*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιανουαρίου

Η "θεσμική" επίσκεψη του Κουρτίδη στο γραφείο του Τσέπελη και η εθιμοτυπική επίσκεψη του απόφοιτου Δημοτικού!

03 Ιανουαρίου

ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ «ΔΟΥΛΕΥΕΙ» ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΡΤΙΔΗ;


Ειλικρινά θα πρέπει να γελάσει κανείς ή να... μειδιά με τα καμώματα ενός απόφοιτου δημοτικού που έγινε δήμαρχος της πόλης και προσπαθεί να «συντηρηθεί» με εξαγορές συνείδησης, απευθείας αναθέσεις και η μία φωτογραφία πίσω από την άλλη, μόνο που στην περίπτωση αυτή δεν φταίει «μόνον» αυτός αλλά και οι υπόλοιπες Αρχές του τόπου...

Και τους οποίους ή δουλεύει ψιλό «γαζί» ή τον... φοβούνται για λόγους που δεν γνωρίζω ή διακατέχονται από κάποιο πολιτικό «κόμπλεξ» που αδυνατώ να καταλάβω, καθότι δεν έχουν την δική τους επιστημονική νοημοσύνη και κατάρτιση!!!

Και εξηγούμαι!

Παραμονές των Χριστουγέννων λοιπόν, μια μέρα μετά το «περίφημο» μάζεμα γεύμα του Κοντού στο Κτήμα. Ο  Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστα Κουρτίδης επισκέπτεται στο γραφείο του τον Δήμαρχο Τσέπελη ο οποίος βγάζει δελτίο τύπου, χαρακτηρίζοντας την επίσκεψή του... θεσμική!!!

Δηλαδή ο υποτιθέμενος πρώτος της Π.Ε. Ξάνθης επισκέπτεται... θεσμικά  (!) έναν Δήμαρχο, αντί να τον επισκεφθεί αυτός στο γραφείο του!!!

Μάλιστα υπάρχει και μπόλικη... σάλτσα στο δελτίο τύπου αφού όπως ισχυρίζεται ο Τσέπελης μίλησαν για την ανάπτυξη του Νομού)

Παραμονή λοιπόν της Πρωτοχρονιάς και μετά τον ντόρο που γίνεται από τον «Μαχητή» για την συγκεκριμένη... «θεσμική» συνάντηση, ο απόφοιτος Δημοτικού Μανώλης Τσέπελης επισκέπτεται ο ίδιος τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη στο γραφείο του και πριν πάρει «χαμπάρι» αυτός τι συμβαίνει, βγάζει τάχιστα νέο δελτίο τύπου στο οποίο μιλάει για... ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ επίσκεψή του στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη.

Στην πρώτη δηλαδή ο πρώτος (υποτίθεται...), θεσμός της πόλης, ο Αντιπεριφερειάρχης, επισκέπτεται έναν από τους 4 δημάρχους... ΘΕΣΜΙΚΑ!!! Και πέφτει το γέλιο της Αρκούδας.

Στην δεύτερη περίπτωση της επίσκεψης του Απόφοιτου δημοτικού, ο Τσέπελης τον... επισκέπτεται θεσμικά!!!

Και αυτός του «διαμαρτύρεται» γιατί σε εκδήλωση που πληρώνει η Περιφέρεια ΑΜΘ θα δώσει λόγο μόνο ο... ίδιος, τελικά βγαίνουν και οι δυο «χαρούμενοι» δίπλα ο ένας στον άλλον και βγάζουν έναν λόγο στο ενθουσιώδες πλήθος και αρχίζουν επί 20 λεφτά να ανταλλάσσουν χειραψίες με τις γυναίκες τους και αναμεταξύ τους κι όποιον βρουν μπροστά τους!!!

Και το μοναδικό ερώτημά μου στον Αντιπεριφεριάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη.

-Τελικά δηλαδή η επίσκεψη του Τσέπελη στο γραφείο σου ήταν... εθιμοτυπική και η δική σου στο γραφείο του ήταν... θεσμική;

Δεν καταργούμε καλύτερα την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης και τους Αντιπεριφερειάρχες να κάνουμε τον... Τσέπελη «σημαία| της Περιφέρειας ΑΜΘ να τελειώνουμε;

(σ.σ. Δείτε ένας απόφοιτος Δημοτικού, τι τον έχει κάνει τον Κώστα Κουρτίδη... Το ένα δούλεμα πίσω από το άλλο!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »