*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαρτίου

Οι «καφέδες» της Ελισσάβετ Παυλίδου στη ΔΕΥΑΞ, και οι ύβρεις σε βάρος μου περί... Παιδικής Χαράς!

27 Μαρτίου

*Βρε πως την «πατήσαμε» έτσι... Οι «ταλιμπάν» έγιναν... «μισητοί εχθροί και είδος προς εξαφάνιση» και οι... «εχθροί» φίλοι και .... «καφεδάκια» στα γραφεία, χα χα... χού και 1.710 ευρώ! (σ.σ. Ρία αυτό ναι.... Σηκώνει σαμπάνια... Sauvignon!).


 

*Ήρθε στο «Μ», άρχιζε άνευ αιτίας να (με) βρίζει και να... «καταριέται» τα «χέρια» του που τον ... ψήφισε και στο τέλος είχε δεν είχε, την πέταξε και την ατάκα..!

-Παιδική Χαρά!

-Τι σου φταίνε οι... Παιδικές χαρές; Η δική μου απορία... Και μετά απλά... μειδίασα! 

Κι όταν με είδε ότι δεν είχα διάθεση για άλλη κουβέντα επί του θέματος, μου την είπε κι από πάνω ότι... «φταίω» εγώ που τους ....  «παραπλάνησα»!


-Τουτέστιν... «παιδική χαρά» κι ο «Μαχητής», την ίδια ώρα που η Εισαγγελία Ξάνθης συνεχίζει την «έρευνά» της για τις παράνομες παιδικές χαρές του Δήμου Ξάνθης –μετά και την μηνυτήρια αναφορά μου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (σ.σ. Για την παράνομη παιδική χαρά στο Λημνίο Ξάνθης λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 7 Οκτωβρίου 2023)- που προχωράει γοργά!

(σ.σ. Ερώτηση κρίσεως. Κι αν αξιότιμε Εισαγγελέα Ξάνθης κ. συμβεί ένα ατύχημα ΤΩΡΑ σε παιδική χαρά του Δήμου Ξάνθης, τι θα «πταίει» και ποιος θα λογοδοτήσει; Ο νυν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κυριάκος Παπαδόπουλος;)

......

*Πρόταση της στήλης. Να τιμηθούν στην φετινή επέτειο Απελευθέρωσης της Πόλης στις 4 Οκτωβρίου 2024 οι Χρήστος Παππάς και Μπάμπης Ευστρατίου, διότι κάνουν... like σ’ όλους!!!

Για την μεγάλη  κοινωνική τους προσφορά!

(α.α. Καλόπιστη η πρόταση... Μην παρεξηγηθεί κι ο Καλτσάς που τους ακολουθεί  και χάσω κι αυτόν από φίλο...).

……

*Διευκρίνιση. Θα έλεγα το ίδιο και για τον Μιχάλη Αμοιρίδη που κάνει like και στον εαυτό του, αλλά αυτός ήδη έχει πάρει βραβείο... «γυρολόγου, οπότε... είναι κομπλέ!

……

*Βρε πως την «πατήσαμε» έτσι... Οι «ταλιμπάν» έγιναν... «μισητοί εχθροί και είδος προς εξαφάνιση» και οι... «εχθροί» φίλοι και «καφεδάκια» στα γραφεία, χα χα... χού και 1.710 ευρώ!

(σ.σ. Ρία αυτό ναι.... Σηκώνει σαμπάνια... Sauvignon!).

…..

*Τελικά όντως η ζωή Μας είναι... Δυο Ψέματα! Αυτό σκεφτόμουν και ένα σκόρπιο βράδυ προχθές σε ροκάδικο....

-Το χειρότερο όμως είναι να λες... δυο (διαφορετικά) ψέματα την ίδια μέρα! Για να καλύψεις τα προηγούμενα..!

......


*Πάντως το πρώτο ρεκόρ... ζήλου, εργασίας και ευσυνειδησίας αναμφισβήτητα  παίρνει η δημοτική σύμβουλος του Στράτου Κοντού Ελισσάβετ Παυλίδου που «εισπράττει»... 1.710 ευρώ το μήνα, για να πίνει τη βδομάδα μια φορά έναν καφέ με τον Γιάννη Ζερενίδη και την... «σαμπάνια» του Τσέπελη !!!

Λεφτά υπάρχουν;!!!

.....

*Και το κουιζ της ημέρας.

-Και αφού πίνει τον (εβδομαδιαίο) «καφέ» στη ΔΕΥΑΞ με τον Πρόεδρο και την... «σαμπάνια» του Τσέπελη  μια φορά την εβδομάδα για να δικαιολογήσει τα 1.710 ευρώ που εισπράττει, η εργασιομανής Ελισσάβετ Παυλίδου μετά τι κάνει; Πάει για... 2ο καφέ στον... Κυριάκο Παπαδόπουλο; Ή στον Ζείμπέκ Χουσεϊν;

(σ.σ. Ε, ρε δόλια Ξάνθη Μας που έπεσες! Από τον «παράγοντα» Χρήστο Μούρκα στην... νέα μεγαλοπαράγοντα της πόλης Μας Ελισσάβετ Παυλίδου! Το μήλο κάτω από τη... μηλιά όπως θα ‘λεγε και η γνωστή Χατζογλίδου! Με τις Μηλιές του Κυριάκου...).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »