*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Οκτωβρίου

ΕΧΕΙ «ΑΣΥΛΙΑ» ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΚΟΡΩΝΟΙΟ; Εν μέσω συνωστισμού, ΧΩΡΙΣ μάσκα και χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο ο Τσέπελης!

27 Οκτωβρίου

*Μπορούν να μας εξηγήσουν ο Θεοδωρικάκος αλλά και οι Χαρδαλιάς, Τσιόρδας και οι Εισαγγελείς, όταν οι Δήμαρχοι ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ τα μέτρα, τότε πως θα πειστεί ο απλός λαουτζίκος; Και ποιός τους ...ελέγχει; Μήπως ο... αξιωματικός της αστυνομίας δίπλα του;

*Όσο κι αν πολλοί θεωρούν ότι  η έλλειψη μόρφωσης και κουλτούρας είναι αυτά που ωθούν τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης να κάνει... επίδειξη ισχύος και εξουσίας, επειδή ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι εκλέχτηκε Δήμαρχος, αυτό δεν δικαιολογεί το θράσος του.

 

*Οι πολίτες της Ξάνθης δεν πρόκειται σ’ αυτό το 2ο κύμα πανδημίας να επιτρέψουν την «παρέα» του Δήμου Τσέπελη, να ξαναβάλει... ράντζα στο Φ. Αμοιρίδης ή να... πετάει τις μάσκες στο Δροσερό ή να λειτουργεί εν κρυπτώ την «αποθήκη» του Παπαβραμίδη.

Τι κι αν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με έκτακτο διάγγελμα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα συνεχή αυξανόμενα κρούσματα κορωνοιού σε όλη την Ελλάδα, ζητώντας μάλιστα από τους Δημάρχους να δώσουν το καλό παράδειγμα και να βοηθήσουν... ώστε οι πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα και κυρίως τις αποστάσεις!!! Πρώτα τηρούμε τις αποστάσεις και μετά φοράμε όλοι μάσκες...!

Τι κι αν η Ξάνθη την Κυριακή είχε 11 κρούσματα και 73 κρούσματα η Περιφέρεια, ενώ ήδη στο Νομό μας συνεχίζουν και κλείνουν γυμνάσια και σχολεία, ενώ είχαμε κρούσματα και σε φοιτητές με αποτέλεσμα να κλείσουν τμήματα στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης.

Τι κι αν ο συνωστισμός ήταν απίστευτος! Κυριολεκτικά ο ένας δίπλα στον άλλον!


1.
Τόσο στη Σταυρούπολη την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις υποτροφίες του δημοσιογράφου Τάσου Κοντογιαννίδη, όπου οι πάντες, (Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Λάκης  Ελευθεριάδης, ο ίδιος ο δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης αλλά και ο... παπάς), όπου... αγκάλιαζε και τους μαθητές ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ μάσκα!        


2.
Όσο την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και ώρα 2015, ο Δήμαρχος Τσέπελης με την γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη, πρώτοι και καλύτεροι στην θεία λειτουργία που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιμμερίων... έδωσαν εν μέσω φοβερού συνωστισμού, το γενικό πρόσταγμα και το καλύτερο παράδειγμα! ΚΑΝΕΙΣ με... μάσκα!!!! 

Όταν οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους, δεν χρειάζεται βέβαια άλλο σχόλιο! Όταν όμως πρώτος ο Δήμαρχος μιας πόλης δίνει το καλύτερο παράδειγμα, γιατί να πειθαρχήσει ο λαουτζίκος;

(σ.σ. Τουλάχιστον κύριε Χαρδαλιά, κύριε Τσιόρδα σταματήστε να εμπαίζετε με τη νοημοσύνη μας, γιατί όταν οι ΑΡΧΕΣ πρώτες λένε... ΚΑΝΕΙΣ με μάσκα, πως να πειθαρχήσουν ο απλός λαουτζίκος!).

 

ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ «Μ»

Η για μια ακόμη φορά καθαρή μας θέση για το φαινόμενο Τσέπελη.

1. Όσο κι αν πολλοί θεωρούν ότι  η έλλειψη μόρφωσης και κουλτούρας είναι αυτά που ωθούν τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης να κάνει... επίδειξη ισχύος και εξουσίας, επειδή ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι εκλέχτηκε Δήμαρχος, αυτό δεν δικαιολογεί το θράσος του, αυτό δεν δικαιολογεί την άγνοιά του να νομίζει ότι έχει... «ασυλία» πλην των Εισαγγελέων και από τον... κορωνοιό!

2. Οι πολίτες της Ξάνθης δεν πρόκειται σ’ αυτό το 2ο κύμα πανδημίας να επιτρέψουν την «παρέα» του Δήμου Τσέπελη, να ξαναβάλει... ράντζα στο Φ. Αμοιρίδης ή να... πετάει τις μάσκες στο Δροσερό ή να λειτουργεί εν κρυπτώ την «αποθήκη» του Παπαβραμίδη ή στο δημαρχείο όταν τον επισκέπτονται ακόμη και για δωρεάν μάσκες όπως με τα πλαστικά Θράκης, να τους υποδέχεται... ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ!

«Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »