*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαΐου

Το θράσος του Ι. Καμαρίδη με τις... τόνγκες του Σδρέβανου! Ο ...Τσέπελης θα "διαχειριστεί" χάρις στον Μέτιο 50 εκατ. στη ΔΙΑΜΑΘ!

25 Μαΐου


Πρώτα η αποκάλυψη από την Ανοιχτή γραμμή και μετά και με καθυστέρηση... ήρθε η ανακοίνωση και επιβεβαίωση!

(σ.σ. Οι κουζίνες φίλε Νεκτάριε, δηλαδή εκεί που κατασκευάζεται ΦΑΓΗΤΟ πρέπει να αερίζονται! Και στο υπόγειό σου, αυτό δεν συμβαίνει....Για την ασφάλεια και των εργαζομένων!!! Αλλά και του κοινού... Απλά πράγματα.  Και ειλικρινά απορώ πως διεύθυνση Υγιεινής, Δήμος κλπ σου παρέχουν επί χρόνια τέτοια κάλυψη....)

………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Ο κύριος Σημιτζόγλου και οι Εισαγγελείς, φαντάζομαι ήδη, έχουν ασχοληθεί με την ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ. Δεν είναι ένας οπαδός αλλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και βρίζει χυδαία στο 
live του δικού του λογαριασμού. Μετά τις χειρονομίες στο ΟΑΚΑ Αυτά ενώ εμείς είχαμε φύγει».

(Από την ανάρτηση του Αντιπροέδρου Κώστα Καραπαπά στο fb)

-Προπονητής ή οπαδός ο Πάμπλο Γκαρσία ή και... εμπρηστής μίσους; Ή και τα.... τρία και χωρίς ιδιαίτερο λόγο μάλιστα..

………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


«Ερώτημα κρίσεως... Κι άντε ενοποίησε την «γαλάζια» παράταξή του ο Μέτιος... Με τους Χρυσαυγίτες, τους Καμμένους και τους ΚΙΝΑΛίστες που έχει μέσα, τι θα κάνει; Θα τους αφήσει στα... αζήτητα; Αχαριστία... Είναι δυνατόν!;

Και περιμένω φυσικά να δω ο φίλος μου Δημήτρης Γάκης με τι ανταλλάγματα ανεξαρτητοποιήθηκε και πήγε με τον Μέτιο...! Και δεν περιμένω μόνο εγώ, αλλά και ο Κώστας Αντωνιάδης με τους Καβαλιώτες!!! Και αμέσως μετά θα του κάνω και ένα τρομερό like!».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-Τον έτερο πάντως Περιφερειακό σύμβουλο Δράμας του Τοψίδη Αριστείδη Μωυσιάδη όπως μαθαίνω, θα τον κάνει... Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη τον Σεπτέμβριο.

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Ζωντανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής, διαφήμιζε χθες η ΦΩΝΗ της Ροδόπης στο  διαδίκτυο!

Αλλά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, που είναι πλέον μούγκα στη στρούγκα για τις... τόνγκες του Μαρίνου Σδρέβανου, συνεχίζει απτόητος σε συνεδριάσεις δια... Περιφοράς!!!

«Δική» του επιχείρηση είναι, μοιράζει λεφτά σε όλους όσους τον λιβανίζουν οπότε... όποιος έχει άλλη άποψη, ιδού οι... Εισαγγελείς!

(σ.σ. Άλλωστε επειδή γνώριζε καλά...νομικά όταν είδε τα «σκούρα», έκανε στροφή 180 μοιρών, ακύρωσε την απόφαση που είχε πάρει με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη ΔΕΥΑ Νέστου...!)

Και τώρα τρέχει πίσω από τον... Στέργιο Γιαλάογλου!

(σ.σ. Πάνα έτσι δεν κάνει; Και τον Μούρκα στους Εισαγγελείς δεν θα τον έστελνε με την Δημούδη και με το που ανέλαβε Πρόεδρος, τον έκανε αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΞ με 1.710 ευρώ τον μήνα;)

......

*Και φυσικά όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη από τον Σδρέβανο, αλλά όπως μαθαίνω είπε και το εξής απερίγραπτο...!

-Να ζητήσει ο Σδρέβανος από μένα... συγνώμη!

......

*Συγνώμη γιατί γιατρέ; Γιατί ακύρωσες τις δικές σου αποφάσεις και κάνεις ότι έκανε ο Σδρέβανος τον οποίο συκοφαντούσες για... τόνγκες;

(σ.σ. Τις οποίες πληρώνεις τώρα εσύ, ή δεν τις πληρώνεις;).

......

*ΚΟΥΙΖ. Μπορούμε αν βρεθούν σε ένα μαγαζί που προσφέρει καφέ κα φαγητό δέκα κρούσματα επειδή η κουζίνα του δεν αερίζεται καθότι είναι στο υπόγειο και το συγκεκριμένο μαγαζί να δουλεύει κανονικά; Και μάλιστα 10 κρούσματα; Και σε μαγαζί στο κέντρο της πόλης;

Περιμένω την επίσημη απάντηση από τον ΕΟΔΥ Ξάνθης και τον κύριο Σαπουνά. Κι ο νοών νοείτω φυσικά γιατί απο το πρωϊ της Δευτέρας ο τόπος "βούιζε" αλλά ο Νεκτάριος ήταν και παραμένει...υπεράνω Νόμων εδώ και χρόνια! Στον ΕΟΔΥ θα κολλούσε;

......

*Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ότι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανέρχονται σε 1381 εκ των οποίων3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Τα 654 εντοπίστηκαν στην Αττική.

Το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 50 συμπολίτες μας. Στους 563 οι διασωληνωμένοι.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εντοπίστηκαν συνολικά 31 νέα κρούσματα κορονοϊού τα οποία ανιχνεύθηκαν ανά Περιφερειακή Ενότητα ως εξής:

9 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης

5 κρούσματα στην Π.Ε. Δράμας

8 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου

7 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας

2 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης

……

* Εντωμεταξύ την Κυριακή 23 Μαΐου 2021, πραγματοποιήθηκαν 39 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 34 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 8.365 rapid test και ανευρέθηκαν 131 θετικά (1.57%). Από τις 131 περιπτώσεις, οι 69 αφορούν άνδρες και οι 62 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 32 έτη (μέση ηλικία τα 33.65 έτη).

Αναλυτικά στην περιφέρεια ΑΜΘ:

ΠΕ ΔΡΑΜΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

60 rapid test με 2 θετικά (3.33%) αφορούν σε 1 άνδρα και 1 γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 24 έτη

ΠΕ ΘΑΣΟΥ: ΠΡΙΝΟΥ

21 αρνητικά rapid test

ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ

68 rapid test με 1 θετικό (1.47%) αφορά σε 1 άνδρα 54 ετών

……

*Όπως μαθαίνω, έντονη η αντίδραση της ΕΛΜΕ Ξάνθης για την μετατροπή του 1ου ΕΠΑΛ σε Πρότυπο και χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωσή της:

«Ενημερωθήκαμε από το 1ο ΕΠΑΛ για την ομόφωνη απόφαση του συλλόγου ενάντια στον ορισμό του σχολείου ως Πρότυπου.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ στηρίζει τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους στην απόφασή τους αυτή και καλεί την πολιτεία να τη σεβαστεί».

-Εγώ το είπα και το ξαναλέω. Η Κεραμέως είναι η καλύτερη «περίπτωση» να.... διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία! Ήδη το έργω της εκτιμιέται ανάλογα τόσο από το ΣΥΡΙΖΑ όσο κι από το ΚΙΝΑΛ! Κι ο Νοών νοείτω...

……

*Προς κύριο Χριστόδουλο Τοψίδη Αλεξανδρούπολη.

Κύριε Τοψίδη, την ανακοίνωσή σου  για τις δηλώσεις του κυρίου Τσώνη, Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού αν δεν κάνω λάθος, την στείλαμε στο ΚΑΛΑΘΙ των αχρήστων όπου δικαιωματικά ανήκει!!!

Γιατί δεν τις έκανε σε δικό μας Μέσον αλλά και δεν μας αφορά σε ποιο Μέσον για να ξέρουμε και τι είπε...

...

*Κι όσο για τις δηλώσεις του Τσώνη που εκ των υστέρων πληροφορήθηκαν! Είναι εμφανές οτι η Νυμφαία μετά απο αυτές, θα έπρεπε ήδη να έχει ΚΛΕΙΣΕΙ!!! Και ειλικρινά απορώ πως ακόμη....δεν έκλεισε! 

(σ.σ. Απο την ώρα που λέει οτι πήγε στην Νυμφαία και τα βρήκε όλα...αρνητικά και με πολλά προβλήματα, ειλικρινά απορώ επί ένα χρόνο που βρίσκονταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος...Εκτός ΑΜΘ; Βέβαια με τον Μέτιο Περιφερειάρχη πολλά θα δούμε ακόμη....Εδώ έκανε Πρόεδρο στη ΔΙΑΜΑΘ τον απόφοιτο δημοτικού Δήμαρχο Τσέπελη που ήδη είχε στην "πλάτη" του το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τα...σκουπίδια του ΦΥΣΙΣ! Και ο Τσέπελης θα διαχειριστεί 50 εκατομμύρια ευρώ....χάρις στον Μέτιο!!! Τι δεν καταλαβαίνετε;)

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ: Διεξήχθησαν το Σάββατο 22-05-2021 οι εκλογές των Σχολικών Εφορειών των μειονοτικών σχολείων


Όπως είχε εξ αρχής ανακοινωθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών των Σχολικών Εφορειών των μειονοτικών  σχολείων, θα διεξάγονταν μόλις οι υγειονομικές συνθήκες το επέτρεπαν, όταν δηλαδή θα αίρονταν τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας και θα επαναλειτουργούσαν τα σχολεία.

Μετά την πρόσφατη άρση της απαγόρευσης μετακινήσεων και με ανοιχτά πλέον σχολεία, διεξήχθησαν οι εκλογές το Σάββατο 22-05-2021. Η διαδικασία των εκλογών έγινε με απόλυτη τάξη και με  πιστή τήρηση των υγειονομικών μέτρων και των σχετικών πρωτοκόλλων εκ μέρους όλων των συμμετεχόντων. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η κύρωση των αποτελεσμάτων και ο διορισμός των νέων μελών.

Κομοτηνή 24-05-2021 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »