*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Αυγούστου

Αυλώνας: Πιάστηκαν στα χέρια ιερέας με τον γιο του σε πανηγύρι με ... κλαρίνα, για τα μάτια μιας κοπέλας

19 Αυγούστου


Στον Αυλώνα στήθηκε πανηγύρι το βράδυ της 13ης Αυγούστου, όμως τα... όργανα άρχισαν εν μέσω του γλεντιού.

Ένας ιερέας είχε πάει στο πανηγύρι με τη σύζυγό του και τον γιο του. Κάποια στιγμή, όμως αναφέρει το ekklisiaonline ο γιος σηκώθηκε κι έφυγε από το τραπέζι και λίγο αργότερα επέστρεψε έχοντας στο πλευρό του μια κοπέλα.
Με το που την είδε ο 67χρονος ιερέας, οργίστηκε κι άρχισε να βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς την κοπέλα και τον γιο του με αποτέλεσμα να πιαστεί στα χέρια με τον 31χρονο! 

Το... ξύλο μετά μουσικής αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς οι παριστάμενοι έσπευσαν και τους χώρισαν για να συνεχιστεί το πανηγύρι.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »