*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Σεπτεμβρίου

Λάζαρος Καλλιανιώτης: Στην Ευρωβουλή και πάλι η Εύα Καϊλή, αν… πάρει μεταγραφή στη Νέα Δημοκρατία.

25 Σεπτεμβρίου

Τα σενάρια για ενδεχόμενη «μεταγραφή» της Εύας Καϊλή στη Νέα Δημοκρατία δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα, με αφετηρία την αποστασιοποίηση της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ από κεντρικές επιλογές του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και το ψυχικό «διαζύγιό» της με τη Χαριλάου Τρικούπη, υπό τη σημερινή σύνθεσή της.

Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι, και στην πολιτική… ποτέ μην λες ποτέ, παρά τις έντονες διαψεύσεις λοιπόν, η ζωή θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει τα σχετικά σενάρια, και μάλιστα εντός του αμέσως επόμενου χρονικού διαστήματος, από τη στιγμή που έχουμε μπροστά μας πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις.

Εκείνο ωστόσο για το οποίο… ποντάρουν τα λεφτά τους, όσοι «διαβάζουν» τις παρασκηνιακές ζυμώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, είναι ότι, ακόμη και σε περίπτωση μεταγραφής της στη Νέα Δημοκρατία, η Εύα Καϊλή θα διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και δεν θα ενδιαφερθεί να θέσει υποψηφιότητα για την εσωτερική πολιτική σκηνή.

Λάζαρος Καλλιανιώτης

(σ.σ. Τελικά κάτι παραπάνω ήξερε ο «δικός μας» Σωκράτης Ξυνίδης όταν την αποκάλεσε κάποτε «καλτσοδέτα» στο Υπουργικό συμβούλιο επί ΓΑΠ για τις συμπεριφορές της...)

...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »