*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Μαρτίου

Ιδού κύριοι Εισαγγελείς! Παρόντες χωρίς....μάσκα στο κορονοπάρτι, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης με τον ""Βασιλιά"!

14 Μαρτίου



*Μπράβο του!! Ο  Κώστας Κανάτας ...."ξεσκέπασε"  Πρόεδρο (Ηλία Ασκαρίδη) και Αντιπρόεδρο (Φένια Τσαγκάλα) με τον "Βασιλιά" χωρίς...μάσκα (!) στο ...κορονοπάρτι του Δήμου Ξάνθης στην κεντρική πλατεία Ξάνθης! Ιορδάνη Χασαπόπουλε πάρε τις κάμερες κι έλα για νέες...απευθείας αναθέσεις! 
Κι όμως....Ο Κώστας Κανάτας όπως και στη δίκη του "Μ" με τον Δημήτρη Μπένη που λειτούργησε ως απο...μηχανής Θεός, κατάφερε και στο Σαββατιάτικο live κορονοπάρτι ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Δήμου Ξανθης με lokc down, να "ξεσκεπάσει" τόσο τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη όσο και την αντιπρόεδρο Φένια Τσαγκάλα όχι μόνο να συμμετέχουν σε αυτό, αλλά να είναι και...ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ μαζί με τον "Βασιλιά" του Καρναβαλιού....

Κι ενώ στο επίσημο κάλεσμα του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης καλούσαν τους άλλους στο κορονοπάρτι τους με....ΜΑΣΚΑ!!! Θαυμάστε τους....την ώρα που παρακολουθούν τον συνωστισμό του κόσμου,  θριαμβολογώντας για το ...επίτευγμά τους!!! 

Φυσικά αν συμβεί κάτι απο δω και πέρα με τα κρούσματα -ο Θεός να βάλει το χέρι του- και μας πάνε οι Χαρδαλιάδες στο ..."κατακόκκινο", θα ξέρετε ποιοί είναι και οι υπεύθυνοι!!! 







Share this

Related Posts

Previous
Next Post »