*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαΐου

Δεν είχαν απαρτία χθες στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, εκτός ο Φερτούν απο την πρόσκληση! Εξελίξεις και στη ΔΕΥΑΞ!

28 Μαΐου

 Θα ξαναδούμε τον Χασάν Ογλού Φερτούν στις με τηλεδιάσκεψη συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου κύριε Μπούτο, κύριε Τσέπελη  και κύριε Θωμά Ξανθόπουλε; Με ή ...χωρίς νομικές γνωματεύσεις ιδιωτών δικηγόρων;;! Ιδού η απορία...!

…………………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Ώστε αξιότιμε κύριε Μπαχτσελί τα Πομακόπουλα της Πάχνης είναι Τουρκόπουλα και η Πάχνη είναι τουρκικό χωριό!

Έχεις πάει κύριε στην Πάχνη; Έχεις δει τα όμορφα Πομακόπουλα με τις ωραίες τους ενδυμασίες; Έχουν καμία σχέση με τα μογγολικά χαρακτηριστικά των προγόνων σου;

(O Πρόεδρος της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στην επιστολή του στον «Μ»)

Μα κύριε  Πρόεδρε για τον «Μογγόλο» όλα τα παιδιά του κόσμου... είναι... «Μογγολάκια»!

…………………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Tο αντιπλημμυρικό έργο στο Κόσυνθο ήταν στα συρτάρια της ΠΑΜΘ από το 2019 με εγκεκριμένη χρηματοδότηση (ο προηγούμενος αντιπ. Ξάνθης γνωρίζει και μπορεί να πει περισσότερα), θα μπορούσαν να διορθωθούν λάθος πολιτικές αποφάσεις και οδηγίες στο σχεδιασμό, τις οποίες έχουμε επισημαίνει πολλές φορές από το 2019, τόσο με επερωτήσεις όσο και με προσωπικές τοποθετήσεις».

(Ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης και πολιτικός μηχανικός Μιχάλης Αμοιρίδης είπε για μια ακόμη φορά τα πράγματα με το όνομά τους...)

-Θέλει» ν’ αγιάσει», ο Μέτιος, δηλαδή κάτι να παρουσιάσει και δεν μπορεί!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Φυσικά και δεν γνωρίζω κι ούτε έχω κάτι με την Αντιεισαγγελέα Ξάνθης κ.Δήμητρα  Χατζάκη.

Κι όπου θεωρεί ότι την έθιξα προσωπικά με το πρωτοσέλιδό μου, μπορεί και να με μηνήσει αν θεωρεί ότι την αδίκησα ή ότι το κείμενό μου,  ήταν ψευδές σε αυτά που αποκάλυπτε.

Και ουδέν άλλο σχόλιο.

......

*Αποκλειστικό 1. Πληροφορίες μου αναφέρουν ότι η Αποκεντρωμένη έστειλε χαρτί στον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Μπούτο να μην συμμετάσχει στο χθεσινό κατεπείγον δια περιφοράς δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης ο Χασάν Ογλού Φερτούν!!! Αλήθεια ή ψέματα Δήμαρχε Τσέπελη, Νομικές σύμβουλε Θωμά Ξανθόπουλε και Πρόεδρε του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης;

Και βέβαια ΑΛΗΘΕΙΑ, καθώς τώρα αρχίζουν και τα πιο δύσκολα!! Με την πλήρη φυσικά δικαίωση του "Μ" που ευθύς εξ΄αρχλης κατήγγειλε όχι μόνο την νομιμοποιίηση  της διαπλοκής, αλλά και την ΖΗΜΙΑ που προκλήθηκε στο Δήμο Ξάνθης με την ΑΜΟΙΒΗ του ιδιώτη δικηγόρου που έβγαλε την περίφημη απόφαση ιδιωτική γνωμάτευση για να επιστρέψει ο Χασάν Ογλού Φερτούν στο δημοτικό συμβούλιο απο την ...ΠΙΣΩ πόρτα! 

Η πλήρης νομιμοποίηση της διαπλοκής δηλαδή!

(σ.σ. Σημειώνω οτι ακόμη και σήμερα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ο Δήμαρχος Τσέπελη διατηρεί εντεταλμένο σύμβουλο τον...Χασάν Ογλού Φερτούν! Ισχυριζόμενος μάλιστα οτι...4 του Δημαρχόπουλου έχον προσχωρήσει ήδη στο...συνδυασμό του!!! Ονόματα; Γιατί Τσέπελης είναι αυτός...οπότε λογικό είναι να λέει οτι θέλει! Και να γελάνε όλοι με τα καμώματά του....!)

……

*Αποκλειστικό 2. Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει το θέμα του ΕΝΤΙΜΟΥ υπαλλήλου της ΔΕΥΑΞ Νίκου Τσιμπιρή, ο οποίος με αίτησή του ζήτησε από την γραμματεία τον υπηρεσιακό του φάκελο.

Καθότι πάνω από όλα, μετράει κύριε Παναγιώτη Κάρτη στη ζωή η ανθρώπινη αξιοπρέπεια!! Αυτό πρέπει να το αντιληφθείς κι εσύ αλλά και ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ που σου τα έσερνε κανονικά την εποχή που ήταν....αντιπολίτευση!

......

*Υπενθυμίζω ότι κατά του Παναγιώτη Κάρτη έχει καταθέσει μήνυση για ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ και η πρώην διευθύντρια της ΔΕΥΑΞ και εξ’ απορρήτων του  Τσέπελη Μαρία Λυκίδου....

Που συνεχίζει και δέχεται ένα απίστευτο μπούλινγκ αυτήν την στιγμή από τους πρώην υποτιιθέμενους φίλους της και νυν διοικούντες!

(σ.σ. Αλήθεια κύριε  Τσέπελη, ΦΟΒΑΣΑΙ τον Πρόεδορ Ιπποκράτη Καμαρίδη καοι δεν αντιδράς στο μπούλινγκ της Μαρίας Λυκίδου; Ευθέως σε ρωτάω πλέον κι νοών νοείτο/..).

……

*ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ 1. Συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Σεντάτ Ονάλ, θα εχει o υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία, Κώστας Φραγκογιάννης, το προσεχές Σάββατο στην Καβάλα.

.......

*Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της βούλησης που εξέφρασαν κατά τη συνάντησή τους στην Άγκυρα, στις 15 Απριλίου, οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας Νίκος Δένδιας Δένδιας και Μεβλούτ Τσαβούσογλου, να προωθήσουν μια θετική ατζέντα στον οικονομικό και εμπορικό τομέα και συμφώνησαν να εργαστούν για τα επόμενα βήματα σε αυτόν τον τομέα.

Τώρα γιατί η συγκεκριμένη συνάντηση γίνεται στην Καβάλα και μάλιστα μια μέρα πριν την επίσκεψη του ΥΠΕΞ Τουρκίας στην Ροδόπη και τη Ξάνθη....;

Προφανώς για να οριστικοποιηθεί και το ΤΕΛΙΚΟ και ΕΠΙΣΗΜΟ πρόγραμμα του Τσαβούσογλυ στην περιοχή...!

......

*Πάντως τελευταίες χθεσινές πληροφορίες μου αναφέρουν ότι «ο Τσαβούσογλου επιθυμεί διακαώς να επισκεφθεί την Πάχνη και μάλιστα συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν, οπότε αν συμβεί κάτι τέτοιο...

-Τότε η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύη Στυλιανίδη

……

*Το "ζεύγος" των χιλιάδων ευρώ των απευθείας αναθέσεων, μπορεί να βγάζει όσα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ βίντεο θέλει....! Ευκαιρία άλλωστε να πληρώσουν και τον Καραχότζα και όχι μόνο....

Όσα όμως ποιο πολλά (ευρώ...) εισπράττει για τις διαπλεκόμενες "υπηρεσίες"  του, τόσο πιο καλά!!! 

........

*Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 1905 εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Τα 939 εντοπίστηκαν στην Αττική. Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 39 συμπολίτες μας. Στους 540 οι διασωληνωμένοι.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εντοπίστηκαν συνολικά 43 νέα κρούσματα κορονοϊού τα οποία ανιχνεύθηκαν ανά Περιφερειακή Ενότητα ως εξής:

Δράμα 5

Έβρος 15

Καβάλα 7

Ξάνθη 8

Ροδόπη 8

 

ΚΑΤΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΘΕΣ... ΧΩΡΙΣ ΦΕΡΤΟΥΝ! ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΟΥ! ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ



Κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης δια...περιφοράς έγινε χθες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ώρα έναρξης 19:30 - 20:30 ώρα λήξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 184 του Ν.4365/2019, το άρθρο 10 της Π.Ν.Π. πραγματοποιήθηκε προκειμένου ληφθεί η σχετική απόφαση, στο παρακάτω θέμα, της ημερήσιας διάταξης:

-Έκφραση γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την ίδρυση πρότυπου ΕΠΑΛ Ξάνθης (εισηγητής, Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σουά Μπεκήρ Ογλού)

Η συνεδρίαση κρίθηκε μάλιστα κατεπείγουσα, λόγω προθεσμιών, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης και γι’ αυτό κανείς μας δεν πήρε χαμπάρι...Τελικά το θέμα δεν πέρασε αφού έπρεπε στην συνεδρίαση να συμμετάσχουν τουλάχιστον 27 δημοτικοί σύμβουλοι ενώ σε αυτήν συμμετείχαν μόνο 17-18!!! Δηλαδή οι 10 του Τσέπελη, οι μισοί του Παπαχρόνη, ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ και κάποιοι απο την παράταξη Δημαρχόοπυλου (!) που για μια ακόμη φορά φέρθηκε δίγλωσσα και κουτοπόνηρα! (σ.σ. Με τον κύριο για πολλούς λόγους δεν ασχολούμαι βέβαια,μ αλλά συνεχίζει δυστυχώς με την συμπεριφορά του να εκτίθεται...)

Καυτό ερώτημα. Ο κύριος Χασάν Ογλού προσκλήθηκε στη συνεδρίαση κύριε Μπούτο; Και τατόχρονα η απάντηση! Αρχικά συμπεριλήφθηκε στην πρόσκληση του Προέδρου, αλλά με το που κατέφτασε στο δημοτικό συμβούλιο η απόφαση της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ο Πρόεδρος Γιάννης Μπούτος έσπευσε να την ακυρώσει και να βγάλει νέα πρόσκληση χωρίς τον....Χασάν Ογλού Φερτούν!!! 

Τα συμπεράσματα γαι σας...Με τον Γιάννη Μπούτο φυσικά ήδη να αναλαμβάνει πλήρως την ΕΥΘΥΝΗ των πράξεών του προσκαλώντας τον Χασάν Ογλού Φερτούν στις συνεδριάσεις!!!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »