαβραμίδη τις πολλές παλιές φορές που την επισκεπτόμουνα στο σπίτι τους τους παλιούς καιρούς.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Κώστα, στον αδελφό του Σπύρο  και την αδελφή του Παρθένα, στα 7 εγγόνια της  και όλη την οικογένεια. 

Η Ξάνθη Μας Ορφανεύει όταν χάνει τέτοιες Μάνες...!  Όλοι Μας Ορφανεύουμε...

Πάνος Π. 

 



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »