*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουλίου

Τα παρ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ του Γιάννη. Τσιλιγγιριδη: Λήγει στις 21/7 η προθεσμία της SL2-Μεταγραφή 'εκπληξη...

20 Ιουλίου

 

*Λήγει την Πέμπτη 21 Ιοιυλίου  η προθεσμία που έδωσε η SL2 στις ομάδες να καταβάλλουν το σχετικό ποσό του παραβόλου  των 7.5 χιλ. ευρώ ώστε να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα  ίσως σήμερα έχουμε νέα εξελίξεις στα θέματα του ΑΟΞ.

 

Ο ΑΟΞ  δεν θα πεθάνει γιατί  όχι μόνο ότι είναι εφτάψυχος αλλά είναι γεννημένος μέσα από τέτοιες φουρτούνες να στέκεται όρθιος και να δίνει τις  καθαρές μάχες σε όλους τους τομείς.  Βάλτα και απαλλαγεί ο ιδιοκτήτης να δείτε τι έχει να γίνει όπου κάποιοι θα εξαφανιστούν από γης.   

 

Καμιά φορά μέσα από τέτοιες καταστάσεις  βλέπεις ποιοι είναι οι φίλοι σου, οι ΑΟΞΑΡΕΣ σου, οι άνθρωποι σου και από εκεί και μετά  αξιολογείς τα πάντα και παίρνεις και τις  αποστάσεις και ταυτόχρονα τις αποφάσεις σου. Η στήλη μας ένα πράγμα μπορεί να πει ανεπιφύλακτα. Ο ΑΟΞ πρέπει να μας ενώνει και όχι να μας διχάζει. 

 

Μέχρι τέλος αυτής της εβδομάδας  τελειώνει και ο Γολγοθάς της Γ΄ εθνικής σχετικά με τις υποθέσεις των τριών ομάδων, Αλεξανδρούπολης, Ορφέα Ξάνθης και Πανδραμαϊκού. Να αποφασίζουν οι τακτικοί δικαστές 5-Ο και να ζητάει η ΕΠΟ την συμβουλή του CAS τι μπορείς αλήθεια να πεις;

 

Ποιος έχει σειρά να  προβεί σε προσφυγή  κατά της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ; Μάλλον δεν έχει μείνει πλέον κανένας και είναι κάτι ειλικρινά που μας λυπεί  αλλά κάποιοι το έχουν  παρατραβήξει αφού είχαν πάρει τις επίσημες διαβεβαιώσεις  από τον  ιδιοκτήτη Βασίλη Παπαδημητρίου.

 

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα  επανερχόμαστε σε κάτι που είχαμε γράψει και πει στις εκπομπές για  κάποια νεαρά παιδιά που έχουν την διάθεση και την υπομονή να πάνε στον ΑΟΞ και να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια που θα κάνει φέτος ο νέος ΑΟΞ. Αυτό και μόνο τους τιμά που ακόμη και  τώρα που η κρίση συνεχίζεται αυτοί δηλώνουν παρών και είναι στη διάθεση των αρμοδίων.

 

Έχουν καταλάβει οι πρώην τεχνικοί διευθυντές  του ΑΟΞ τα δυο προηγούμενα χρόνια πόσο κακό έκαναν και πόσο σημαντικό είναι  να γίνονται   συγκρίσεις αυτών των νεαρών ποδοσφαιριστών με τους γνωστούς μισθοφόρους που είχαν φέρει και δαπανήθηκαν   χιλιάδες ευρώ.

Ακόμη και τώρα που ο ΑΟΞ αργοπεθαίνει  δεν βγαίνει να μιλήσει ο ιδιοκτήτης  του ΑΟΞ Βασίλης Παπαδημητρίου να μας αποκαλύψει κάποιοι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στον ΑΟΞ από  τους τεχνικούς διευθυντές  πόσο στοίχισαν στην ΑΟΞΑΡΑ;

Μόνο πέντε ποδοσφαιριστές που ήρθαν με τις  ευλογίες των τεχνικών διευθυντών  αξίζουν όλοι οι άλλοι που ήταν στο ρόστερ της ομάδας τα δυο τελευταία χρόνια στην ομάδα του ΑΟΞ. Για αυτό το ζητάνε, το απαιτούν οι ξανθιώτες να μάθουν ποιοι είναι και πόσο στοίχισε ο καθένας ποδοσφαιριστής.

 

Όταν με το καλό λυτρωθεί ο ΑΟΞ από αυτόν τον οικονομικά βραχνά ο ιδιοκτήτης του ΑΟΞ Βασίλης Παπαδημητρίου θα τα ξηλώσει όλα αρχής γενομένης της σημερινής ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ. Θα κρατήσει  μόνο τον Ανδρέα Γκλαβίνη, θα επιλέξει εκ νέου τον Τάσο Γιαμουρίδη που συνεχίζει να έχει επαφές με τον κ. Παπαδημητρίου  και θα κάνει επίσης ανοίγματα προς τους ξανθιώτες είτε  είναι νομικοί, είτε είναι λογιστές, είτε είναι επιχειρηματίες. Όλα από την αρχή  για μια νέα εποχή αρκεί να έρθει η λύτρωση όσο είναι νωρίς .

 

Τελικά όλοι σιώπησαν και δέχτηκαν πως ορθά η μικρή ΚΕΔ  αξιολόγησε  διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης. Έμειναν τόσο ικανοποιημένοι οι τρεις άνθρωποι  της επιτροπής διαιτησίας και κυρίως ο Βαγγέλης Κιοτζένης ο οποίος  είναι και ο υπεύθυνος των ορισμών στα τοπικά της ΕΠΣ Ξάνθης και έχει μάλιστα προσβάσεις προς την ΚΕΔ.

 

Επίσης αναπάντητα είναι τα ερωτήματα  για την υπόθεση του πρώην διαιτητή της Α΄ εθνικής και παρατηρητή διαιτησίας Μιχάλη Ντάκο που για μια ακόμη φορά δεν έκαναν δεκτή όπως δείχνουν τα πράγματα την αίτηση του να συμπεριληφθεί στους πίνακες παρατηρητών διαιτησίας εκτός και αν φέτος όντως δεν κατέθεσε την σχετική αίτηση ώστε να αξιολογηθεί.

 

Αν η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης  θέλει να τις αποκαλύψουμε ποιοι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές διαιτησίας εξέφρασαν παράπονα για τους φετινούς   πίνακες εδώ είμαστε να μιλήσουμε με επιχειρήματα αλλά και ονόματα. Δεν είναι δυνατόν  η ΚΕΔ να αποδυναμώνει τους ξανθιώτες από τους πρόσφατους πίνακες  και κανείς να μην αντιδράει;

 

Όλα πάνε  καλά  και μάλλον από 1η Αυγούστου το δημοτικό κολυμβητήριο  της Ξάνθης θα τεθεί σε λειτουργία και θα σκορπίσει χαρά σε όλους διότι θα γίνει χρήση έπειτα από πολλά  χρόνια απενεργοποίησης κάτι που έκανε τους συλλόγους να πηγαίνουν σε γειτονικά κολυμβητήρια να προπονούνται αλλά και να παίζουν αγώνες σε εθνικά πρωταθλήματα.

 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο  νεαρός ποδοσφαιριστής του Άρη Αβάτου κλείνεις ε ομάδα της SL2 και έτσι για μια ακόμη χρονιά  χάνονται νεαροί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να παίξουν στον ΑΟΞ τώρα μάλιστα που επικρατεί  αυτή η κατάσταση η οποία  ελπίζουμε  τελειώσει και όλα να κυλήσουν ομαλά. Μην αφήνετε να  χάνονται τέτοια ταλέντα όπως φωνάζουμε εδώ και χρόνια.

 

Ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει και έχουμε συνεργαστεί  πριν από λίγες  μέρες  την περασμένη Κυριακή κρεμάστηκε  αφού ανέβηκε τα σκαλιά  της εκκλησίας και δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Μπακιρτζή  τον αθλητικογράφο  της Κομοτηνής που παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ελένη Καλπακίδη. Δημήτρη και Ελένη να ευτυχήσετε  και πολλούς-πολλούς προγόνους. Τέλος από χθες το πρωί  ο φίλος αθλητικογράφος  βρίσκεται γαμήλιο ταξίδι στην Ρόδο.

 

Πολλά ακούγονται σε διάφορα ποδοσφαιρικά πηγαδάκια για κάποιους συγκεκριμένους  ανθρώπους που κατά καιρούς ασχολήθηκαν  είτε με την δημοσιογραφία, είτε με παράγοντες που λένε πολλά και διάφορα και ρίχνουν αιχμές σε  ανθρώπους  που είχαν ανάμειξη  σε διοίκησης  αλλά και σε συλλόγους.

 

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΟΞ Αλέκος Μαλαδένης επεξεργάζεται το κινητό  του πριν  αρχίσει να πίνει τον καφέ του και να πιάσει κουβέντα με τους κολλητούς του όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά για γενικά θέματα κυρίως  για τις τελευταίες φωτιές που είχαμε στην Αθήνα.

 

*Δυο αγνοί φίλαθλοι του ΑΟΞ  το μέλος  Ανδρέας Γκλαβίνης και ο Χρήστος Ιωαννίδης ο ΑΟΞΑΡΑΣ πίνουν καφέ και δεν θα είναι δυνατόν να μην κουβεντιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις της ομάδας που και οι δυο  αισιοδοξούν  πως η ομάδα θα λυτρωθεί.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »