*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Οκτωβρίου

Στο CUBA η ΤΖΟ STAV , συνεχίζονται τα live στη ΠΥΛΗ με την Ταστσόγλου, Κουμουλίδη και Μάριο Κιοσσέ

28 Οκτωβρίου

 

*Αρκετός κόσμος διασκέδασε την περασμένη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, αφού ήταν και ευκαιρία να γιορτάσουν εκεί την ονομαστική τους εορτή και οι Δημήτρηδες και Δήμητρες!

-DJ κάθε Δευτέρα στο ΚΥΤΤΑΡΟ είναι ο δημοφιλής Κώστας Σπυριάδης, ο οποίος «χαροποίησε» τον Τάκη Αλεξούδα με την επιστροφή του στο Ελληνάδικο, έστω και μια βραδιά την εβδομάδα!

-Ιδού ο Τάκης, εμφανώς, ευτυχισμένος, ανάμεσα σε δυο φίλους του Κωνσταντίνους, τον Σπυριάδη και τον Μπαλίδη!

……

*Φυσικά με την επιστροφή του Κώστα Σπυριάδη στο ΚΥΤΤΑΡΟ, επέστρεψε και το φανατικό fan club του όπου τον υποδέχθηκε με χαρές και πανηγύρια την περασμένη Δευτέρα στο Ελληνάδικο και ο Κώστας δεν τους χάλασε το χατίρι και έπαιξε όλα τα τραγούδια που του ζήτησαν!

……

*Και όσο για την πρώην DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, TZO STAV, δεν τίθεται κανένα θέμα επιστροφής στο Ελληνάδικο αφού κάθε Παρασκευή και Σάββατο παίζει μουσική στο καφέ – μπαρ «CUBA» στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 5Α στην Ξάνθη από τις 22:00 έως τις 00.30 τα μεσάνυχτα!!!

-Οπότε όλο το… «βάρος» στο ΚΥΤΤΑΡΟ, πέφτει φέτος στον Κώστα Σπυριάδη και ιδιαίτερα στον Τόρη Παπαδήμα!

……..

*«Εμβόλιμο» live είχαν την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, λόγω της εθνικής επετείου, στο Ελληνάδικο «ΠΥΛΗ» στην Ξάνθη, οι τραγουδιστές Γεωργία Ταστσόγλου και Γιώργος Κουμουλίδης μαζί με τον μαέστρο τους Μάριο Κιοσσέ!

-Και φυσικά τα live τους συνεχίζονται και κάθε Σάββατο!

……

-«Περιμένοντας τον Τόρη», θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη φωτογραφία του Παναγιώτη Μπαϊραμισλή με την αγαπημένη του Αγγέλα στο Ελληνάδικο «IL POSTO», αφού ο Τόρης «αποσύρθηκε» προσωρινά από το Ελληνάδικο της Χρυσούπολης λόγω… ΚΥΤΤΑΡΟΥ!!!

……

*Ο ξανθιώτης μουσικός Αντώνης Μουσαδές, μας ενημερώνει από το facebook ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στη μουσική σχολή του «Μουσαδές music school», στην οποία λειτουργούν τμήματα ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας, πιάνο, αρμόνιο, ντραμς, φωνητικής, ηλεκτρικού μπάσο, και μουσικής προπαιδείας!

-Όλα τα τμήματα είναι ατομικά

-Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 25410 64952 & 6947 352846 ή στη σχολή, στην οδό Αβδήρων 22 στην Ξάνθη!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »