*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Οκτωβρίου

Εθελοντικές αιμοδοσίες στο Νομό Ξάνθης-Σεμινάριο αυτοσχεδιασμού στο σύλλογο Ποντίων Ν. Ξάνθης

29 Οκτωβρίου

 

Εθελοντικές αιμοδοσίες στο Ν. Ξάνθης

Ανακοίνωση για εθελοντική αιμοδοσία εξέδωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Διοργανώνουμε ένα πενθήμερο αιμοδοσίας από την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, προκειμένου με το αίμα που θα προσφέρουμε να βοηθήσουμε διαφόρους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται και από άλλες ασθένειες και έχουν ανάγκη τακτικών ή έκτακτων μεταγγίσεων….

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/10/2020 17:30-21:00 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ «ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/10/2020 17:30-21:30 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΝΤΗΤΗΣ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΝΤΗΤΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/10/2020 10:00-18:00 ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ-ΔΗΜΟΤΕΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/11/2020 10:00-14:00 ΝΕΑ ΚΕΣΣΑΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΛΟΓΟΙ ΝΕΑΣ ΚΕΣΣΑΝΗΣ, ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ & ΚΟΥΤΣΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/11/2020 10:30-14:30 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ «ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ».

 

Εθελοντική αιμοδοσία στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυρωδάτου «Οι Απίθανοι»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρωδάτου «Οι Απίθανοι» σε συνεργασία με τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ν. Ξάνθης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 - 21:30 στο Μυρωδάτο!!

10 λεπτά από το χρόνο μας είναι αρκετά!

 

Ανοιχτό σεμινάριο κωμικού αυτοσχεδιασμού στον Σύλλογο Ποντίων Ν. Ξάνθης

Ένα ανοικτό μάθημα γνωριμίας με τον κωμικό αυτοσχεδιασμό (Improv) για ενήλικες, διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα!

Βίωσε τον συνδυασμό ψυχαγωγίας, γέλιου και χαλάρωσης!

Ελάτε για μια πρώτη επαφή με την τέχνη του κωμικού αυτοσχεδιασμού και ίσως να βρείτε και εσείς το hobby που θα σας αλλάξει την ζωή!

''Μάσκες υποχρεωτικές εντός του συλλόγου''

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΤΟ 6987012529 Η ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ House of fun, Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ!

 

Ο Έβρος συμμετέχει διαδικτυακά
στον 11ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας #thilaZO, διοργανώνει τον 11ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 45 πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού!

Για τον Έβρο τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η ομάδα "ΕΒΡΟΣ: Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας" (www.facebook.com/groups/EVROSTHILASMOS) και σας προσκαλεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., σε μια διαδικτυακή εκδήλωση - γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!

 

Ένταξη του ΚΕΠ Ορεστιάδας στο πρόγραμμα myKEPlive

Τη Δευτέρα 26/10/2020 το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου Ορεστιάδας εντάχθηκε στο πρωτοποριακό πρόγραμμα myKEPlive, την σύγχρονη πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης gov.gr.

Το myKEPlive είναι μια νέα, ειδική πλατφόρμα διαδικτυακής ενημέρωσης και εξυπηρέτησης, όπου ο πολίτης, ο πολίτης με αναπηρία και ο νόμιμος εκπρόσωπος νομικού προσώπου, μπορούν να εξυπηρετηθούν από υπαλλήλους των ΚΕΠ εξ αποστάσεως, με ραντεβού σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα που υπάρχει διαθεσιμότητα, για τη διεκπεραίωση συγκεκριμένου αιτήματός, μέσω τηλεδιάσκεψης / βιντεοκλήσης.

Η βιντεοκλήση για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν καταγράφεται.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »