*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαρτίου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Σαρακατσάνων Ν. Ξάνθης με δρώμενα κι από τον Σύλλογο Καρπεννησίων.

25 Μαρτίου

Πανταχού παρών ο Κώστας Κουρτίδης κατά γενική ομολογία, ενώ όλοι οι άλλοι.... "άφαντοι"!


Με μεγάλη επιτυχία ο  σύλλογος Σαρακατσάνων Ξάνθης «ο Λεπενιώτης» διοργάνωσε την Κυριακή 24 Μαρτίου, στην Πλατεία Ελευθερίας, εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου παρουσία του Μητροπολίτη Ξάνθης κ.Παντελεήμονα, της αντιπεριφερειάρχη Πολυξένης Μπρίκα, του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη, περιφερειάρχη και δημοτικών συμβούλων, αποστράτων  και πλήθος κόσμου. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής  έπαρση σημαίας- Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση Στεφάνων ενώ στη συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι μετέβησαν στο δημοτικό Αμφιθέατρα Ξάνθης που πραγματοποιήθηκαν εξαιρετικές ομιλίες για την επέτειο της 25ης Μαρτίου με ομιλητές τον Αρχιμανδρίτη π.Γεώργιος Βρένος και τον Αντιστράτηγο ε.α. κ. Γεωργιάδη Γεώργιο.

Εντυπωσιακά ωστόσο ήταν τα δρώμενα από τον Σύλλογο Καρπεννησίων που κατέπληξαν το κοινό που τα παρακολούθησε αλλά και χορευτές άψογους σε παραδοσιακούς και δημοτικούς χορούς.

Ήταν μια ακόμη πετυχημένη εκδήλωση από τον Σύλλογο Σαρακατσάνων Ξάνθης και ειδικά τον εξαίρετο Πρόεδρο Γιώργο Μπίκο, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η έκθεση που οργανώθηκε στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθέατρου Ξάνθης, 

Τις εκδηλώσεις κάλυψε και το Next tv Θράκη - Μακεδονία. 

Γενικά ο σύλλογος Σαρακατσάνων Ν. Ξάνθης για μια ακόμη φορά πρωτοπόρησε. Μπράβο του.  












 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »