*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Οκτωβρίου

"Καίει" καρδιές η Ζωή στο Κύτταρο! Στο IL POSTO o Bασίλης Βαξεβάνογλου, στην Πύλη η Μάνια!

19 Οκτωβρίου


*Τελικά τη Κυριακή έπαιξε μουσική στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη ο δημοφιλής
DJ Τόρης Παπαδήμας ο οποίος έτυχε μάλιστα θερμής υποδοχής από τα υπόλοιπα αστέρια του team του Ελληνάδικου Ζωή, Γιώτη και Σπύρος Αναφορίδη, τους οποίους βλέπετε όλους μαζί στη φωτογραφία που ανήρτησε ο Τόρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook!

……


*Στο Ελληνάδικο
IL POSTO στη Χρυσούπολη διασκέδασαν το περασμένο Σάββατο 16 Οκτωβρίου το βράδυ οι δημοφιλείς στη νεολαία τραγουδιστές Βασίλης Βαξεβάνογλου & Συμεών Δαδάρος!

-Μάλιστα ο επιχειρηματίας του Ελληνάδικου, Παναγιώτης Μπαϊραμισλής αποκάλυψε στο facebook ότι πολύ σύντομα θα διοργανώσει στο IL POSTO και live βραδιά με τους δυο φίλους του τραγουδιστές!

-Ιδού και η αναμνηστική φωτογραφία από τη Σαββατιάτικη βραδιά!

……


*Ο Παναγιώτης Μπαϊραμισλής μαζί με την σύζυγό του Άντζελα την επόμενη μέρα και συγκεκριμένα την Κυριακή 17 Οκτωβρίου το βράδυ, βρέθηκαν στην Ξάνθη και διασκέδασαν στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!

-Δεν έμαθα όμως αν ειδοποίησαν και τον κολλητό τους Τόρη Παπαδήμα να πάει για ένα ποτό μαζί τους!

……


*Επίσης, το Σάββατο το βράδυ η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου τραγούδησε στο Ελληνάδικο «ΠΥΛΗ» στην Ξάνθη συνοδευόμενη από τον μαέστρο και προσωπικό μπουζουξή της Ανέστη Χατζημεστή αλλά και τον πληκτρά της Δημήτρη Μαραντά!!!

Στη φωτογραφία η Μάνια ποζάρει με δυο θαυμάστριές της στην «ΠΥΛΗ» υπό το βλέμμα του… μπουζουξή της!

……


*«Έφυγε» η εκπληκτική ως Μάνα και ως Άνθρωπος, Νίκη Μαγγίρα, Μητέρα της Ματθλίδης και της Μπέτυς.

Την είδηση έδωσε η κόρη της Μπέτυ Μαγγίρα με ανάρτηση στο fb αναφέροντας τα παρακάτω: "Αντίο μανούλα μου… Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού , εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρά μου...

Η Νίκη Μαγγίρα είχε τρία παιδιά. Την Ματθίλδη, τον Γιώργο και την Μπέτυ.Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κυψέλη.

Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στον Χρήστο και τα τρία παιδιά της.

Ήταν "εκπληκτική" Μανούλα και Άνθρωπος.

……


*Η κόρη του πρώην προπονητή του ΑΟΞ, Νίκου Καραγεωργίου, Βαλεντίνα εδώ και καιρό εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στην Αθήνα και συχνά τη βλέπουμε σε εξωτερικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »