*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Μαρτίου

Αλέξ. Παπαϊωάννου (ΥΠΕΞ) για παλιό Νεκροταφείο Πετεινού : Επιχειρείται να δημιουργηθεί θέμα, εκεί που δεν υπάρχει!

19 Μαρτίου

Θέση για το ζήτημα με φόντο το εγκαταλελειμμένο μουσουλμανικό νεκροταφείο στον Πετεινό        Δήμου Αβδήρων, παίρνει το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, το οποίο τονίζει πως επιχειρείται να δημιουργηθεί θέμα εκεί που δεν υπάρχει!

Αναλυτικότερα: Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, δήλωσε τα εξής:

«Προκαλεί έκπληξη η προσπάθεια δημιουργίας θέματος όταν δεν υπάρχει, αφού και οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές κινήθηκαν αστραπιαία, και η τουρκική πλευρά αναγνώρισε την υπεύθυνη στάση των αρμόδιων κρατικών φορέων της χώρας μας, οι οποίοι με δηλώσεις, αλλά και πράξεις επί του πεδίου, απέδειξαν τον σεβασμό μας στην προστασία του συνόλου των μνημείων της πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς στην επικράτειά μας».

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »