*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουλίου

Ξεκίνησαν τα "γλέντια" και οι ... ηχορυπάνσεις στο Δροσερό τα μεσάνυχτα!

07 Ιουλίου

ΠΑΡΕΝΕΒΗ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ»,
ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!


Κι όμως η εταιρεία ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ γράφει στα παλιά υποδήματα στη Ξάνθη και τον ίδιο το Δήμο Ξάνθης!!!

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Ιορδάνη Κιαχίδη στο fb που αναφέρει συγκεκριμένη περίπτωση, την άμεση παρέμβαση του αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη και το τελικό αποτέλεσμα:

«ιορδανης κιαχιδης:

Σήμερα 5/7/ μετά από ενόχληση στον αντιδήμαρχο Ξάνθης κ.ΖΕΡΕΝΙΔΗ του έθεσα το χάλι που βλέπετε στην ΗΛΙΟΥΠΌΛΕΩΣ πήρε τηλέφωνο και κάλεσε την εταιρεία που έσκαψε για το φυσικό αέριο να τούς ζητήσει την άμεση αποκατάσταση της κατάστασης λόγο της επικινδυνότητας ταυτόχρονα κάλεσα και την τροχαία για να καταγράψει την κατάσταση και μου είπαν ότι την προηγούμενη μέρα κάνανε καταγραφή για την εισαγγελία σε δύο ώρες ήρθε ο υπεργολάβος με ένα υπάλληλο ένα φτυάρι μάζευε τα σκέτα χαλίκια από την άκρη του δρόμου και τα έριχνε στην τρύπα τα πήρα τον έβρισα τον έδιωξα για την κοροϊδία αυτή που μας κάνει τελικά το συμπέρασμα, οι άνθρωποι των εταιρειών αυτών έχουν της πλάτες τις ΑΘΉΝΑΣ και κάνουν ότι γουστάρουν.

Oύτε από ΔΗΜΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΡΧΕΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ μόνο από γύφτικο ξύλο πρέπει να του μάθουμε τελικά

-Ioanna Filippidou:

Το ίδιο ακριβως έγινε στη Ανδρέου Δημητρίου. Μετά από άπειρες ενοχλήσεις ήρθε ο υπάλληλος της εταιρείας, μάζεψε με το φτυάρι τα χαλίκια από την άκρη και έριξε στην τρύπα. Όλος ο δρόμος χαλίκια και τρύπες. Ποιος θα αποζημίωση τις βλάβες και τις ζημιές στα Αυτοκίνητα;;;».

-Ποιος θα τους απαντήσει; Μήπως ο… «διαμορφωτής» κοινής γνώμης; Με τον πρώην πολιτευτή του «Ποταμιού»; Λέμε…

 

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ «ΓΛΕΝΤΙΑ» ΚΑΙ ΟΙ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΣΕΡΟΥ – Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ;

Με την είσοδο του καλοκαιριού άρχισαν και τα…γλέντια και οι ηχορυπάνσεις στον οικισμό του Δροσερού που παραμένουν ανεξέλεγκτες!!

Ήδη το fb αλλά και τα τηλεφωνήματα πολλών συμπολιτών στις εφημερίδες γίνονται σε καθημερινή βάση…

Το θέμα όμως είναι.

Μπορεί να βάλει φραγμό στον οικισμό του Δροσερού που είναι… άλλο κράτος, η αστυνομία Ξάνθης; Μπορεί να ελέγξει τους παρανομούντες κύριε Αστυνομικέ διευθυντά Πασχάλη Γιώρη;

Ή μήπως μπορούν να βαράν τα νταούλια, οι ζουρνάδες και η μουσική στη διαπασών, μέχρι… πρωίας; Επειδή είναι ανεξέλεγκτοι οι κύριοι αυτοί;

Κι όλα αυτά, ενώ ακόμη έχουμε 7 Ιουλίου. Φανταστείτε δηλαδή τον Αύγουστο που επιστρέφουν και από τη Γερμανία και την Ολλανδία πολλοί Δροσερίτες, τι έχει να γίνει με την γνωστή ηχορύπανση του Δροσερού που αναγκάζει όλη τη Ξάνθη, να «ξενυχτάει»…!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »