*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Μαρτίου

H ... "σαμπάνια" του Τσέπελη κάνει και σήμερα κουμάντο στη ΔΕΥΑΞ! 1.710 ευρώ η Ελισσάβετ Παυλίδου για έναν ... καφέ!

23 Μαρτίου

 

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η περίφημη ... "σαμπάνια"  του Τσέπελη όταν πήγε να κάνει λεζάντα στο δημοτικό κολυμβητήριο και  υπάλληλος της ΔΕΥΑΞ που κατέβηκε υποψήφια δημοτική σύμβουλος μαζί του και "έβριζε"  προεκλογικά συνεχώς τον Κοντό, -αφού ο σύζυγός 'ήταν επί 4 χρόνια έμμισθος ειδικός σύμβουλος του πρώην Δημάρχου Ξάνθης  αλλά δεν πατούσε ποτέ στο Δήμο, κάνει και ώρα "κουμάντο"!!!  

Αναφερόμαστε στην κυρία Βάσω Τσεσμετζή εναντίον της οποίας αν δεν κάνουμε λάθος υπάρχει και Εισαγγελική έρευνα σχετικά με την αλλοίωση ... ΑΦΜ καταστήματος για να μην πληρώσει η επιχειρηματίας λογαριασμό 5.000 ευρώ!!!  Ε λοιπόν η συγκεκριμένη κυρία πριν αλέκτωρ λαλήσει κάνει κουμάντο και με την νέα διοίκηση


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, η συγκεκριμένη υπάλληλος Βάσω Τσεσμετζή με το που εμφανίζεται ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Γιάννης Ζερενίδης στην ΔΕΥΑΞ, αμέσως "κλείνεται" στο γραφείο του (σ.σ. Όπως επί Προεδρίας Ι. Καμαρίδη...) και του....δίνει ρεπόρτο με τον ίδιο σε χρόνο ρεκόρ να την έχει "αναγάγει" σε .... στενή του ... συνεργάτη!! 

Δηλαδή ενώ η κυρία Βάσω Τσεσμετζή έκανε "κουμάντο" επί δημαρχίας Τσέπελη και εμφανίζονταν μάλιστα η πλέον "οπαδός" και μαχόμενη υποψήφια δημοτική του σύμβουλος,  σε χρόνο ρεκόρ έχει  έχει....καταστεί "γραμματέας" του νέου Προέδρου που εισπράττει κάθε μήνα 1.710 αντιμισθία !

Κι είναι αυτός που αμέσως μετά τις εκλογές μέσα στο DE Novo καλούσε τον Αλέκο Κοντό να μην προχωρήσει ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης σε ορκωτούς λογιστές και ελεγκτικούς κρατικούς μηχανισμούς, με αποτέλεσμα ο εκδότης του "Μ" να φύγει μην αντέχοντας στην περίεργη λογική του...

Ακόμη όμως πιο τραγελαφική είναι η "περίπτωση" της αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΞ Ελισάβετ Παυλίδου η οποία εισπράττει επίσης 1.710 ευρώ το μήνα χρήματα των δυνατών, χωρίς να πατάει καν στην επιχείρηση και να ασκεί τα καθήκοντά της, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου Ξάνθης, ισχυριζόμενη οτι έχει την θερμή υποστήριξη και του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και μέλους της Διοίκησης Κυριάκου Παπαδόπουλου!!!

Ή μάλλον, ενώ αρχικά πήγαινε λίγες μέρες στην επιχείρηση για να μην γράφει ο ...."Μαχητής", στη συνέχεια  έγινε...."τουρίστρια" εισπράττοντας  1.710 ευρώ τον μήνα, ως δήθεν επιβλέπουσα των συνεργείων, ενώ είναι απούσα!

Και πηγαίνει πλέον μια φορά την εβδομάδα στην ΔΕΥΑΞ για έναν ....καφέ λίγων λεπτών και κουβέντα στο γραφείο της κυρίας Βάσως Τσεσμετζή ή μαζί της πηγαίνει για ....καφέ στο γραφείο του νέου Προέδρου Γιάννη Ζερενίδη για να σχολιάσουν την...."επικαιρότητα" να "κουτσομπολέψουν' τον πρώην Πρόεδρο και τα νέα....  "ρολόγια"!  Και αμέσως μετά φεύγει είτε στην αγορά της Ξάνθης για ψώνια, είστε το Δαφνώνα!!! 

 


Εκθέτοντας παράλληλα με τον τρόπο αυτό και τον Αλέκο Κοντό, αφού ισχυρίζεται οτι με αυτές τις προϋποθέσεις μπήκε να....εξυγιάνει  την ΔΕΥΑΞ! Να πηγαίνει για έναν...καφέ στην επιχείρηση και να εισπράττει κάθε μήνα 1.710 ευρώ στην υγεία των κορόϊδων δημοτών! Αδιαφορώντας οτι με τον τον τρόπο αυτό εκθέτει και τον Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό  αλλά και τον "μέντορά" της Αλέκο Κοντό στον οποίο .... εκφράζει φυσικά την ευγνωμοσύνη της!!! Μόνο που δεν βρίσκεται πλέον στη ΣΕΚΕ αλλά σε μια δημοτική επιχείρηση με σοβαρά προβλήματα...

Δηλαδή η κατάσταση με τον νέο Πρόεδρο Γιάννη  Ζερενίδη έχει χειροτερέψει ακόμη περισσότερο με την ΔΕΥΑΞ!!! 

1.710 ευρώ τον μήνα με παρουσία έναν....καφέ την εβδομάδα στη ΔΕΥΑΞ η Ελισάβετ Παυλίδου για έναν....καφέ!

Ενώ υποτίθεται ο Κοντός την "έβαλε" εκεί ως έμπιστο πρόσωπο, για να "ελέγχει' και την κατάσταση και να δουλέψει να πάει μπροστά η επιχείρηση!

 

Δείτε τι έγραφε ο γνωστός Αλέξανδρος Παυλικιάνος, επιχειρώντας να εμφανιστεί ως.... λιβανιστήρι του νέου Δημάρχου Ξάνθης για να δείτε τον εμπαιγμό της νοημοσύνης των δημοτών:

"Ο δήμαρχος Στράτος Κοντός, έκανε την καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει για την ΔΕΥΑΞ, η οποία δεν είναι απλά μία δημοτική επιχείρηση, είναι ένας Οργανισμός που έχει άμεση σχέση με την υγεία πρωτίστως των Ξανθιωτών αλλά και με την τσέπη των συνδημοτών μας οι οποίοι πληρώνουν το ποιο ακριβό νερό τουλάχιστον στην Βόρειο Ελλάδα. 

Επιλέγοντας λοιπόν ο δήμαρχος τον Γιάννη Ζερενίδη ως πρόεδρο, όπου δεν χρειάζεται να αναφερθεί κανείς στις περγαμηνές του και την παρουσία του ως επιστήμων στο τεχνικό γίγνεσθαι όχι μόνο της Ξάνθης αλλά και του εξωτερικού  και την κυρία Παυλίδου Ελισάβετ ως αντιπροέδρου, η οποία προς τιμήν της παραιτήθηκε από την σοβαρότατη θέση ως υπευθύνου πωλήσεων από την Σ.Ε.Κ.Ε. Α.Ε. για να ασχοληθεί με την ΔΕΥΑΞ στα πλαίσια της προσφοράς, θα έπρεπε απλά να συγχαρούμε νέους ανθρώπους οι οποίοι μπαίνουν στην διαδικασία  να αφήσουν την δουλειά τους και την επαγγελματική ανέλιξη, μόνο και μόνο για να προσφέρουν στο κοινό καλό.

Από εμάς απλά συγχαρητήρια.

Αλέξανδρος Παυλικιάνος"

- Αχ δόλια Ξάνθη Μας. Τραβάτε με κι ας....κλαίω!  Έφυγαν οι "πρώην" κι ήρθε οι....νέοι!!! Γιάννης Ζερενίδης 1.710 ευρώ τον μήνα και Ελισάβετ Παυλίδου επίσης 1.710 ευρώ για να περνάει απο την επιχείρηση μια φορά την εβδομάδα να πίνει έναν.... καφέ και να φεύγει!!!;;;

(σ.σ. Αλήθεια τα συνεργεία ποιος τα επιβλέπει τελικά στη ΔΕΥΑΞ κύριε Πρόεδρε; Και το αντικείμενο της συγκεκριμένης κυρίας ποιο είναι τελικά; Και πληρώνεται τόσα χρήματα... Καλά δεν ντρέπεστε λίγο; Υποτίθεται οτι εκφράζετε το .... νέο στο Δήμο Ξάνθης;

Τα γνωρίζει αυτά ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός ή του τα κρύβεται και του λέτε ότι όλα βαίνουν καλώς;)

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »