*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Φεβρουαρίου

Θα ζητήσουν συγνώμη για τα ...fake news Ντελή Ριτβάν και Τσέπελης για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023;;

08 Φεβρουαρίου

ΤΣΠΕΛΗΣ: ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΖΩ... ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ! ΑΛΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ...
ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ... ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ!


Ετοιμόλογος ο Δήμαρχος Τσέπελης κατά γενική ομολογία, αφού κάθε φορά που τον ρωτάει κάποιος αν «φοβάται» τα δικαστήρια καθώς πολλές υποθέσεις βρίσκονται ήδη στη Δικαιοσύνη, η απάντησή του είναι πραγματικά αφοπλιστική...!

-«Δική μου υπογραφή δεν θα δεις πουθενά... Εγώ δεν βάζω υπογραφές, άλλοι βάζουν και τους είπα να είναι... προσεχτικοί πριν υπογράψουν...!».

Κοίτα ποιος μιλάει...! Ειλικρινά σας λέω...

(σ.σ. Κάποιοι θα πρέπει να του πουν βέβαια on paper του δημάρχου ότι υπάρχει και η ηθική αυτουργία...ενώ με το που θ’ αρχίσουν να «τρώνε» κάποιοι τις καμπάνες και κυρίως οι ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ, τότε και θ΄ αρχίσουν όλοι να κελαηδούν ποιος τους... «πίεσε» να υπογράψουν και να παίρνουν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ αποφάσεις!...).

 

ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΥΚΗΣ ΝΤΕΛΗ ΧΟΥΣΕΪΝ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ... FAKE NEWS ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ... 2025;;;

Φυσικά και ήταν μια μπαρούφα, γιατί θα ήταν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ να γίνει κάτι τέτοιο και φυσικά οι περισσότεροι γέλασαν γιατί τα ίδια διέδιδε και ο Δήμαρχος Τσέπης εκτός από τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν...!

Τώρα όμως που το καλαμπούρι πήρε τέλος και με επίσημη θέση της ΚΕΔΕ ότι «εμείς ουδέποτε διατυπώσαμε αίτημα να γίνουν οι δημοτικές εκλογές το 2023 κι όχι το 2025»!

Το εν λόγω «δίδυμο» θα ζητήσει συγνώμη για τα fake news;

Κύριε Ντελή Ριτβάν θα ζητήσεις ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ;;; Γιατί το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ σου, το έγραψες και στο fb δίνοντας –μαζί με τον Τσέπελη και την γραμματέα του Δήμου Σοφία Ψωμά – ραντεβού για το... 2025!!!

Περιμένουμε λοιπόν.

(Δείτε και αυτούσιο το fake news του Ντελή Ριτβάν για προετοιμασία για το....2025!!! 


 

ΑΔΙΚΩΣ «ΤΑΒΑΛΕ» ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ... ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!

Για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ιπποκράτης Καμαρίδης, συνεχίζει να «χρεώνει» στους άλλους τα δικά του λάθη ανεπάρκειας στη διοίκηση της ΔΕΥΑΞ!!!

Χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί αυτό που ο κόσμος το ‘χει... τούμπανο κι αυτός... κρυφό Καμάρι!!!

Ποτέ στην ιστορία της η ΔΕΥΑΞ (σ.σ. Ούτε και επί Τσέπελη...), δεν παρουσιάζει την σημερινή εικόνα η επιχείρηση...

Με τα μπούλινγκ να είναι πλέον μόνο στους εργαζόμενους, αλλά και σε μέλη της... διοίκησης!

Μάλιστα ο Πρόεδρος δεν τόλμησε να «προσκαλέσει» στην συνάντηση του περασμένου Σαββάτου τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Χρήστο Μούρκα, φοβούμενος μην τα πάρει κι αυτός κι ανοίξει το στόμα του!!!

Και αρκέστηκε φυσικά να τα βάλει και πάλι με τον Τόλη Ελευθεριάδη επειδή του έστειλε μια ΓΡΑΠΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ που έσπασε κόκκαλα!!! Και έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους...!

Όλοι και για όλα... φταίνε οι άλλοι! Ο Πρόεδρος της αντιμισθίας των 1.710 ευρώ συν την αντιμισθία του Δροσερού και των... δεκάδων απευθείας αναθέσεων στην εκλεκτή του εταιρεία Βεζέρης, δεν φταίει σε... τίποτα!!! Είναι μοναδικός και άψογος σε όλα...!

Μέχρι πότε όμως; Αυτό το σκέφτηκε;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »