*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιανουαρίου

ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ για ΤΣΕΠΕΛΗ: Θέλει να ξανακατέβει υποψήφιος Δήμαρχος; Θα μπορέσει να κάνει ... ψηφοδέλτιο;

08 Ιανουαρίου


-Ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης επανήρθε δριμύτερος με νέες καυτές δηλώσεις χθες στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv- κατά του νυν Δημάρχου Ξάνθης, αποκαλύπτοντας ότι ο πρώτος που του ευχήθηκε, ήταν ο... Φανουράκης!


*Τσεγγελίδης σε Γιάννη Ιερόπουλο: «Να ξέρεις ότι συνεχίζω τον αγώνα μου για τη δημαρχία την οποία θα την πάρω με οποιοδήποτε τρόπο».

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ήταν χθες στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv ο πρώην δήμαρχος Σταυρούπολης Γιάννης Τσεγγελίδης μετά την αρχηγική του εμφάνιση του στην θεία λειτουργία για την γιορτή των Φώτων στην εκκλησία της Σταυρούπολης όπου μάλιστα εκκλησιάστηκε και ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης Δημαρχόπουλος με τους γνωστούς 3-4 συνεργάτες του και μετά κατέληξαν στο ξενοδοχείο του «Νέμεσις», ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Τόλης Ελευθεριάδης που «πιέζεται» να ... παραιτηθεί να για να γίνει έμμισθος αντιδήμαρχος ο Χασάν Ογλού Φερτούν, ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Κουτελίδης και πολλοί κάτοικοι, ενώ ψάλτης στην εκκλησία ήταν ο επίσης εορτάζων Γιάννης Κοκκαλίδης.  ( σ.σ. Στον οποίο ευχόμαστε να είναι ο επόμενος Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου με αντιμισθία επίσης 10.000 ευρώ τώρα που ο Χάρης Διαφωνίδης άνοιξε το δρόμο των δημοσιογράφων-ψαλτών και είναι πάντα με την εξουσία...)

Συγκεκριμένα ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης αφού επιβεβαίωσε στο «Μ» ότι πράγματι τον μήνα Νοέμβριο 2021 τον πήρε ο Τσέπελης και του είπε, «ότι μπορεί εκ ....νέου να διορίσει έμμισθο ειδικό του σύμβουλο τον γιό του Κωνσταντίνο και να τα "ξαναβρούν"...» και του απάντησε αρνητικά, σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου για την συνάντησή του με τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο είπε  χαρακτηριστικά ότι «εγώ είμαι ανοιχτός σε όλους, όλοι περνάνε από το ξενοδοχείο μου, μόνο εσύ δεν ήρθες ποτέ...», τόνισε ότι «τίποτα δεν έχει αλλάξει με τις δηλώσεις του παρελθόντος, ενώ το κινητό του ήταν κλειστό, λόγω της....  (μικρο)εργολαβίας που είχε πάρει στη Δράμα και δούλευε συνεχώς  με αποτέλεσμα επί 1.5 μήνα να είναι συνεχώς κλειστό...!

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από τον Πάνο Παπαδόπουλο πως σχολιάζει τις δηλώσεις του νυν Δημάρχου Τσέπελη ότι, «δεν μπορεί να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις και το έργο του γιατί τώρα «διαθέτει» μόνο 10 δημοτικούς συμβούλους ενώ στις επόμενες εκλογές αν εκλεγεί, θα διαθέτει 22, οπότε θα μπορεί να κινηθεί άνετα και να κάνει οτι  θέλει...χωρίς δηλαδή να μπορεί να τον «πιέσει» (ή να τον «εκβιάσει» κανείς...), απάντησε με νόημα:

«Μπορεί να θέλει να ξανακατέβει υποψήφιος δήμαρχος ο κύριος Τσέπελης, θα μπορέσει όμως να κάνει... ψηφοδέλτιο»!

-Ναι αλλά μου είπαν ότι ο πρώτος που σας πήρε σήμερα να σας ευχηθεί για την γιορτή σας, ήταν ο Τσέπελης...επέμενε ο Πάνος Παπαδόπουλος.

-Όχι... Ο Φανουράκης με πήρε πρώτος! Ήταν η απάντησή του.... 

 

ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΙΕΡΟΠΟΥΛΟ

Στην «Ανοιχτή γραμμή» όμως του ΝΕΧΤ tv με αφορμή και την ονομαστική του εορτή, μίλησε και ο Πρόεδρος του συλλόγου Ξενοδόχων Γιαννη Ιερόπουλου που αποκάλυψε ότι δέχτηκε στο μαγαζί της γυναίκας του τον επίσης εορτάζοντας Γιάννη Τσεγγελίδη που του είπε, επί λέξει, «να ξέρεις ότι συνεχίζω τον αγώνα μου, θα πάρω την δημαρχία με οποιοδήποτε τρόπο»

Διαβάστε τον αποκαλυπτικό και απολαυστικό διάλογο μεταξύ του Πάνου Παπαδόπουλου και του Γιάννη Ιερόπουλου:

Π.Π. « Ερώτηση: Σας βλέπω πανικόβλητο κύριε Πρόεδρε (των ξενοδόχων)! Πως βλέπει ο Ιερόπουλος την δυναμική επιστροφή του Γιάννη Τσεγγελίδη ;»

Γ. Ι. «Καταρχήν δεν είμαι πανικόβλητος και 2ον …»

Π.Π. « Είστε γιατί εκεί τώρα υπεύθυνος της Σταυρούπολης έχετε διορίσει, ο συνδυασμός σας (σ.σ. Σάββας Μελισσόπουλος-ΞΑΝΘΗ για όλους...) τον πρώην Δήμαρχο τον κο Γιώργο Καρακασαλίδη ως υπεύθυνο, τώρα τι μου λέτε;».

Γ. Ι. «Λοιπόν, σήμερα το πρωί πέρασε ο φίλος μου ο Γιάννης ο Τσεγγελίδης από το κατάστημα της γυναίκας μου, αγκαλιαστήκαμε!»

Π.Π. «Να σας πει χρόνια πολλά;

Γ.Ι. «Ανταλλάξαμε τις ευχές μας και μου είπε ότι «να ξέρεις ότι συνεχίζω τον αγώνα μου για τη δημαρχία την οποία θα την πάρω με οποιοδήποτε τρόπο».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »