*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

Η αποκλειστική φωτογραφία απο τον γάμο του Κώστα Σπυριάδη! Σήμερα Παρασκευή το μεγάλο πάρτι του Κυβερνείου!

30 Οκτωβρίου

*Άργησε λίγο, αλλά δημοσίευσε στο facebook τη φωτογραφία από τον πολιτικό γάμο που έκανε πριν λίγες μέρες στο δημαρχείο της Ξάνθης, ο δημοφιλής DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστας Σπυριάδης με την πανέμορφη (νέα) σύζυγό του Μάκα!

-Μάλιστα ο Κώστας, όχι μόνο δημοσίευσε τη φωτογραφία του γάμου του, αλλά την έβαλε και «φωτογραφία εξώφυλλου» στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook!

……

*Ο Τάκης Αλεξούδας μας ενημερώνει στο facebook ότι στο κατάστημα «Ελίξήριο» της συζύγου του Βάνας θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής ολόφρεσκα βιολογικά λαχανικά!!!

-Ιδού και η σχετική «ανάρτησή» του:

-«Ολόφρεσκα βιολογικά λαχανικά. Μόλις ήρθαν στο ελιξηριο Ξάνθης. Μιχαήλ Καραολή 50».

……

*Μήνυμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, απηύθυνε από το facebook ο επιχειρηματίας του «IL POSTO» της Χρυσούπολης, Παναγιώτης Μπαϊραμισλής, αλλά αυτή τη φορά με την ιδιότητα του συμβούλου τοπικού Συμβουλίου Χρυσούπολης, μαζί με την πρόεδρο Σμαράγδα Σιμσιράκη και τον συνάδελφό του Κώστα Κουκίδη, αναφέροντας τα παρακάτω:

-«Ημέρα Εθνικής Επετείου η 28η Οκτωβρίου, τιμήσαμε τους προγόνους μας  με ασφάλεια και με τις απαραίτητες διαδικασίες λόγω COVID-19 στη Χρυσούπολη. Η πρόεδρος και οι σύμβουλοι του τοπικού Συμβουλίου Χρυσούπολης ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας Χρόνια Πολλά».

……

*Το μεγαλύτερο πάρτυ της πόλης, το δημοφιλές «BigBang»ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ για όγδοη (8)! συνεχή χρονιά στο καφέ – μπάρ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ της Ξάνθης από σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή για να μας διασκεδάζει καθ’ όλη τη νέα χειμερινή σαιζόν!!!

INFO & RSV : 6932 388 390 & 6986 616 960

-INBOX : Renos Tzogias

Ώρα άφιξης κρατήσεων 20:30.

……

*Ένα πολύ δυνατό ακουστικό live με τους τρομερούς «BeetRoots» έρχεται… αυτό το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 21:30 στο Nostos bar στην παλιά Πόλη της Ξάνθης!!!

Οι BeetRoots είναι οι, Κώστας Τεφτίκογλου και Τάσος Βογιατζής, εδώ και πολλά χρόνια γνωστοί ως BeetRoots (acoustic version), ένα μουσικό ντουέτο δυναμίτης, όπως τους γνωρίσαμε και τους αγαπήσαμε εδώ και χρόνια !...

Αυτό το Σάββατο, έρχονται μετά από καιρό στο stage του Nostos Live, φέρνοντας μαζί τους μουσικάρες από το ελληνικό ροκ και το έντεχνο/ροκ..

Mε είσοδο ελεύθερη και έναρξη στις 21.30 (προσέλευση από 21.00).

.....

*Ακούωω πολλά και διάφορα για τον "θείο" και την ...."ανεψιά" αλλά ακόμη και τα...ρομάντζα, θέλουν ψυχή! Άλλο δηλαδή οι...."συνοδές" του "θείου"που πλήρωνε όταν κατέβαινε στην Αθήνα, κι άλλο οι ρομαντικές ιστορίες και τα...ρομάτζα! Μη μπερδεύεστε...και το βασικότερο, μη τον ...."¨ζηλεύετε"!!!  Αλλά και μη μπερδεύεστε.... επειδή ο Οργουελ διατυμπάνισε οτι "Τα γουρούνια είναι τα μεγάλα μυαλά της φάρμας"...Δεν παύουν να είναι γουρούνια! 

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »