*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιανουαρίου

«Απατεώνας»... κατ’ εξακολούθηση! Ο Αγκόρτσας επιχειρεί και πάλι να εξαπατήσει τους πάντες για να μην πληρώνει δημοτικά τέλη σε κανένα Δήμο!!!

19 Ιανουαρίου


*Ένας Εισαγγγελέας επιτέλους;; Μολονότι υπάρχουν δυο τελεσίδικες αποφάσεις του Εφετείου που οριστικά έχουν αποφανθεί ότι η ΑΓΡΙΑΝΗ ανήκει στο Δήμο Ξάνθης, μολονότι υπάρχει η  απόφαση της Ειδικής Επιτροπής του Άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης τον Ιούλιο 2019 στην προσφυγή του και πλήθος δεκάδων ντοκουμέντων και μαρτυριών!  Δεν πλήρωσε ποτέ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ και....ΕΝΦΙΑ!!! Μέχρι που τον ξεσκεπάσαμε!!


*ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ! Ειχείρησε να εξαπατήσει και το Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής στην Προσφυγή του κατά του Δήμου Ξάνθης στις 10/12/2020 για τα δημοτικά τέλη 2009-2016, καταθέτοντας την σε βάρος μας την ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ απόφαση στη δίκη μας για την Αγριανή και  όχι την ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ πανηγυρική αθώωσή μας στο Εφετείο Θράκης που  αποφάνθηκε τελεσιδίκως οτι η Αγριανή ανήκει στο Δήμο Ξάνθης! Μια απόφαση ΥΜΝΟΣ για την ίδια την Δικαιοσύνη με αιχμές της Εισαγγελέως κατά της Πολιτείας γιατί αδράνησε να παρέμβει στη περίπτωση της  Αγριανής!


Τον «χαρακτηρίζουμε» εκ νέου «απατεώνα»... όπως η τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου Κομοτηνής τον Απρίλιο 2019, γιατί όχι μόνο δεν βάζει μυαλό, αλλά γιατί συνεχίζει δυστυχώς να προκαλεί τη νοημοσύνη όλων και παράλληλα για την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών και προσωπικών του συμφερόντων, επιχειρ (και ήδη το έχει κατορθώσει σε μεγάλο βαθμό και αυτός αλλά και οι υπηρεσίες και οι δήμαρχοι που τον υποθάλπουν...), να  ΖΗΜΙΩΣΕΙ το δημόσιο συμφέρον!

Στην προσπάθειά του να ΜΗΝ πληρώσει δημοτικά τέλη (τέλη δηλαδή φωτισμού και καθαριότητας) κατά τα έτη 2009-2016, στην ουσία σε ΚΑΝΕΝΑΝ Δήμο! Ούτε το Δήμο Ξάνθης, ούτε και το Δήμο Μύκης!

Τον νέο του ανδραγάθημα; Επιχειρεί με την πλήρη γνώση, συνεργασία στήριξη και κάλυψη των Δημάρχων Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και Μύκης Ντελή Ριτβάν σε πλήρη εναρμόνιση του νομικού συμβούλου του Δήμου Μύκης Σοφτά Κενάν να ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ στην σημερινή δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Μύκης (10.00-13.00) και το ....Δημοτικό συμβούλιο Μύκης, που επίσης απο το 2015 με απόφασή του επίσης έχει απεφανθεί οτι η Αγριανή ανήκει στο Δήμο Ξάνθης!!!

Καθώς στα θέματα της ημερήσιας διάταξης (σ.σ. Συνεδρίαση 19/1/2020) το 3ο θέμα αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω, ωσάν η συγκεκριμένη μονάδα να ανήκει στο... Δήμο Μύκης!!!! Ψευδώς και σκοπίμως φυσικά. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΔΟΛΟ αξιότιμε Εισαγγελέα της Ξάνθης!

Τι αναφέρει το συγκεκριμένο θέμα:

«3o Θέμα: Επιβολή του ενιαίου τέλους καθαριότητας και φωτισμού στο εκτός σχεδίου ακίνητο ξενοδοχειακή μονάδα της ΑΓΡΙΑΝΗΣ. (Εισηγητής Οικονομική υπηρεσία Δ. Μύκης).



ΠΡΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

1.Υπενθυμίζουμε λοιππόν τι πιστοποιούσε ο Δήμος Μύκης με αριθμό πρωτ. 14570 σε επιστολή του στο «Μ» στις 24 Αυγούστου 2015:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ

Ταχ. Δ/νση: Σμίνθη

Ταχ. Κώδικας: 67100

Τηλέφωνο: 2541352300

FAX: 2541352330

e-mail: info@dimosmykis.gr

Σμίνθη 24 Αυγούστου 2015

Αρ. Πρωτ: 14570

Προς

Εφημερίδα «Μαχητής»

ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ 1

67100 ΞΑΝΘΗ

Κοινοποίηση

Εισαγγελία Ξάνθης

ΘΕΜΑ: Διοικητικά όρια του Δήμου Μύκης

Σχετικό: το από 24/07/2015 έγγραφο σας

Τα διοικητικά όρια μεταξύ του Δήμου Μύκης και του Δήμου Ξάνθης, όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί μετά την εφαρμογή του Νόμου 3852/2010 (ΦΕΚ 87Α΄/07-06-2010) «Νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» προκύπτουν από τα όρια της πρώην Κοινότητας Μύκης (σήμερα Δημοτική Κοινότητα Μύκης του Δήμου Μύκης) με τον Δήμο Ξάνθης προ της εφαρμογής του σχεδίου «Καποδίστριας» και με την Κοινότητα Γέρακα (σήμερα Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Ξάνθης). Αυτά έχουν ορισθεί με εκθέσεις που συντάχθηκαν από αρμόδια επιτροπή με πρόεδρο ειρηνοδίκη και μέλη δυο εκπροσώπους από κάθε πλευρά, ένας εκ των οποίων ο Δήμαρχος του Δήμου ή ο Πρόεδρος της Κοινότητας και ο άλλος μέλος του Δημοτικού ή Κοινοτικού Συμβουλίου. Τα διοικητικά όρια της πρώην κοινότητας Μύκης με την κοινότητα Γέρακα καθορίσθηκαν με την από 30-08-1936 Έκθεση της αρμόδιας επιτροπής ενώ με τον Δήμο Ξάνθης με την από 05-02-1959 έκθεση (τις εκθέσεις σας τις επισυνάπτουμε).

Οι ανωτέρω εκθέσεις χρησιμοποιούν τοπικές ονομασίες (τοπωνύμια) οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται σήμερα όλες. Παρ’ όλα αυτά και προκειμένου να προσδιοριστεί επακριβώς η θέση διαφόρων τοπωνυμίων βάσει των οποίων προσδιορίζονται τα διοικητικά όρια μεταξύ του Δήμου Μύκης και του Δήμου Ξάνθης, προβήκαμε σε ενδελεχή έρευνα και συζητήσεις με ηλικιωμένους κατοίκους της περιοχής.

Από την έρευνα αυτή προκύπτει ότι η ξενοδοχειακή μονάδα «Αγριανή Α.Ε.» δεν ανήκει εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Μύκης.

Ο Αντιδήμαρχος Μύκης

ΚΑΒΑΣ ΚΕΝΑΝ

2. ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Γιατί τον χαρακτηρίζουμε εκ νέου «απατεώνα» κατ’ εξακολούθηση:

Διότι  με τον επαναλαμβανόμενο ισχυρισμό ότι η Αγριανή δεν ανήκει στο Δήμο Ξάνθης -για τον οποίο ήδη έχουν αποφανθεί τα δικαστήρια μετά τις αποκαλύψεις δεκάδων εγγράφων-ντοκουμέντων και καταθέσεων υπηρεσιακών παραγόγων έχουν ήδη αποφανθεί με ΤΕΛΕΔΙΚΕΣ αποφάσεις- εξακολουθεί να επιχειρεί την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ και ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ακόμη και των δικαστικών αρχών, ζημιώνοντας το δημόσιο συμφέρον, προκειμένου να μη πληρώσει δημοτικά τέλη, ΕΝΦΙΑ κλπ από το 2009-2016 στο Δήμο Ξάνθης!

Ενώ ωστόσο το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ δημοτικά τέλη, ούτε στο.... Δήμο Μύκης, όπως είχε αποκαλύψει και ο Δημήτρης Μπένης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης!!! Και ισχυρίζονταν ο ίδιος ψευδώς στον πρώην Δήμαρχο και το Σώμα!!! 

(σ.σ. Τα ντοκουμέντα του Δημήτρη Μπένη που ο ίδιος έστειλε τότε στο "Μ"!)

 




3.Μάλιστα στην προσφυγή του κατά του Δήμου Ξάνθης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής κατέθεσε την ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ σε βάρος μας απόφασης στις 10 Δεκεμβρίου 2020, ενώ υπάρχει η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ που μας ΔΙΚΑΙΩΣΕ και μας  ΑΘΩΩΣΕ πανηγυρικά, δεχόμενο ότι η Αγριανή ανήκει στο Δήμο Ξάνθης!!!!


4.
Φυσικά όλα αυτά δεν έχουν γίνει τυχαία, αλλά με την πλήρη ΚΑΛΥΨΗ και ηθική αυτουργία των νυν Δημάρχων Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και Μύκης Ντελή Ριτβάν και  του δικηγόρου και νομικού συμβούλου του Δήμου Μύκης Κενάν Σοφτά στον οποίο στείλαμε στις 17/12/2020 και επιστολή που σημαίνοντας και ΔΟΛΟ στις ενέργειές του!!!

Τι λέγαμε στην επιστολή μας εκείνη με ημερομηνία 17/12/2020:

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΧΗΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΑΝΘΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΙΥ 2020

ΕΠΕΙΓΟΝ

Προς τους

1.Δήμαρχο Μύκης Ντελή Χουσείν Ριτβάν

2.Αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Μύκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Εισαγγελέα  Ξάνθης Μηνά Στρουμπή

Με έκπληξη πληροφορήθηκα από υπαλλήλους του Δήμου Ξάνθης,

 ότι ο Δήμος Μύκης έστειλε επιστολή προς το Δήμο Ξάνθης -μολονότι υπάρχουν δυο τελεσίδικες αποφάσεις στο Εφετείο Θράκης αλλά και απόφαση της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 για το θέμα αυτό, η μία εκ των οποίων αφορά την πανηγυρική αθώωσή μου,  σύμφωνα με την οποία ξαφνικά... «ανακαλύψατε» ότι η ξενοδοχειακή μονάδα Αγριανή όπως και το βενζινάδικο ανήκουν στο... Δήμο Μύκης!!!! Και το βεβαιώνετε αυτό με την υπογραφή σας.

ΕΠΕΙΔΗ

1. Έχω έννομο προσωπικό συμφέρον λόγω της γνωστής και σε σας δικαστικής αντιδικίας της εφημερίδας μου με τον κύριο Απόστολο Αγκόρτσα που συνεχίζεται.

2. Επειδή έχω στα χέρια μου βεβαίωση πρώην Αντιδημάρχου Μύκης που ξεκαθαρίζει εντελώς το τοπίο και μάλιστα τα κατέθεσε και ενόρκως στο Εφετείο Κομοτηνής ότι η ξενοδοχειακή μονάδα Αγριανή ανήκει στο Δήμο Ξάνθης. Αλλά και πλήθος δημοσίων εγγράφων που συνηγορούν στο ίδιο θέμα.

3. Επειδή προέχει η προστασία του δημοσίου συμφέροντος και όπως έχει αποδειχτεί περίτρανα, ο  κύριος Απόστολος Αγκόρτσας και με την προσωπική του υπογραφή επιβεβαιώνει ότι ανήκει η εταιρεία ΑΓΡΙΑΝΗ στο Δήμο Ξάνθης

4. Επειδή ο κύριος Απόστολος Αγκόρτσας επιχειρεί με κάθε τρόπο να βλάψει το δημόσιο συμφέρον με σκοπό το προσωπικό του κέρδος δεν έχει πληρώσει δημοτικά τέλη ούτε στο Δήμο Ξάνθης, ούτε και στο Δήμο Μύκης εδώ και τουλάχιστον μια 15ετία!!!!

5.Επειδή και εσείς, αλλά και οι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες που εμπλέκονται με την συγκεκριμένη ΨΕΥΔΗ αυτή βεβαίωση που αποστείλατε με σκοπό να υπηρετήσετε τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του κυρίου Απόστολου  Αγκόρτσα και της επιχείρησής του, ΒΛΑΠΤΕΤΕ το δημόσιο συμφέρον.

Σας παρακαλώ εντός 24 ωρών, όπως μου αποστείλετε την συγκεκριμένη βεβαίωση που αποστείλατε στο Δήμο Ξάνθης χωρίς προφανώς να αναλογίζεστε τις συνέπειες και τις ευθύνης μιας  τέτοιας πράξης.

Πάνος Παπαδόπουλος

Εκδότης της εφημερίδας

«Μαχητής»

Στην επιστολή αυτή δεν απάντησε μέχρι σήμερα ο  Δήμος Μύκης και αντίθετα σκόπιμα και με δόλο, έχει το θέμα της Αγριανής στο συγκεκριμένο θέμα, 3ο στην ημερήσια διάταξη ωσάν αυτή να ανήκει στον Δήμο Μύκης!!!!

6. Επειδή προέχει όλων των άλλων η προστασία του δημοσίου συμφέροντος και όπως έχει αποδειχτεί περίτρανα, ο  κύριος Απόστολος Αγκόρτσας και με την προσωπική του υπογραφή επιβεβαιώνει ότι ανήκει η εταιρεία ΑΓΡΙΑΝΗ στο Δήμο Ξάνθης

Ιδού το σχετικό έγγραφο ντοκομέντο με την υπογραφή Απόστολος Αγκόρτσας.



7. Επειδή ο κύριος Απόστολος Αγκόρτσας επιχειρεί με κάθε τρόπο να βλάψει το δημόσιο συμφέρον με σκοπό το προσωπικό του κέρδος και αυτό είναι εμφανές διότι κατά το χρονικό διάστημα 2009-2016 δεν έχει πληρώσει δημοτικά τέλη ούτε στο Δήμο Ξάνθης, αλλά....ούτε και στο Δήμο Μύκης όπου υποτίθεται ότι ανήκει, όπως φυσικά και στα προ του 2009 έτη!!!!


8.Επειδή ακόμη και ο μάρτυράς Χρήστος Μούρκας όπως έχει αποδειχτεί ως τοπογράφος της αγοράς του ακινήτου της ΑΓΡΙΑΝΗΣ δήλωνε ως έδρα το....Δήμο Ξάνθης!!! Μάλιστα ενώπιον των δικαστών του Εφετείου Θράκης, είχαμε καταγγείλλει ευθέως τον Χρήστο Μούρκα για ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑ! Ενώ δηλαδή γνώριζε οτι η Αγριανή ανήκει στο Δήμο Ξάνθης, όπως φαίνεται και απο την συμβολαιογραφική πράξη που καταθέσαμε στο δικαστήριο καθώς ήταν ο τοπογράφος του οικοπέδου, αυτός κατέθεσε ενόρκως οτι ανήκει στο Δήμο...Μύκης!!!

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΑΓΡΙΑΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ!

 



Επισημαίνεται τέλος το ντοκουμέντο που είχε καταθέσεις ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης όπου σύμφωνα με απόφαση του τότε Δημάρχου Ξάνθης και δικαστικού κ. Μαργαρίτη (1975) η ΑΓΡΙΑΝΗ ανοίκε στα διοικτηικά όρια του Δήμου Ξάνθης!!! 

Ιδού το ντοκουμέντο την ώρα που ο Ι. Καμαρίδης το καταθέτει στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Δρεμσίζη και ο τότε δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος  δέχτηκε να διερευνεθεί!!!

9.Επειδή δεν θα πρέπει αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα Στρουμπή να θεωρεί ο κύριος Αγκόρτσας ότι η ΑΓΡΙΑΝΗ αποτελεί...άβατο και είναι υπεράνω των Νόμων, ζητώ την άμεση παρέμβασή σας! 

Και το ίδιο ζητούμε και από τους Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου και Εφετών Θράκης. 

(σ.σ. Όλα τα ντοκουμέντα που και σήμερα καταθέτω αλλά και η απόφαση της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης στη προσφυγή του κ.Απόστολου Αγκόρτσα τον Ιούλιο του 2019 είναι στη διάθεση της Εισαγγελικής Αρχής Ξάνθης. Άλλωστε υπάρχουν και οι τελεσίδες αποφάσεις του Εφετείου Θράκης τόσο όσον αφορά την α θώωση του "Μ"¨, όσο και η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ποινή φυλάικισης του Απόστολου Αγκόρτσα με δυο έτη για ΑΠΑΤΗ κατ' εξακολούθηση στις 5 Απριλίου 2019! Όπου οι ανώτεροι δικαστές έχουν αποφανθεί ήδη για το θέμα της Αγριανής...που ανήκει στο Δήμο Ξάνθης! )

Πάνος Παπ.

 


 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »