*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Οκτωβρίου

Έλα κύριε Πρωθυπουργέ να τους..."χαρείς"! Με "μπροστάρη" τον Τσέπελη και την Σοφία Ψωμά εν μέσω συνωστισμού, ΚΑΝΕΙΣ με μάσκα! (φώτο)

25 Οκτωβρίου



Τι κι αν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με έκτακτο διάγγελμα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα συνεχή αυξανόμενα κρούσματα κορωνοιού σε όλη την Ελλάδα, ζητώντας μάλιστα απο τους Δημάρχους να δώσουν το καλό παράδειγμα και να βοηθήσουν...ώστε οι πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα.

Τι κι αν σήμερα η Ξάνθη είχε 11 κρούσματα και 73 κρούσματα η Περιφέρεια. 

Τι κι αν ο συνωστισμός ήταν απίσευτος! Κυριολεκτικά ο ένας δίπλα στον άλλον! 

Αυτήν την ώρα (Κυριακή 25 Οκτωβρίου και ώρα 2015), ο Δήμαρχος Τσέπελης με την γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη, πρώτοι και καλύτεροι στην θεία λειτουργία που γίνεται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιμμερίων....δίνουν εν μέσω φοβερού συνωστισμού, το γενικό πρόσταγμα και το καλύτερο παράδειγμα!

ΚΑΝΕΙΣ με...μάσκα!!!! 

Όταν οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους, δεν χρειάζεται βέβαια άλλο σχόλιο! Όταν όμως πρώτος ο Δήμαρχος μιας πόλης δίνει το καλύτερο παράδειγμα, γιατί να πειθαρχήσει ο λαουτζίκος;

(σ.σ. Τουλάχιστον κύριε Χαρδαλιά, κύριε Τσιόρδα σταματήστε να εμπαίζετε με τη νοημοσύνη μας, γιατί όταν οι ΑΡΧΕΣ πρώτες λένε....ΚΑΝΕΙΣ μα μάσκα, πως να πειθαρχήσουν ο απλός λαουτζίκος!

 



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »