.............................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
ΕΚΤΑΚΤΟ.
Αισχρή Ντροπολογία...4735/2020. Αίρεται το αξιόποινο των πράξεων υπαλλήλων και αιρετών, και παύουν οι πειθαρχικές και ποινικές διώξεις αυτών και κάθε διαδικασία καταλογισμού σε βάρος τους.....
Μεγάλη Ήττα της Δημοκρατίας. Και νίκη των επίορκων λαμογίων, και ενθάρρυνση των κλεφτών και απατεώνων σε βάρος του δημοσίου»
(Από την ανάρτηση του Στέλιου Μωραϊτη στο fb)
-ΝΤΡΟΠολογία ή όχι, εγώ βλέπω να γεμίζει ο τόπος νέους... Παπαγεωργόπουλους!
.............................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Δηλαδή Μανώλη κοντά στις 5.000 ευρώ για τα 3-4 live streaming του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, όταν με τα λεφτά αυτά θα ΑΓΟΡΑΖΕΣ ένα πλήρες συγκρότημα και θα ήταν και ιδιόκτητο!;
Αλλά είπαμε… Σάμπως διαχειρίζεσαι και οδεύεις δικά σου λεφτά! Του Δήμου είναι… οπότε ποιος νοιάζεται;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στα παραπολιτικά του Μαχητή)
-Αν ήταν όμως λεφτά της... «γριούλας»; Θα τα έδινε με το ίδιο στυλ;
Σεμνά & Ταπεινά
*Επειδή κάποιοι μας την είπαν. Τουλάχιστον το 90% που είδε με εικόνα και ήχο το δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης, το είδε ζωντανά από το NEXT tv κι όχι από το διαδίκτυο!!!
Γεγονός που δεν το αμφισβητεί φυσικά κανείς!
......
*Διευκρινίζουμε επίσης ότι το NEXT tv δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από την απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης, όπως δεν έπαιρνε φυσικά και επί Δημαρχόπουλου!!!
ΧΩΡΙΣ ποτέ να λογοκρίνει ότι έβγαινε!
Αντίθετα ο Σταύρος Καρυπίδης με το βοηθούς του, εισέπραξαν για live στο διαδίκτυο 4.712 ευρώ!!
Χωρίς να πάρουν προσφορά ούτε από τον Βαγγέλη Βασιλειάδη που έχει και ανάλογο κανάλι!
......
*Φυσικά με τα λεφτά αυτά, θα μπορούσε ο Δήμος να έχει μια δική του εγκατάσταση και με τα ακριβοπληρωμένα στελέχη του Δημοτικού Ραδιοφώνου να μεταδίδει τις συνεδριάσεις όχι μόνο ραδιοφωνικά αλλά και με εικόνα. Αυτά για σήμερα.
.......
*Επίσης θέλω να είμαι ευθύς και ξεκάθαρος. Τόσο ο ΜΑΧΗΤΗΣ όσο και η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ θα οδηγήσουμε Δήμαρχο Τσέπελη, Φανουράκη, Γιάννη Μπούτο, (ως Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου) και φυσικά και το «δίδυμο» Ιπποκράτη Καμαρίδη και Δημήτρη της ΔΕΥΑΞ, για σαφείς παραβάσεις του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ στη διακίνηση ιδεών και ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ εξουσίας σε βάρος της ελευθεροτυπίας και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών!
Θα καταθέσουμε τα ντοκουμέντα μας και το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη! Πιστεύουμε μάλιστα ότι αυτό θα αποτελέσει και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΙΔΗΣΗ!
......
*Τώρα αν οι δικαστές κρίνουν ότι τόσο ο Δήμος όσο και η ΔΕΥΑΞ είναι προσωπικές επιχειρήσεις και... μαγαζιά των παραπάνω κυρίων, οπότε και μπορούν να δίνουν τις δημοσιεύσεις και... απευθείας αναθέσεις τους μόνο στα ΔΙΚΑ τους Μέσα!
Τότε χαλάλι τους... Νίκησε η... Δημοκρατία! Υπάρχει ωστόσο δεδικασμένο σε παρόμοια θέματα.
.......
*Το ωραίο είναι ότι ο Ιπποκράτης Καμαρίδης κάνει αυτά που ΔΕΝ… έκανε επί πέντε χρόνια ο Σδρέβανος κι ας τον κατηγορούσε και έκανε...αιτήσεις ζητώντας να μάθει τα ποσά για τα ΜΜΕ της Ξάνθης!!!
.......
*Μάλιστα αν δείτε τα ΠΟΣΑ που ο εν λόγω κύριος έχει διανείμει στα ΜΜΕ που τον... λιβανίζουν ή καθυβρίζουν τον Φάνη Παπαδάκη, θα αναφωνήσετε από τη... συγκίνηση, μπράβο γιατρέ!
-Αρχή άνδρα δείκνυσι! Η εξουσία (σου) Ιπποκράτη Καμαρίδη, αποκάλυψε τον πραγματικό σου εαυτό! Με μια διαφορά!!
-Δεν είναι ΔΙΚΑ ΣΟΥ χρήματα αυτά που μοιράζεις, αλλά των δημοτών!
(σ.σ. Και το ίδιο ισχύει φυσικά και στον αντίδημαρχο Μανώλη Φανουράκη, αντ’ αυτού του... εαυτού του!).
......
*Κι ένα σχόλιο... εκτός του υπόλοιπου θεματολογίου της στήλης. Να είμαι ειλικρινής, περίμενα με αγωνία να δω αν ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Σωκράτης Ξυνιδης βγάλει ανακοίνωση για την πρόταση του Κυριάκου για την Διαμαντοπούλου... φαίνεται ωστόσο να μην τον ενέπνευσε το θέμα.
Οπότε στη προκειμένη περίπτωση λέγεται και κομματική πειθαρχία!
Στον Έβρο και τη Σαμοθράκη το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός
Αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες, το Σάββατο και την Κυριακή 17-18 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Έβρο και τη Σαμοθράκη.
Στον Έβρο ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη και στις Φέρες όπου θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τοπικούς φορείς για τα προβλήματα της περιοχής και θα ενημερωθεί για τις εργασίες κατασκευής του νέου φράχτη.
Στη Σαμοθράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και φορείς του νησιού, ενώ θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Σαμοθράκης και τον αρχαιολογικό χώρο.





