*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Δεκεμβρίου

Πάμε... σαμπάνια!!! «Πάταγος» από το βίντεο της ντροπής και...χειροκροτητές τους πρώην υβριστές του Τσέπελη!

15 Δεκεμβρίου


*3.100 ευρώ για τις φωτογραφίσεις και τα βίντεο των «εκλεκτών» «παπαγάλων» του Δήμαρχου ενέκρινε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης!

-ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

*Ενώ κάθε μέρα η Ξάνθη πενθεί νεκρούς από κορονοϊο κι ο Δήμαρχος Τσέπελης που έκλεισε με την υπογραφή του το κολυμβητήριο ως αντιδήμαρχος το 2014, ανοίγει... σαμπάνιες ΧΩΡΙΣ μάσκα, πληρώνοντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο των ΜΜΕ που τον... εκθειάζουν και τον χειροκροτούν!!!



ΠάΜΕ... σαμπάνια!!!! Με το σύνθημα αυτό ο Δήμαρχος Τσέπελης με αφορμή το ότι μπήκε νερό στη μικρή πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Ξάνθης, προσκάλεσε τους χειροκροτητές του... για να το... «πανηγυρίσουνε»!!! ΠάΜΕ σαμπάνια....ΠάΜΕ! Χωρίς μάσκα και η...σαμπάνια απο μένα στην κυρία.

Ποιος δήμαρχος; Ο ίδιος που ως ... αντιδήμαρχος, έκλεισε πριν 7 χρόνια το «στολίδι» που είχε... ανακαινιστεί επί Δημαρχίας Λάκη Στυλιανίδη και αντιδήμαρχο Αθλητισμού τον .... Φανουράκη επειδή ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ και αφού επί μια 5ετά ο πρώην δήμαρχος το νομιμοποίησε και δημοπράτησε τα περισσότερα έργα... ! Άνοιξε ... σαμπάνια!!! Πανηγυρίζοντας...!


«Πάταγο» έκανε χθες στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ το βίντεο-κιτσ της ντροπής, με τον Δήμαρχο Τσέπελη την ίδια ώρα που σχεδόν κάθε μέρα θρηνεί η Ξάνθη και νέους νεκρούς, αυτός ν' ανοίγει ΣΑΜΠΑΝΙΑ πανηγυρίζοντας για κάτι στο οποίο η συνεισφορά του είναι ασήμαντη!!!

Αφού αυτός που κοπίασε και δούλεψε περισσότερο από όλους - παρά τις «τρικλοποδιές» που δέχτηκε και δέχεται από την Κατερίνα Μανά για την αποπεράτωση του δημοτικού κολυμβητηρίου έχει μόνο ένα όνομα. 

Γιάννης Ζερενίδης. Δηλαδή πρόκειται για τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών!!!!

ΠάΜΕ... σαμπάνια λοιπόν την περασμένη Δευτέρα από τον Δήμαρχο Τσέπελη με την Βάσω Τσεσμετζή της ΔΕΥΑΞ να κρατάει μάλιστα το... ποτήρι του μεγάλου «ηγέτη», και χειροκροτητές –όπως κατήγγειλε ευθαρσώς και ο Τζίμης από το Δροσερό- -  αυτούς που του έσερναν τα «μύρια» όσα στις εκλογές του 2019, τον νυν αντιδήμαρχο Στέφανο Ιγιαννίδη, τον Στέλιο Γουναρίδη και τον Ιπποκράτη Καμαρίδη που ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, «είχε δεσμευτεί» να... «απαλλάξει» το Δήμο από τον... Τσέπελη, τον Δημήτρη Μπένη, τον Θανάση Ξυνίδη, α... και τον Πούλιο κλπ!!!

Μάλιστα ο τελευταίος (Ιπποκράτης Καμαρίδης) –όπως επεσήμανε με χιούμορ ο Πάνος Παπαδόπουλος, ήταν ο πλέον δυνατός στο... χειροκρότημά του!!! Αφού ενώ υπόλοιποι είχαν σταματήσει να χειροκροτούν τον Τσέπελη, αυτός συνέχιζε με... ενθουσιασμό το χειροκρότημα!!!!  Όπως φαίνονταν απο το βίντεο...

Απο την τελετή απουσίαζαν τα...ολόσωμα μαγιό αλλά και τα....στριγγάκια! Προφανώς θα τα δούμε....στην επόμενη σαμπάνια!!!

 

3.100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ.... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ-ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ... «ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ» ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!


Και βέβαια τα βίντεο με τη... σαμπάνια και τις φωτογραφίες είδαν ευρεία δημοσιότητα από τα  γνωστά «παπαγαλάκια» του Δημάρχου καθώς ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης ενέκρινε το ποσόν των 3.100 ευρώ για βίντεο και φωτογραφίσεις των... εκδηλώσεων των Χριστουγέννων με απόφασή που υπέγραψε στις 10/12/2021.

Βλέπετε η «προβολή» πληρώνεται καλά σε αυτούς που εκθειάζουν τον Δήμαρχο Τσέπελη... αλλά με λεφτά όχι του ιδίου, αλλά των δημοτών!!!

 

ΙΔΟΥ ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ-ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ....ΣΑΜΠΑΝΙΑ...ΠΑΜΕ!


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

ΞΑΝΘΗ 10/12/2021

Αριθμ.Πρωτ.: 1651

Αρ.Α.Α.Υ. : Α-238

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Έχοντας υπόψη:

1. Στις διατάξεις:

α) του άρθρου 66 του ν.4270/2014 «Αρχές δημοσιονομικής διαχείρισης και εποπτείας (ενσωμάτωση της Οδηγίας 2011/85/ΕΕ) – δημόσιο λογιστικό και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 143/Α/28.06.2014) όπως ισχύει,

β) του νόμου 4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α/08.08.2016).

γ) του ΠΔ 80 / 2016 «Ανάληψη υποχρεώσεων από τους διατάκτες» (ΦΕΚ 145/Α/05.08.2016) όπως ισχύει (ΥΠΟΙΚ

2/100018/0026/30.12.2016).

δ) του άρθρου 203 παρ. 1 του Ν. 4555/18 ( ΦΕΚ 133/Α/2018)

2. Το υπ’ αριθ. 1651 τεκμηριωμένο αίτημα του "Τμήματος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων", περί της αναγκαιότητας

πραγματοποίησης της δαπάνης "Υπηρεσία φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων 2021.".

3. Στο γεγονός ότι το ποσό της δεσμευόμενης με την παρούσα πίστωσης είναι εντός του εγκεκριμένου ποσοστού διάθεσης.

Αποφασίζουμε

Εγκρίνουμε τη δαπάνη, δεσμεύουμε και διαθέτουμε πίστωση ύψους Τρείς Χιλ. Εκατό Ευρώ (3.100,00 €) για την πληρωμή

ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού Εξόδων του ΚΑ 15-6471.012, οικονομικού έτους 2021 για:

Υπηρεσία φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων 2021.

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Ασκαρίδης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ

και βεβαιώνεται ότι : α) για την ανωτέρω δαπάνη ύψους Τρείς

Χιλ. Εκατό ευρώ (3.100,00 €) υπάρχει πίστωση στον Κ.Α. 15-

6471.012 του προϋπολογισμού έτους 2021

και β) η συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ. 1 α του άρθ.

4 του πδ 80 / 2016.

Καταχωρήθηκε με α/α Α-238 στο Μητρώο Δεσμεύσεων .

Υπόλοιπο προς ανάληψη : Χίλια Εννιακόσια Σαράντα Τρία

κόμμα Εξήντα ευρώ (1.943,60 €)

Ο αναπληρωτής προϊστάμενος

Διοικητικών και Οικονομικών

Υπηρεσιών

Ιωάννης Ζήσης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »