*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Δεκεμβρίου

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, δεν ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ και δεν υποκύπτει! Οι ειδήσεις χωρίς μεί καπ

15 Δεκεμβρίου


Την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης επισκέφθηκαν οι πρόσκοποι
όπου μοίρασαν ευχές και δώρα για τα παιδιά που νοσηλεύονται!

………………………………..

ΑΚΟΥΣΟΝ!
ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Μάλλον ο γνωστός Σταύρος Καρυπίδης ξέχασε πως «παρακαλούσε» τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά  Μίχογλου και τον δικηγόρο Στέργιο Γιαλάογλου να αποσύρει ο πρώτος την μήνυση σε βάρος του για τις παλιές αθλιότητές του και μάλλον ξέχασε και την «δήλωση μετάνοιας και συγνώμης» που υπέγραψε..!

-«Αδειάζοντας» μάλιστα την εποχή εκείνη και το έτερον… «ήμιση» τον Κανάτα που τελικά καταδικάστηκε για την συκοφαντική δυσφήμηση του Δήμαρχου Τοπείρου!

(σ.σ. Για να μη "θυμίσουμε" πόσες συγνώμες είχε ζητήσει από τον πρώην αντιδήμαρχο Ξάνθης Δημήτρη Μπένη για τις περίφημες "λεζάντες του αλλά και τις...απευθείας αναθέσεις που στη συνέχεια πήρε από τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη και τον...Μπένη!!!

……

 

*Μάλλον λοιπόν ή τα «ξέχασαν» ή είναι «πανικόβλητοι» μετά τις νέες αθλιότητές τους και την αναμενόμενη «πανηγυρική» δικαίωσή του, μετά την Εισαγγελική πρόταση για την γνωστή «υπόθεση» λάσπης σε βάρος του…

Δεν πειράζει…! Ο Γενάρης 2023 έρχεται και θα «εισπράξουν» αυτό που αξίζουν και οι δυο…!

Ή όπως λέει κι ο λαός, ας πρόσεχαν!

Κι όσο για την ειρωνεία τους και τους συνεχιζόμενους χλευασμούς τους κατά του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου;

-Ήδη πήρανε τις απαντήσεις τους, αλλά ας μην «ανησυχούν», γιατί θα «εισπράξουν» και πάλι αυτό που αξίζει σε κάθε «έμμισθο» λασπολόγο!

Και θα πάρουν κι άλλες, γιατί ο Μίχογλου το έχει αποδείξει οτι είναι παλικάρι και δεν πτοείται ή σκύβει το κεφάλι!!!

……

*Διαθέτει άδειες ο υποσταθμός του ΑΔΜΗΕ στο Περιγιάλι Καβάλας; Ιδού η απορία και οι κάτοικοι ζητούν μια απάντηση από τους αρμόδιους.

Συγκεκριμένα,  σε δικαστικές ενέργειες αναμένεται να προχωρήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι της συνοικίας του Περιγιαλίου Καβάλας για τον υποσταθμό του ηλεκτρικού ρεύματος του ΑΔΜΗΕ στο σημείο.

Όπως μετέφερε ο δικηγόρος του συλλόγου Πάνος Μαμτσαδέλης θα γίνουν σχετικές διαδικασίες έτσι ώστε να εξακριβωθεί εάν διαθέτει ο υποσταθμός σχετικές άδειες για το συγκεκριμένο σημείο.

Σε αναμονή λοιπόν.

……

*Το σχόλιο από τον διαχειριστή της πολύς πετυχημένης Ομάδας, «Στραβά και ανάποδα αλλά και τα καλά να λέγονται» που αναφέρει τα παρακάτω:


«Τάσος Τεφρωνίδης: Μια από της αρκετές άτυπες χωματερές που υπάρχουν κατά μήκος αυτού του δρόμου που ξεκινάει μετά τις γραμμές του εθνικού σταδίου και καταλήγει στα νεκροταφεία των Κιμμερίων. Το συγκεκριμένο σημείο είναι στην διασταύρωση με τον δρόμο που οδηγεί στο ερευνητικό κέντρο «Αθηνά». Πριν ένα μήνα ήταν λιγότερα αλλά όταν παραμένουν χωρίς να απομακρυνθούν τότε προσελκύουν και άλλους ασυνείδητους».

-Ας πράξει ο Δήμος Ξάνθης αυτά που οφείλει…

.…..

*Συνταξιοδοτήθηκε ο πετυχημένος πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης και φίλος μου Νίκος Κιατίπης και όπως μαθαίνω βρίσκεται συνεχώς στο γραφείο του Αντιπεριφερειαάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη: «Κόβοντας και ράβοντας» όπως μου είπε χαρακτηριστικά φίλος της στήλης που συχνάζει στην Π.Ε. Ξάνθης.

Γιατί αν πράγματι συμβαίνει αυτό, να τον «γλύψω» κι εγώ μπας και μου κάνει κάποιο ρουσφέτι…

 

Συνελήφθη στην Εγνατία οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 5 μη νόμιμους μετανάστες


Συνελήφθη την Τρίτη (13-12-2022) το απόγευμα στην Εγνατία οδό Κήπων -Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας ημεδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στο όχημα και στην κατοχή του ενός διακινούμενού επτά πλαστά δελτία ταυτότητας αρχών Νορβηγίας και Τσεχίας.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, χρηματικό ποσό, τα επτά πλαστά δελτία ταυτότητας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΡΟΜΑ ΣΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 16χρονου Ρομά Κωνσταντίνου Φραγκούλη, ο οποίος πυροβολήθηκε από τον 34χρονο αστυνομικό σε καταδίωξη τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/12).

Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη στις 11.00 στα κοιμητήρια Ευόσμου, ενώ θα προηγηθεί πομπή στις 10.00 από τον οικισμό Αγία Σοφία στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Πάντως την Τρίτη και την Τετάρτη είχαμε επεισόδια και διαμαρτυρίες σχεδόν σε όλη τη χώρα, κυρίως από αριστερές φοιτητικές παρατάξεις αλλά και από ΡΟΜΑ.

 

Κατασχέθηκαν 20.000 ευρώ από την ιταλική αστυνομία, στο σπίτι του Τζόρτζι -«Συνεργάζεται με την δικαιοσύνη», γράφει η La Repubblica

Η ιταλική οικονομική αστυνομία, μετά από σχετικό αίτημα της βελγικής δικαιοσύνης, κατέσχεσε 20.000 ευρώ, στο σπίτι του Φραντσέσκο Τζόρτζι, κοντά στο Μιλάνο. Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι είναι σύντροφος της Εύας Καϊλή, πρώην βοηθός του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι και συνελήφθη, στα πλαίσια της έρευνας και των ενταλμάτων για διαφθορά που εκδόθηκαν στις Βρυξέλλες.

Η ιταλική εφημερίδα La Repubblica γράφει, τέλος, ότι «ο Τζόρτζι συνεργάζεται με τους Βέλγους δικαστικούς». Ενώ το χρήμα όπως φαίνεται… ρέει άφθονο και στον Τζόρτζι όπως και στην Καϊλή που διαφήμιζαν κάποτε τις... διακοπές των 100.000 ευρώ!

 

Βουλή: Εγκρίθηκε επί της αρχής το ν/σ για τον Τύπο και τα ΜΜΕ
αλλά το Νομοσχέδιο θα κριθεί εκ του… Αποτελέσματος!

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε επί της αρχής το σχέδιο νόμου «Ενίσχυση δημοσιότητας και διαφάνειας στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο - Σύσταση ηλεκτρονικών μητρώων έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου και λοιπές ρυθμίσεις αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης». Στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, όπου συζητείται το σχέδιο νόμου, υπέρ της αρχής δήλωσε μόνο η ΝΔ.

Καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ25. Επιφύλαξη για την τελική στάση του στην Ολομέλεια, τήρησε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στη διαδικασία της ακρόασης φορέων, εκ μέρους της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, η νομική σύμβουλος Γεωργία Χριστοδούλου είπε ότι η Ένωση καλωσορίζει την εισαγωγή κάθε διάταξης που στοχεύει στην προάσπιση του κύρους των εφημερίδων και και στην ενίσχυση της διαφάνειας στο χώρο του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου

-Ωστόσο στη πράξη θα φανεί το Νομοσχέδιο και ιδίως όσον αφορά τον Περιφερειακό Τύπο και τα Περιφερειακά Μέσα... κι όχι μόνο τα Αθηναϊκά.

 

«Το καλάθι των Χριστουγέννων» από την ΟΕΒΕ Ξάνθης

Η ΟΕΒΕ Ξάνθης επανέρχεται μετά από δυο χρόνια με την χριστουγεννιάτικη δράση «Το καλάθι των Χριστουγέννων».

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να προσφέρουμε χαρά,ζεστασιά και αγάπη στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη!

Η δράση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 16-12-2022 από τις 11πμ-4μμ, στα γραφεία της ΟΕΒΕ (Ανθ/στου Μιλτάδη Γεωργίου 24,1ος όροφος- δίπλα στα ΕΛΤΑ).

Τα προϊόντα που προτείνονται είναι: ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, χυμοί, ζάχαρη, κακάο, κ.α., απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη βρεφοανάπτυξης.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΕΒΕ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΜΑΙΡΗ

Ο Γ.Γ.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »